1 560 4

2 г. от убийството на Александър Антов, задържан няма

Светослава Ингилизова

Две години изминаха от убийството на собственика на модна къща "Агресия" Александър Антов. Той бе застрелян с два куршума в тила близо до къщата му в Бистрица на 8 януари 2016 г. Въпреки множеството версии задържан за престъплението няма.

Антов излязъл да разхожда кучето си, но не се прибрал. Малко по-късно животното се е прибрало само в дома си, което е накарало близките на Александър Антов да подадат сигнал в полицията. Около 21 часа в петък вечер на тел. 112 бил подаден сигнал за изчезнал 63-годишен мъж. След проведени издирвателни дейности в близка гориста местност край Бистрица било открито тялото на изчезналия.

Ден преди това бе убит и някога соченият за близък до братя Илиеви бизнесмен Веселин Стоименов - Веско Дебелия. До трупа му бяха открити седем гилзи.

Нагласите са, че същият резултат ще има и разследването за смъртта на убития вчера в "Манастирски ливади" бизнесмен Петър Христов.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Следовател
  Отговор
  1 10:23  10.01.18
  Много Ясно .
 • незнайко
  Отговор
  2 19:47  11.01.18
  Така ще стане и с убийството на Петър Христов ! След две години няма да има резултат ! Този господин бил убит на 8 януари 2016г. !!! Съвпадение ли е убийството на 8 януари 2018г. ?
 • незнайко
  Отговор
  3 19:49  11.01.18
  Тема за размисъл !!! На 8 януари 2020г. кой ще бъде убит ???
 • Патриот
  Отговор
  4 02:02  12.01.18
  Сигурно има арестуван и осъден или самоубит просто не сме разбрали. целит този шум около шесторното убийство беше да се отклони вниманието от рекетьорското вдигане на цените на тока за индустрията. Просто "ГЕРБ пърдъкшън" ни спретна едно сериалче от местопрестъплението. Не мога да повярвам, че шесторно убийство се разкрива за 3 дена, а пък на един човек ще отнеме 5. ние сме правова демократична държава, където справедливост има за всички

Напиши коментар:


Публикувай