25 Януари, 2018 14:53 6 884 17

Леки наказания за биячи от Околовръсното

  • васко наумов-
  • побой-
  • ториното

Побоят стана на 24 февруари 2016 година

Леки наказания за биячи от Околовръсното - 1

Тримата охранители на Ивайло Борисов - Ториното, които бяха уличени в побой на Околовръстния път на София, се отърваха с леки наказания, съобщи "Телеграф".

Единствен с ефективна присъда от 3 години затвор за побоя над Васко Наумов е 30-годишния ММА боец Александър Гечев.

2 години затвор отнесе бодигардът Георги Близнаков, но той е осъден задочно, тъй като се укрива от правосъдието у нас в Украйна. За него дори се появи информация, че е станал наемен боец на размирния район Донбас.

Условно наказание от 1,6 години има последният агресор - Христо Христов.

Побоят стана на 24 февруари 2016 година. Тогава пострадалият Васко Наумов карал баничарка в най-бързата лента на Околовръстното шосе, когато бил застигнат от джипа на трите мутри. Те му присветнали няколко пъти да мръдне, за да им освободи пътя, но Наумов не им се подчинил.

Тогава го засекли и го пребили с метална палка. Пострадалият получи 8000 лева обезщетение. След няколко месеца в ареста Близнаков, Христов и Гачев бяха освободени. През август 2016 година районната прокуратура в София внесе обвинителен акт срещу тях за хулиганство и нанасяне на средна телесна повреда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    60 2 Отговор
    Страната на мутрите.
    Европейска България!
  • 2 mediator37

    45 1 Отговор
    За побой две ефективни присъди се струват малко, но практиката е съдилищата да дават само глоби и пробации за съжаление. На фона на съдебните практики, това, което са им дали е добре. Случаят беше сниман и стана медиен скандал. Ако не беше медийният скандал с по 500 лева глоба щяха да се отърват.
    Лично мен ми се ще огледални феодални наказания- публичен бой с пръчки на голо на площада. Присъдата да се изпълнява от пострадалия.
  • 3 Гост

    25 4 Отговор
    Ами нормални присъди в държавата кенеф България.
  • 4 Майора

    31 0 Отговор
    Пишман кикбоксьора Георги Близнаков не издържа и 2 рунда срещу 25 годишния Андрей Стоица на турнира в Констанца ама е много надъхан с палка в ръката, ютия на кръста и 2 братлета зад гърба.Според колегите той няма данни дори и за аматьор.

    Коментиран от #5

  • 5 Селяндур

    17 0 Отговор

    До коментар #4 от "Майора":

    Бе не бъркай уличния бой с ринга.На улицата последното нещо с което ще те ударя е крак или ръка.Много каратисти,джудисти и легионери ядоха дървото "на улицата".
  • 6 Гост

    13 25 Отговор
    Не че ги защитавам , ама и мен много ме дразни някой като кара бавно в скоростната лента и не ти дава път , та се налагам да ги изправарвам от дясно. И за такива трябва да има наказания и глоби. Като искаш да караш бавно карай си в дясно никой не ти пречи , защо трябва да се правиш на мъж , и после да се жалваш , ама набихаме . Еми ще те набият .

    Коментиран от #8, #15

  • 7 Иванчо

    10 1 Отговор
    Значи, пуснали са ги, а сега оня се бил укривал. Ми, що са го пуснали ? Родната прокуратура освен да държи на Цацката к**а, нищо друго не може....
  • 8 един

    7 4 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Не се излагай! Не бъди чак толкова раздразнителен! Човек, който не се владее и не се съобразява с останалите, не става за шофьор. Рано или късно прави фатална грешка! Не защитавай побойниците и убийците, защото неведоми са пътищата Господни! Никога не знаеш в каква ситуация ще попаднеш! Жалко за хората, които стават жертва, а са невинни!

    Коментиран от #10, #11

  • 9 Гост

    6 9 Отговор
    Както винаги съм казвал бит невинен няма. Я сега от всички драскачи тук един да ми каже кога някой е слязъл до него и го е пребил е така без нищо седял си си кротко и идват и те бият
  • 10 Карач

    4 6 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Аз също не разбирам този манталитет - да караш бавно в лявото платно и да не даваш път на тези които бързат.Аз не защитавам биячите, но за мен този Путьо си е заслужил боя.Питам се само дали пак ще пречи на пътя?
  • 11 Карач

    3 4 Отговор

    До коментар #8 от "един":

    Аз също карам бързо,но винаги давам път на тези които са по-бързи от мен.Задръстванията стават не от тези които карат бързо, а от тези дето се влачат и пречат на другите...
  • 12 СойкаПрисмехулка

    4 3 Отговор
    Пожелавам съдията определил присъдите да бъде засечен от същите на пътя и да бъде набит, за да може поне тогава въпросните да получат нормална присъда за деянията си.
  • 13 Анонимен

    3 1 Отговор
    Всеки е получил по нещо, какво ровите? Пак като не стана " бития - бит, .......". Така поне има и наказания и някакво обезщетение. И нашия ще се научи да се отмества от неговата лента за да могат да минат и другите.
  • 14 Libre comments air

    2 0 Отговор
    Съдиите и те са мутри и затова всеки нормален човек в българия трябва да се въоръжи като в Сащ с оръжие защото ако чака ма мутренското ни правосъдие жална му майка
  • 15 Ти като

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Ти като искаш да караш, прочети закона. Ако още те дразнят, изгори си книжката! Аман от такива като теб, според които законът за движение по пътищата се определя според вътрешното усещане и позицията на луната. Защо не те дразни някой дядо в Германия, който кара с 20 в града? Или те дразни и затова не ходиш там?

    Коментиран от #16

  • 16 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Ти като":

    Ти като караш бавно в коя лента трябва да се движиш по правилника за движение?
    А като даваш за пример Германия, опитай там да караш бавно по аутобана в бързата лента и да не даваш път на другите.
    Аман от такива шофьори като теб...
  • 17 Гостенинът

    4 1 Отговор
    Аз не карам бавно. Но зная кога съм прав да се ядосвам и кога не съм. Аутобаните са много малка част от немската пътна инфраструктура. На бундесщрасетата си карат точно на ограничението. Което не важи за теб. От друга страна- дал си агне, взел си книжка, не ти ли е любопитно какво пише в закона? Прочети го! Там за ленти не пише. Ако ограничението ми е 90 км, мога да си карам с 90 колкото си искам в лявата лента. Защото не би следвало да има други, които да карат с повече от тази скорост!