Last news in Fakti

30 Януари, 2018 16:55 1 509 3

Задържаха мъжа, нападнал лаборантка

  • лаборантка-
  • юмруци-
  • добрич

Майката на детето се изнервила по време на манипулацията

Задържаха мъжа, нападнал лаборантка - 1
Снимката е илюстративна

Задържаха мъжа, който нападна с юмруци лаборантка в Добрич. Срещу 32-годишния Никола Н. е образувано досъдебно производство.

На 29 януари 2018 г. по обяд в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич пристигнала майка с детето си, на което трябвало да бъдат направени изследвания. Медицинска лаборантка трябвало да вземе кръв на детето.

При извършване на манипулацията майката се изнервила, тъй като детето плачело. След манипулацията жената и детето си тръгнали.

След около 45 минути тя се върнала в болницата, придружена от съпруга си Никола Н. Мъжът намерил лаборантката и нанесъл удар в лявата част на лицето. Според заключението на съдебномедицинската експертиза уврежданията на медицинската лаборантка представляват средна телесна повреда.

Окръжната прокуратура в Добрич ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо 32-годишния обвиняем.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Темида

    12 3 Отговор
    Ееее нестига дето им плащат минимално, че и безплатен бой получават. Яка професия ще да е това. Гледам и няма протести от тяхна страна значи си ги кефи.
  • 2 точно тъй

    6 5 Отговор
    Алооо защо не споменавате, тоя какъв модел е, българин или от боята?
  • 3 Баче Кико

    8 1 Отговор
    Аз не съм от цветните!

    Ама като стане въпрос за лекарското съсловие,безкрайно цветисто ми е мнението за тия долни същества!