3 008 5

Издирваният под дърво и камък Венци Чикагото се появи в ефир

Мартин Христов

Издирван от българското правосъдие сам се обозначи вчера в писмо, в което приканя предизвикателно институциите да си свършат работата и да го върнат в България, за да излежи присъдата си. Венцислав Ангелов, известен като Чикагото е осъден ефективно, но не е зад решетките, защото не може да бъде открит.

Самият той се включи рано тази сутрин в ефира на Нова телевизия и заяви, че се намира в Испания, във Валенсия и очаква българските власти да го намерят.

„Аз не се укривам. Публична фигура съм във Фейсбук пространството от не по-малко от 2 години. Аз съм осъден за приготовление за извършване на престъпление по чл. 356А. Аз съм локализиран от местните служби в Испания. Нашите служби знаят къде се намирам. Точно когато бях кандидат за кмет бях осъден”, коментира Венцислав Ангелов.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Петър
  Отговор
  1 08:52  22.01.18
  По глупаво,нахално и в същото време просто същество от държавен чиновник-НЕМА

  Коментиран от #2

 • Митко
  Отговор
  2 08:57  22.01.18

  До коментар #1 от "Петър":

  Според мен не си прав а човекът просто демонстрира колко са жалки и неефективни българските служби.

  Коментиран от #4

 • Японеца
  Отговор
  3 09:39  22.01.18
  Ако го издирваха Мосад, така ли щеше да се надува?
 • Петър
  Отговор
  4 09:44  22.01.18

  До коментар #2 от "Митко":

  Е как да не съм прав,изгледай няколко разследвания на Господари на ефира или друго журналистическо разследване в което са замесени като страна държавни,общински служители или техни производни и ще видиш как не искат,крият се,мънкат и не могат да отговорят на елементарни въпроси свързани с тяхна грешка примерно,чак след няколко дена се навиват да застанат пред камера след като са измислили с началниците и други колеги каква глупост да им е оправдание

  Коментиран от #5

 • Митко
  Отговор
  5 08:20  24.01.18

  До коментар #4 от "Петър":

  Не бе, Петре, принципно съм съгласен с теб, просто в конкретния случай смятам, че този си е обикновен човек и показва на българските граждани за какви служби си хвърлят парите на вятъра - той сам си казва, че не се крие, службите в Испания, които трябва да имат връзка с нашите го знаят къде е, поства си във фейсбук т.е. може да бъде проследен и т.н. и въпреки че е с ефективна присъда нашите мързеливци и некадърници нехаят да си го приберат.

Напиши коментар:


Публикувай