18 Януари, 2018 18:42 3 035 8

Съдът оправда Поничките за смъртта на 18-годишния Тодор

  • съд-
  • тодор йорданов-
  • поничките

Врачанският окръжен съд оправда братя Иван и Десислав Дамянови по обвинение в побой по хулигански подбуди и увреда на возилото на 18-годишния Тодор Йорданов.

Делото, което започна заради сбиване на ул. „Иванка Ботева“ на 13 януари 2016 г. и беше съпроводено от огромен медиен шум и спекулации заради смъртта на тийнейджъра, завърши очаквано, според адвоката на братята Светла Генова.

Решението по дело ВНОХД №635/2017 на окръжния съд е от 16 януари т.г. То е взето от съдебен състав, председателстван от магистрата Иван Маринов.

Докладчик по процеса беше говорителят на институцията Снежана Наумова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д-р Храчков

    10 17 Отговор
    Поредният апсурд!! Жалко за поредното погубено момче. Хубавото е, че Земята е само временно убежище за престъпниците. Всеки си плаща на оня другия свят пред Господ!! Вярващ или невярващ всички умираме рано или късно и ще носим отговорност за живота си тук на Земята пред Създателят!!!
  • 2 Д-р Храчков

    8 11 Отговор
    Поредният апсурд!! Жалко за поредното погубено момче. Хубавото е, че Земята е само временно убежище за престъпниците. Всеки си плаща на оня другия свят пред Господ!! Вярващ или невярващ всички умираме рано или късно и ще носим отговорност за живота си тук на Земята пред Създателят!!!
  • 3 Телевизионен съд

    12 3 Отговор
    Точно това трябваше да се случи.Кой каквото ТЪРСИЛ-НАМЕРИЛ.

    Коментиран от #7

  • 4 Неподкупното и обективно БГ правосъдие

    10 8 Отговор
    Искам да попитам - ако си платя достатъчно на съдията, биха ли могли да ме оправдаят в случай, че съм прострелял човек на улицата пред свидетели? Нещо като: " Повишено съдържание на олово в главата и сърцето, несъвместимо с живота!" а изстрелите да не се взимат под внимание, понеже човека е бил с подобен порок възникнал внезапно, според медицинската епикриза...
  • 5 АНОНИМЕН

    11 8 Отговор
    КЕЛЕШЧЕТО ТРЪГНАЛ ДА СЕ ПРАВИ.НА ГОЛЯМАТА РАБОТА.....

    ДА БЕШЕ СИ ТРАЯЛ ЩЕШЕ ДА Е ЖИВ....
  • 6 гост

    8 4 Отговор
    Добре, казват, че момчето имало порок и е починало, да се съгласим, че може и така да е. Но в момента съда ги оправдава за побой и хулиганство. Всички са видяли как те го бият, снимани са как го бият. Това доказва, че и в първата теория на съда за причината за смърт трябва да има съмнение щом един фактор, безспорен, е отхвърлен от съдята.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 РАЙ

    0 0 Отговор
    Браво, имало правосъдие в тази държава !!! Това, че някой има прякор, не означава, че е виновен за всяко нещастие което се случи.