1 611 3

Наглец обра столичен магазин, измъкна се, не бил откраднал достатъчно (ВИДЕО)

Мария Атанасова

Камери заснеха поредна нагла кражба в столичен магазин за хранителни стоки. В понеделник около 15 часа следобед в магазина в кв. „Хиподрума” млад мъж прибира в якето си скъпи кашкавали и масла на обща стойност 80 лева, след което излиза и хуква да бяга по улицата.

„Имаме охранителна система в магазина, която се задейства, но въпреки това той много бързо изчезва и нищо не можем да направим”, каза собственикът на магазина Красимир Малинов пред БТВ.

„Вчера говорих с кварталния от Шесто районно, днес ще отида да подам писмена жалба”, допълни собственикът.

По думите на съпругата му Алесия Малинова в магазина им подобни кражби се случват около 2 пъти месечно, а крадците чувстват безнаказаност.

„Подаваме жалба в полицията, после ни изпращат писмо, че отказват да образуват дело, защото сумата е под минималната заплата за страната. Всичко приключва дотук”, обясни тя.

„Почувствах се едновременно ядосана и безсилна, незнаейки вече какво да направим”, допълни Алесия.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 13:23  31.01.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гербераси долни
  Отговор
  2 12:09  01.02.18
  Депутатите трябва да коват закони само така се бори престъпността ,нормално е да се чувства безнаказан за престъпление под минималната раб.заплата по скоро се поощряват .
 • грозд
  Отговор
  3 22:04  01.02.18
  Я колко добре зареден магазин бълха го ухапала.Човекът е бил гладен взел си е,то на тая скъпотия май да почнем всички така.

Напиши коментар:


Публикувай