2 443 3

Пуснаха мъж в отпуск от затвора, той блудства с дъщеря си

Мартин Христов

Предаденият на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Силистра Ахмед Ю. за блудство с ненавършилата 14 години негова дъщеря, извършено при условията на опасен рецидив, получи наказание 12 години лишаване от свобода при строг режим.

50-годишният Ахмед от силистренското село Окорш поиска делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие с цел редукция на наказанието му с една трета.

Състав на Силистренския окръжен съд присъедини към настоящото ефективно наказание и неизтърпяна присъда от 2 месеца и 10 дни. Уважен в размер на 5000 лева е бил и гражданският иск.

Осъденият изтърпявал присъда във варненския затвор за измама. От 13 май до 18 май 2017 г. бил пуснат в отпуск от затворническото общежитие във варненското село Разделна. Заедно с дъщеря си от втория си брак – пострадалото момиче, отишли на гости в дома на първата му съпруга, от която имал други деца. 50-годишният мъж поискал родната му дъщеря да отиде в неговата стая и тогава блудствал с нея. В разпита си детето посочило, че сексуалното насилие на баща му е започнало отпреди две години чрез използване на положението на зависимост и надзор над дъщеря си.

Силистра / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 05:03  01.02.18
  Това е нормално при тези религии! Когато дойде зетя, става ортак с целия род на булката!
 • 2 05:51  01.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Истината винаги боли
  Отговор
  3 09:42  01.02.18
  Направил 20 деца,оставил държавата да ги гледа и даже си позволява и да ги кл-ца.Е това е Българската либерална действителност.Напред към светлото бъдеще!!

Напиши коментар:


Публикувай