Last news in Fakti

18 Януари, 2018 11:29 4 663 8

Експерт: Убийствата ще зачестят със спирането на европарите

  • николай радулов-
  • убийства

Тенденцията от Нова година насам сочи засилване на престъпността. МВР вече се стреми да постави граница на очевидността на престъплението.

Постепенно еврофондовете, които задоволяваха бизнесмените, започват да спират, а заради това убийствата за преразпределяне на зони на влияние ще зачестят.

Това каза проф. д-р Николай Радулов в студиото телевизия "България он ер". Бившият главен секретар на МВР коментира и поредното покушение, този път срещу бизнесмена Юлиян Мирчев - Видрата.

Видрата бе прострелян пред блока, в който живее във Велико Търново на 16 януари, малко след 23 часа. 48-годишният Мирчев бе настанен в болница без опасност за живота. Той е известен сред криминалния контингент в града.

Според Радулов версиите на МВР за покушението са няколко, а при разследването на такова престъпление полицаите трябва да стигнат дори до 20-30 и после да започнат да ги отсяват.

"Ако питате МВР, те знаят кой е убиецът, но просто го следят. Замисляли ли сте се колко от известните бандити са ктитори на църкви - особено около Благоевград? Престъпниците започват да се замислят - "ами ако има Господ", отбеляза още професорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо Стефчо

    51 0 Отговор
    Абе ,защо всички мутри ги наричат бизнесмени?
  • 2 Темида

    25 0 Отговор
    Сигурно заради лифта на Банско зачестяват убийствата. Едва ли да е заради тоталната безнаказаност която цари.
    Иначе щяха да протестират хората пред съда а не за някакъв скапан лифт..........................
    Дано се избием по-бързо.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бббббб

    20 0 Отговор
    Сателитите около политиците и властта ще се избиват.Парсата намалява и далаверата също. Най-вече ,ако не делиш кокала с тоз ,който те е допуснал до него.
  • 5 хахаха

    16 0 Отговор
    много ясно, боклуците, които са свикнали само да си угояват коремите, ще огладнеят като им спрат парите и тия бацили и бактерии на света, които само пречат на обществото и като абсолютна вирусна инфекция на хората които си скъсват гъза от работа ще се озлобеят и ще почнат да взимат един от друг. Хубави времена ама трябва да се пазят всички за сметка на вирусите. Абе като грипна епидемя.
  • 6 Ай стига, бе!

    13 0 Отговор
    Ако сте забелязали:
    1. Убийствата в "бизнес-контингента" се случват с определена периодика - активност със серия от убийства, а после - затишие.
    Периодично преразпределение на пазари, сфери на влияние и обвързаност...
    2. Ниска или почти никаква разкриваемост на тези престъпления - явно вече неудобните "бушони" трябва да бъдат отстранени.
    Причини: или са изчерпани откъм съдържание на "услуги", или са се самозабравили и са престанали да бъдат достатъчно "послушни"...
    Следва елиминиране.
    3. Зад всяко "неразкрито" убийство стоят нечии интереси и в крайна сметка - нечии пари.
    "Какво тук значи някоя си личност...?"
  • 7 Путин

    8 2 Отговор
    Алооо...Европейския съюз,спрете ли парите на мафията в България Бат Бойко завърта лопатата към Русия така или иначе там са на тиквата шефовете.Както каза онзи руски депутат:Черноморието и полувин България вече купихме...
  • 8 Колю

    5 0 Отговор
    Най-корумпираните и богати родни избраници ходят с голяма охрана ,която ги пази както от Народната любов така и от "бизнес партньори и колеги" . Надали има опасност за тях по политически причини защото в едно гърне п..ят и то е на ДПС с най-големите и сериозни частни +държавни охрани.