Last news in Fakti

27 Януари, 2018 19:36 3 151 4

Попски син сред дрогираните, обрали таксиджия

  • таксиметров шофьор-
  • обир-
  • дрогирани

16-годишен син на селски свещеник е сред четиримата непълнолетни, задържани за въоръжен грабеж на таксиметров шофьор край Стара Загора, пише "Монитор".

Тежкият инцидент, при който въоръжени с брадвичка и нож тийнейджъри заплашиха водач на казанлъшката фирма „Вил такси“ и задигнаха 185 лв и мобилен телефон стана малко след полунощ в четвъртък по главен път І-5 край до отбивката за село Змейово.

Грабежът е осъществен след като изплашеният за живота си 45-годишен Николай Т. изпуснал волана на автомобила си „Шкода Октавия“ и той се врязал в мантинелата. Яко надрусаните с канабис хлапаци, които се качили в таксито от центъра на село Горно черковище преджобили леко ранения водач и го зарязали на произвола на съдбата.

Сигналът на телефон 112 подал транзитно преминаващ шофьор, който видял катастрофиралата кола и окървавения в купето мъж. За броени минути 4 полицейски патрулки блокирали района. Извършителите били задържани на около 300 м от местопроизшествието докато чакали друго такси.

В компанията освен попския син Динко Б. били 15-годишният Димитър Х., 17-годишният Стилиян Г. и тарторът им, преминалият през три присъди за пробация Кристиян Георгиев. От него са иззети нож и брадвичка, което дало основание на наблюдаващия прокурор да поиска налагането на постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Другите трима, ученици в казанлъшка професионална гимназия са пуснати на свобода под опеката на родителите си. В Горно черковище са изумени от случилото се, по думите на местните жители Динко, Митко и Стилиян били от примерни семейства, не били лишени от нищо, никой не знаел че се друсат. Хората там обвиняват за случилото се 17-годишния Кристиян, който бил вече осъждан за шофиране под влияние на наркотици и за притежание на марихуана.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината винаги боли

    5 4 Отговор
    Политиците са за пример на целият народ,та нормално се е подлъгало момчето.То синовете на депутати и министри,направиха вече магистрала от престъпления,защо да няма и син на поп?????
  • 2 кучето шаро

    1 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 17-годишния Кристиян, който бил вече осъждан за шофиране под влияние на наркотици и за притежание на марихуана.
  • 3 Я изкарай Гано

    1 0 Отговор
    Сензация!!!!!!?!!
  • 4 Да бъде смърт

    2 0 Отговор
    За органи