1 891 6

Кой обра пенсионера бай Данчо?

Полицията не разследва, но гражданите са активни

Стефанаки Йоанис

2018 г. бай Данчо е пенсионер и отива до пощенския клон в Горна баня, за да си получи пенсията. Прибира се с нея, но го следва кола до къщата, в която живее. Пред дома му го обират посред бял ден.

Това публикува в профила си във „Фейсбук“ Иво Мирчев.

Човекът е инвалид, но стига до 6 РПУ и пуска жалба. Полицията първо обещава да хване крадеца, но 20 дни по-късно вдига рамене - няма какво да се направи. Нищо, че улицата се наблюдава от поне 5 камери, които официално регистрирани в самото 6 РПУ.

Негов приятел, обаче се разравя - видеозаписите от камерите, разпознаване на номера на колата чрез обработка на кадрите с графичен софтуер и други инструменти - СВ4235**, разпознаване на престъпника...

В крайна сметка извършителят е установен от... гражданите. Сега събраните данни ще бъдат предоставени на полицията с надеждата поне да го задържи в кв. Филиповци.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • незнайко
  Отговор
  1 09:15  30.01.18
  По този номер ще се намери собственика, но дали той ползва колата или е препродадена и се ползва от други, не се знае.Особено ако е от филиповските цигани, които едва ли са я прехвърлили на свое име!
 • 100 miliona
  Отговор
  2 09:29  30.01.18
  100 милиона за милицията е малко при тези резултати, трябват още....
 • Бай Хой
  Отговор
  3 10:17  30.01.18
  Абе РЕЗИЛ !!! А Родната Полиция ни пази - Да, ама Не... Хората сами провели следствие и открили крадеца...а ченгетата - стачкуват, че им били ниски заплатите !??
 • Няма оправия
  Отговор
  4 12:00  30.01.18
  Полицайте за Българи вече не си мърдат и пръста,сега обгрижването на циганите е основна и първа задача.Ако сами не си помогнем,няма кой да ни помогне!
 • гост
  Отговор
  5 12:49  30.01.18
  Пълна протекция на циганите, това е работата на МВР. При нас влязоха в апартамент на първи етаж и се опитаха да разбият и втори, снимани на камери, ясно се виждат лицата им, ръст, телосложение, дрехи, колата им се знае, но МВР казва: нищо не може да направим. Като не могат нищо да направят за какво получават заплати? На мен ако ми се обади клиент и аз му отговоря, че нищо не мога да направя за нещо, което му се полага и за което той си плаща, дали той ще продължи да плаща и да остане доволен?
 • бай Пешо
  Отговор
  6 19:24  01.02.18
  Ето затова доверието на българите в полицията е 0( нула). Такива неработещи хрантутници не ни трябват, а ББ им увеличава и заплатите за нищоправенето-безумие.

Напиши коментар:


Публикувай