Last news in Fakti

30 Януари, 2018 12:41 1 730 3

Маскирани намушкаха украинец на паркинг в Бургас

  • намушкан-
  • нож

По време на нападението е имало и 5-годишно дете

19:30 ч. вчера вечерта на охраняемия общински паркинг на ул. "Гурко" в центъра на Бургас е бил нападнат от маскирани и прободен с нож високо поставен служител на Металургичният завод Промет стийл-Дебелт.

"Всеки, който има информация за покушението да звъни в МВР", призова Валерия Каравакйя - съпруга на пострадалия, цитирана от "Флагман".

Става дума за украинеца Артем Каравакий – зам. изпълнителен директор пи икономическата сигурност на завода. Каравакий е паркирал "Тойота Ланд Крузер" и когато е излизал от джипа, при това на осветено място и в близост до охраната, по думите на жена му, е бил нападнат от маскираните мъже.

Прободен е с нож, но преди това са му нанесли жестоки удари.

По време на схватката телефонът на жертвата е паднал на земята и най-важното, от което 33- годишният мъж се нуждае, е информацията в него.

"Още по-страшното е, че детето ни – момче на 5 г., е било на задната седалка и е видяло всичко това" , каза Каравакийя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 4 Отговор
    И това в страна членка на ЕС.
  • 2 Vasik Atanasova

    2 2 Отговор
    БЪЛГАРИЯ
  • 3 хакера

    1 0 Отговор
    Няма държава ей осъзнайте се бре!!!