6 548 9

Росен Ангелов е търсен в радиус от 30 км

Цветан Цветков е един от петимата от село Луково, които бяха наградени от МВР за помощта им при разследване на убийствата в Нови Искър

Венцислав Михайлов

Обвиненият за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов е бил търсен в радиус от 30-ина км, разказа пред бТВ Цветан Цветков – един от местните жители на село Луково, съдействали на полицията при мащабното издирване.

Цветков е от ловната дружинка на селото, а преди дни МВР му благодари официално, защото е помогнал в издирването.

По думите му търсили Ангелов от Нови Искър до Луково, 30-ина км в радиус, като обръчът се е стеснявал. На въпрос как така Ангелов е намерен само на 500 м от вилата му при такова мащабно издирване, Цветков отговаря така: „Дали е намерен на 500 м или на 5 км, важното е, че е намерен”.

Цветков е засичал на в няколко пъти Росен Ангелов, но никой в селото не е знаел, че го издирват. По думите му Ангелов бил „приходящ”.

Цветков споделя още, че не е бил въоръжен по време на издирването, тъй като не са били тръгнали на лов за прасета, а имало и много други хора с пушки.

Цветков не се приема за герой. Скромно казва, че е изпълнил гражданския дълг като е помогнал на органите на реда.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иванчо
  Отговор
  1 17:53  26.01.18
  Да си взимам ли още пуканки ? Циркът очевидно продължава
 • ххх
  Отговор
  2 18:05  26.01.18
  Пълни глупости!Цяла България го знаеше кой е,полицията го"показа",а местните не са знаели...вземат ни за балъци
 • Боримир
  Отговор
  3 18:07  26.01.18
  Гледах го тоя и си личи че е некомпетентен платен палячо.
 • МММ
  Отговор
  4 18:48  26.01.18
  Смешници!!! Господ да ни пази!

 • невярващия
  Отговор
  5 21:02  26.01.18
  г-н Цветанов колко ти платиха за тези лъжи.
 • Шматка
  Отговор
  6 21:55  26.01.18
  Трагикомедия та още не е свършила.
 • Поредния балък от народа
  Отговор
  7 08:16  27.01.18
  Ее важно е да е заловен независимо на какво разстояние ..километри или метри ..ама да е истинския убиец...Ама не е ..господинчооо пий едно кафе и си избистри овчата глава белким ако има в нея мозък се намести и махни тия розови очила ..виж реалността...и тия приказки дето говориш и децата не ги вярват...Ама вие съвсем ни взехте за глупаци... поне не ровете темата повече ..скрихте истинския убиец ...и сега какво следва????
 • Гого
  Отговор
  8 08:45  27.01.18
  Хахахахахаха.Дори медиите продължават да ни правят на глупаци.Колкото и пъти да я повтаряте тази лъжа,тук ще ударите на камък,НЯМА да стане истина.Ма мноо си проста бе Сиике!
 • Съседа
  Отговор
  9 11:15  27.01.18
  Много свидетели и километрите се увеличават. И всички с подбрани имена Цв.Цв. Ако се появят още помощници на МВР следващите сигурно ще са претърсили в радиус от 300 километра. Спрете се малко, ще напуснете пределите на страната, а той Росенчо в краката ви. Сигурно всички сте били със слънчеви очила а кучетата с маски против грип.

Напиши коментар:


Публикувай