2 992 7

Маскирани нахлуха при баба във Врачанско, тя не им се даде

Разбили входната врата, но после избягали

Мария Атанасова

Маскирани бандити са нахлули в дома на възрастна жена от врачанско село, като са я заплашвали и изнудвали, съобщиха от полицията във Враца.

Събота сутринта баба от село Ослен е била нападната и заплашена с бой. Бандити са разбили входната врата на къщата, в която жената била сама, и нахлули в дома й. Престъпниците поискали от пенсионерката сумата от 50 лева. След като възрастната жена не се уплашила, пишман побойниците офейкали.

След фиаското на начинаещите крадци, пенсионерката сигнализирала в полицейското управление. Ченгетата бързо влезли в дирите им. Като съавтори на провинението са задържани криминално проявения, но неосъждан мездренчанин Г.Я., както и С.П. от Враца, който също има криминално досие, но досега не е бил осъждан. Заедно с двамата бандити в ареста на управлението на полицията в Мездра са били задържани още двама местни жители – това са К.А. и Х.Х. от с. Ослен Криводол.

Враца / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Голям прос
  Отговор
  1 17:49  28.01.18
  Знам една която държеше харпун в къщи и знам, че щеше да го използва ако се наложи

  Коментиран от #6

 • МВР
  Отговор
  2 07:24  29.01.18
  ---------------------------------------------------------------- Тази случка горе - "ромчета" нападнали баба в къщата Й се повтаря всеки ден между 20 и 30 пъти в цялата страна, не знам Бойко какво ги жали полицаите ами не ги командирова в провинцията, и без това само мързелуват и дебелеят в районните

  Коментиран от #4, #5

 • Снежа
  Отговор
  3 11:08  29.01.18
  Ами те полицаите ядът и пият с престъпника или по лесно делят плячката Казвам го със съжаление Аз живея в блок на МВР виждам ежедневно какво ли не .Виждала съм как идват с служебния си автомобил по време на дежурство и гостуват на престъпния ми съсед по вила Ден порано ми обясняваха как нямат бензин да доидат да видят какви ги върши това недоносче .Както и да е занимах прокурстура и сега са се кротнали аз обаче записвам и чакам а мога да чакам но повярвайте ако се наложи мога и друго!!!!!
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  4 14:41  29.01.18

  До коментар #2 от "МВР":

  Ами... то сега... нали за... вторият лифт на Банско, еколозите, форума в Давос, изборите в Русия, Македония ли да се казва, заплатите на надзирателите, учебните програми за 10клас по история, мръсния въздух, Григор бил контузен, Бойко се готви за Европолитик, вота не мина, в Лондон лапетии минали през спирка дрогирани ли атентат ли... Та кой да обърне внимание на нас, нашите майки и баби? За жалост младите от Северозапада отдавна са в странство, глада е по-силен от тока. Иначе оня край е борбен, ако имаше млад мъж жив роднина тъдява, щеше да играе манарата!
 • Я изкарай Гано
  Отговор
  5 14:44  29.01.18

  До коментар #2 от "МВР":

  За малко да пропусна: Порното на Галена попаднало у сина и!????! (сеги точи лиги на мама си на гъзерите меленкийо)
 • Иван Господинов
  Отговор
  6 23:58  29.01.18

  До коментар #1 от "Голям прос":

  харпун ...... много добра идея
 • Слот
  Отговор
  7 13:54  30.01.18
  "Стилът" на статията е потресаващ! И някой си изкарва прехраната пишейки по този начин? Боже опази клетата ни държава в какво се превърна...

Напиши коментар:


Публикувай