10 Януари, 2018 10:43 19 185 17

Задържаните ММА бойци си спретнаха купон за Нова година в ареста

  • наркобанда-
  • мма бойци-
  • бургас

Членовете на свирепата ММА наркобанда от Бургас разполагат с абсолютно забранени екстри зад решетките като интернет и телефон. За това сигнализираха читатели на Флагман.бг, засекли сериозна активност във Фейсбук профилите на аверите на Георги Карчев-Карчо и Илко Паскалев. Към момента на свобода е единствено Илко, който бе пуснат през септември м.г. срещу 6 000 лв. гаранция. Всички останали се намират в столичния арест.

Припомняме, че бандата беше разбита след акция на ГДБОП и ОДМВР-Бургас през юни м.г. Mалко след това с обвинения за участие в ОПГ за отглеждане и разпространение на наркотици се сдобиха Георги Карчев-Карчо, Илко Паскалев, Димитър Киров-Марангоза, Теодор Бангеев-Дългия, Георги Иванов, Филип Чорио, Станчо Христов и Николай Сребров.

Логично последната активност на арестантите във Фейсбук бе през юни м.г. През декември обаче се наблюдава раздвижване. И докато соченият за лидер Карчо просто актуализира профилната си снимка със стар фотос, други като Марангоза не се притесняват да постват новогодишни селфита от килията.
Киров публикува кадри от ареста на 31 декември, малко преди 21 часа. Прави впечатление, че обстановката зад решетките в София е доста по-луксозна и приятна в сравнение с корпуса в Бургас, например.



„Айдееее няма ко да стане и в ада да сме то се знай кои са най”, пише под кадрите Марангоза. Снимките събират над 60 лайка.

„13ти мачка”, „Бургас в София” и „Наздраве муцуни! Свободата идва с новата година!” са само част от десетките коментари под скандалните снимки.

„Аз знам цената на греховете си не забравям приятелите и враговете си весело изкарване на всички мъжки момчета!!!”, пише малко по-рано на 31-ви декември Марангоза.

Теодор Дългия пък публикува навръх Студентския празник нова корица, на която двамата с Карчо пъчат мускули през лятото. Кадърът събира над 70 лайка. Сред тях има такива на останалите членове на бандата, но и на други известни фигури от ъндърграунда по Южното Черноморие.



Дългия поства още няколко архивни фотоса с Карчо от средата на декември досега. Същото прави и Карчев. Те са променили названията на профилите си на известен американски рапър и псевдоним на легендарен боксьор. Със сигурност обаче профилите са истински и не са създадени наскоро, тъй като имат доста приятели и са активни от дълго време.

Делото срещу бандата, която според прокуратурата разчиствала конкуренцията с изключителна жестокост, вдъхновявайки се от международната криминална структура MS 13, започна днес с разпоредително заседание в Специализирания наказателен съд. Макар че не посочва изявен лидер, държавното обвинение смята, че йерархично най-високо е стоял Георги Карчев-Карчо, който организирал разпространението на конопа. Ключова роля имали още Илко Паскалев, който снабдявал уличните дилъри, както и Филип Чорио. Последният произвеждал сам дрогата в уникална оранжерия в апартамента си в Бургас. При акцията у тях е открита „реколта” от 10 кг марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    86 6 Отговор
    Абе нали тея дето реват за увеличаване на заплатите ги пазят в затвора. Защо тея престъпници имат телефони? Или ревем за заплати, ама и от затворниците прибираме да им направим живота лек и интересен.
    А е толкова лесно да инсталират по един заглушител във всеки затвор за да нямат обхват гсм-те вътре в затвора. Но нали ще секне един от бизнесите на ченгетата. Разследване и виновните - вън от МВР, на борсата...

    Коментиран от #3

  • 2 бесният язовец на оня с коня

    31 6 Отговор
    Това е то представянето на тиквочите на Европредседателството, хахаха
  • 3 Кирилизатора

    18 23 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Неграмотността ти, не ти дава право да се изказваш . Изказа се много неподготвен . МВР няма нищо общо с ГДИН (Главна Дирекция Изпълнения на Наказанията). Служба ГДИН е към Министерството на Правосъдието, не е МВР, г-н Хейтър . Това, че носят униформи не, значи че са полицаи, пожарникари или спасители .

    Коментиран от #4, #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    5 30 Отговор
    (За това сигнализираха читатели на Флагман.бг, засекли сериозна активност във Фейсбук профилите)... Нека си се снимат момчетата на вас това какво ви пречи ? Или просто жалкия ви живот ви се струва безсмислен и безинтересен та затова си врете носа в живота на другите хора !!!

    Коментиран от #7

  • 6 Jack Bauer

    11 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кирилизатора":

    Ти като си толкова "компетентен" какво, в крайна сметка, ти е мнението относно бруралните закононарушения в затвора(ареста)? Може би одобряваш това което се върши там?!

    Коментиран от #8

  • 7 onq s konq

    20 1 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Ам че пречи ми, как да не ми пречи. Вместо да си спеста данъците за един хубав тунинг на Баварката, виж как ми харчат парите които плащам за данъци!
  • 8 Кирилизатора

    5 11 Отговор

    До коментар #6 от "Jack Bauer":

    Никъде не съм споменавал, че одобрявам това, което се случва там, коментарах, че МВР няма нищо общо със затворническите надзиратели . И имената си не можеш да напишеш на български, иначе много си отворен .
  • 9 Бате Цеко

    2 10 Отговор

    До коментар #4 от "kick":

    Зад компютъра си много силен ама, като ти поискат лична карта, за проверка, се н**ираш.

    Коментиран от #10

  • 10 чичо Гошо

    16 0 Отговор

    До коментар #9 от "Бате Цеко":

    В МВР няма нито един ЧОВЕК само гадове (подбрани).
  • 11 Сталин

    5 2 Отговор
    Пратете ми ги всичките накуп ,че ми трябват за лагерите ГУЛАГ в Сибир...............есть человек есть проблем нет человек нет проблем.

    Коментиран от #12

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 гощо

    5 1 Отговор
    Какво ММА бойци са тия?!?! Те с шкембета,да не са сумисти нещо ахахахахх....
  • 15 ЕЖКО

    2 0 Отговор
    Ех....много боклук се е навъдил в БГ-то...хем прост ,хем със завидно самочуствие.....
  • 16 Има лек

    5 0 Отговор
    Къде си Бай Тошо , да отвори Белене врати , да посреща с голяма табела "Добре Дошли Боклуци" Кирките и лопатите искри да хвъргат . След месец ,като пръднат да залитат.
  • 17 хахаха

    4 0 Отговор
    Тия момци имат ли представа какво е MS13 та чак тръгнали да го копират леле колко е зле българският младеж едните стават гейчета другите се правят на мутри не е истина първите гледат азис вторите четат за организация създадена когато техните бащи са били деца момчета това в наши дни няма как да се случи засадили няколко стръка трева пребили пет човека и вече са бандата на ММА бойци хахаха момчета ще пипнете на някой детето и въобще няма да стигнете до ареста камо ли да празнувате