Last news in Fakti

25 Януари, 2018 12:20 4 110 7

Намериха 30 души, обявени за издирване във Врачанско

  • врачанско-
  • акция-
  • издирвани

Участвали са 236 полицейски служители

За периода 16-21 януари 2018 г., на територията на ОДМВР-Враца е проведена специализирана полицейска операция с цел: установяване и задържане на лица, обявени за общодържавно издирване; проверки на автоморги, магазини и складове за части втора употреба; контрол и наблюдение на лицата, представляващи интерес с оглед своевременно предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления; проверки на лица, водещи скитнически начин на живот; проверки на увеселителни заведения. Това съобщиха от ОДМВР-Враца.

Извършени са проверки на 153 увеселителни заведения, 118 места за които има данни, че се събират лица приемащи наркотични вещества, 67 автопункта и обекти за продажба на авточасти втора употреба. Извършени са проверки на 939 МПС. Установени са 30 души, обявени за издирване, като между тях няма лица с влезли в сила присъди. В посочения период да образувани 12 досъдебни производства и 10 бързи производства. Издадени са 118 предупредителни протокола, задържани са 32 лица. За различни по вид нарушения са издадени 325 акта.

В специализираната операция са участвали 236 полицейски служители.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дионтей

    19 0 Отговор
    Свършили са за една година напред работа.
  • 2 Иван

    24 1 Отговор
    Значи, може
    Важното е да имаш желание да си свършиш работата
    Дано така да е и другите 50 седмици до края на годината
  • 3 JEEP

    15 0 Отговор
    БРАВО! Планът за петилетката е преизпълнен.
  • 4 Иванчо

    9 0 Отговор
    Въпросът е: И какво от това ? Някой осъден, някой в затвора ? Нещо полезно за обществото ? Това пак е от тия операции, дето са пред хората. Колкото да се каже, че нещо се прави. Ама то може със същия резултат да хванат по една кирка и да копат в полето между Враца и Монтана - демек файда никаква.

    Коментиран от #5

  • 5 кучето шаро

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "Иванчо":

    Ако копат файда ще има , 236 човека много нещо могат да прекопаят .
  • 6 Mda

    4 0 Отговор
    Май имаме напредът
    А така а така
  • 7 Ай стига бе!

    0 0 Отговор
    ЗНАЧИ, МОЖЕЛО?!?