Last news in Fakti

22 Януари, 2018 14:04 4 487 6

Скандални разкрития за укривалия се 6 години собственик на бус - убиец

  • бакаджика-
  • автобус-
  • убиец

"Тоя човек никой през годините не го е търсил сериозно", коментира собственикът на апартамент в блок "Възраждане", където е адресът на ЕТ "Ем Си Ай-Слави Славов", посочен в търговския регистър. Славов бе обявен за издирване преди 6 г. като собственик на автобуса "Чавдар", който погуби 18 души в местността Бакаджика на 28 май 2009 г.

Според жителите на Ямбол до ареста се е стигнало напълно случайно, пише "Телеграф".

Това, че бизнесменът е напуснал страната и се е установил при дъщерите си в Чикаго, било "димка", пусната за заблуда на близките на загиналите и ранените по време на националния тракийски събор, за да не претендират те за обезщетения, твърди още собственикът на апартамента.

По думите му поне два пъти през изминалите години Слави Славов е бил "мяркан" от съкооператори в Ямбол, подавани били и сигнало до МВР, но нищо не е последвало. "Този човек е вече на 70 години, което означава, че от поне 5 г. е получил правото на пенсия и нищо чудно тя да му е била изплащана по някаква банкова сметка.

Би трябвало да има личен лекар, на тази възраст заболяванията не са изключение и сигурно го е търсил поне за рецепта. Фирмата му според Търговския регистър не е закрита, ако и последните обявени актове да са от 2009 г. При задържането в гр. Стамболийски е представил актуална лична карта, карал е кола, значи е имал книжка.

Имало е поне 5-6 различни възможности при мъничко усилие да бъде намерен не при "рутинна проверка", коментира пенсиониран вече дългогодишен издирвач от системата на МВР, който предпочита да остане анонимен.

Мъжът задава и логичния въпрос защо името на Славов така и не се е появило сред издирваните от Интерпол, след като се знае, че има дъщери в САЩ и според мълвата е при тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината винаги боли

    11 0 Отговор
    В тази гъста мъгла,в която България е вече 29 години,вече нищо не ме учудва,ако утре има новина че са откраднали някаква желязна кула(на летище, телевизионна или на военните)за скрап,въобще няма да бъда изненадан,ама въобще......То вече няма никакъв контрол и ред!!!
  • 2 Кавал

    2 3 Отговор
    Чичо Слави май ще прекара последните години на топло.
  • 3 Патриот

    10 2 Отговор
    Никой не го е търсил защото е бил на някой човек.
    А и защо да го търсят престъпник. Ако беше норвален гражданин да.
    Това са новите европейски ценности и свободи.
    Гърбене на работещите за да може мутри, утрепки, партийни чада, престъпници и цигани да живеят на техен гръб.
  • 4 бял

    6 0 Отговор
    Щото в Булгаристан всичко е кинти
  • 5 Строг

    3 0 Отговор
    Мъглата пич е от 1945 година все едно и същи боклуци я потдържат.
  • 6 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    И защо "чичо Слави " да е "на топло" ?
    Защото никой ,за нищо, никога не го е търсил....
    Усилие, дори"мъничко" ,може да положи човек,на когото не му е работа. Но когато за това ти се плаща,когато ти е работа, то си е задължение, обязаност !
    Подаваните сигнали до МВР са били навярно "анонимни" и за това никой не им е обърнал внимание !!
    Ами тези в Китай как се намират в него гъмжило от 1, 33 милиарда човеци ?