13 Януари, 2018 16:48 3 772 5

Крокодила пак в ареста

  • емил милев – крокодила

Съдът наложи на Емил Милев – Крокодила мярка „задържане под стража“ във връзка с разследване на грабеж от 2008 г.

В петък, в късните часове, Софийски градски съд уважи нашето искане за налагане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Емил Милев – Крокодила, съобщи говорителят на Софийска градска прокуратура Зорница Таскова, цитирана от Агенция „Фокус“.

„Искането бе внесено във връзка с наше разследване за грабеж от 30 декември 2008 г. в магазин „Била“, уточни прокурор Таскова.

Припомняме, че на 9 януари 2018 г. Специализираният наказателен съд оправда Емил Милев, известен с прякора Крокодила, който бе подсъдим за ръководене на въоръжена организирана престъпна група, занимавала се с отвличания, грабежи и палежи.Той има и обвинение за убийство на полицай.

Емил Милев е сочен и за един от най-известните автокрадци. Името му е свързано и с престрелката на магистрала „Тракия“ през 2009 г., когато той и други двама души отвличат турски гражданин и го ограбили.

По-късно били засечени от полицаи и започнала престрелка. Един от групата е убит, а самият Милев се укриваше от правосъдието 4 години. Задържането му бе през 2013 г., а делото влезе в съда 2015 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ulavia

    8 1 Отговор
    Гангстерска работа баце!

    Коментиран от #2

  • 2 хАнк Рум

    9 3 Отговор

    До коментар #1 от "Ulavia":

    Да бе баце милицията и прокуратурата са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ гангстери.Цар дава пъдар не дава....
  • 3 гост

    17 2 Отговор
    Има и по-опасни от него...Ма те са в парламента!!!
  • 4 Брат ми

    12 3 Отговор
    Оставете човеко на мира бе. Какво толкова е направил???Целият парламент е за разстрел те се хванали за тоя боклук.Да го бутат в пандиза и това е.
  • 5 Голям прос

    4 0 Отговор
    Пак като са се сетили след 10г да го съдят. Че без малко да се пенсионира.