Last news in Fakti

25 Януари, 2018 12:43 3 188 3

Пенсионер инсценира самоубийството на жена си

  • пенсионер-
  • българско сливово-
  • ламби к.

Причината е ревност

Пенсионер инсценира самоубийството на жена си - 1

Прокуратурата повдигна обвинение и задържа за 72 часа съпруг, инсценирал самоубийството на жена си.

На 19 януари 2018 г. в полицията в Свищов постъпил сигнал, че 72-годината Мария К. се е самоубила в необитаем имот в село Българско Сливово. При оглед на местопроизшествието и аутопсията обаче е констатирано, че смъртта на жената е причинена насилствено.

Установен е и извършителят на тежкото умишлено престъпление - 77-годишният Ламби К., съпруг на убитата. Той я убил при възникнал скандал между двамата съпрузи и нанесен побой, като я задушил чрез притискане с ръка на носа и устата. Мотивът бил ревност и гняв. След това той направил инсценировка, за да придаде вид, че жената се е самообесила.

С постановление на наблюдаващ прокурор в Окръжна прокуратура- Велико Търново извършителят на престъплението е привлечен към наказателна отговорност и задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНАФА

    4 0 Отговор
    ДОКАТО ПРИКЛЮЧИ РАЗСЛЕДВАНЕТО ТОЯ ЩЕ УМРЕ ОТ СТАРОС.

    Коментиран от #2

  • 2 кучето шаро

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "МАНАФА":

    Може и от ревност ....
  • 3 Деди

    0 0 Отговор
    Дядката много холивудски филми гледал...