2 195 3

Разследван се сдоби с лични данни на полицаи и ги заплаши

Мартин Христов

Разследван за престъпление мъж се сдоби с всички лични данни на полицаи. Той дори ги публикувал в интернет и заплашвал служителите на реда. За случая разказа един от потърпевшите униформени.

„Всичко може да се очаква, след като има нашите данни, може да злоупотреби с тях“, посочи полицаят, цитиран от Нова тв.

Разследваният Васил Недялков няма никаква дейност, от която да печели, а в същото време води охолен начин на живот по зимни курорти.

Оказа се, че Недялков се лекува в психиатрично заведение в Пловдив. Мъжът е неуравновесен и не може да се предприеме нищо по съдебен път към него. Той е разследван многократно за блудство, финансови измами и други престъпления, но не е съден.

От наблюдаващия неговия последен случай прокурор Васил се сдобива с личните данни на полицаите. Материалите са му предоставени безпроблемно, защото по закон има право на това. Потърпевшите са завели дело срещу прокуратурата за изнасяне на лични данни.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Макаренко
  Отговор
  1 12:25  29.01.18
  Този ли ви е проблема,дайте ми го.
 • Гост
  Отговор
  2 12:43  29.01.18
  хехе и какво Куките не могат да се справят с него щото е опасен, ако го направя аз, всяка сутрин 2-ма ще ми искат документите за проверка на кръстовището, вечер ще ми идват на гости по "сигнал за бомба" а падането на кърфица в 22:01 на пода ще се води силна музика.
 • Хомофоб
  Отговор
  3 15:00  29.01.18
  Тоя явно има протекции от високо, но си е така. Престъпниците се подкрепят. Още повече когато имат и протеже в изпълтителната власт. Иначе няма как да ги получи. Такива като тоя трябва в случай на лудост да скачат от мост в празно речно корито с главата надолу. Къде е прокуратурата, данъчните и т.н да го проверят? Какво става с убийството на данъчният инспектор? Май до никъде. Убиеца си е купил правосъдие.

Напиши коментар:


Публикувай