2 771 3

Костин, обвинен за убийството на 5-годишния Никита, лежа на носилка в съда

Той няма обвинение за убийството на майката на Никита

Мария Атанасова

Руснакът Герман Костин, обвинен за убийството на намереното в куфар 5-годишно дете, лежа в съдебната зала на носилка. Той непрекъснато се оплакваше от лошото си здравословно състояние и отказваше да участва в процеса с твърденията, че са нарушени човешките му права, съобщи Блиц.

На заседанието експерти разказаха какви ДНК следи са открили и какво е било движението на руснака Герман Костин на 8 и 9 февруари 2015 г. между София, Приморско и до селата Кокаляне и Пасарел.

Местоположението на подсъдимия за убийството на малкия Никита Плотников е засичано по клетките, в които е бил мобилния му телефон. Тялото на детето бе открито в куфар на 20 март 2015 г. в язовира край Пасарел, а трупът на майка му край Приморско, но Костин няма обвинение за нейната смърт.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Брат ми
  Отговор
  1 17:51  25.01.18
  Одеколона е бил менте.
 • Гост
  Отговор
  2 18:46  25.01.18
  Есички са руснаци в случая, да си го пращат на рашките те да се оправят. Кво ни занимават нас? Тука ще търси евро права на човека и прочие.... Там да го застрелят и готово.
 • мнение
  Отговор
  3 18:51  25.01.18
  Поредният резил за българското правосъдие! Досега нищо не успяха да докажат, обаче мъчат човека, тормозят го, накрая ще го ликвидират. От некадърност! Клетки, проби, всичко мърляво!

Напиши коментар:


Публикувай