2 879 2

Баба надхитри "ало" измамник, заловиха го

Баба надхитри "ало" измамник, заловиха го
Константин Карагьозов

41-годишен мъж от Варна е задържан при опит за телефонна измама на територията на област Хасково, съобщиха от МВР.

По класическата схема „съдействие на полицията“ мъжът се опитал да вземе 6800 лева от двама 81-годишни съпрузи. След като ги заплашил, измамникът наредил на жената да хвърли парите през терасата на жилището. Тя обаче се усъмнила, и вместо пари напъхала торбички в плика, след което сигнализирала в полицейското управление.

В резултат на бързите действия на униформените, в момента на вземането на „плячката“, криминалистите засекли мъжа, изпълнявал ролята на муле.

Задържаният е направил самопризнания. В процес на издирване е и друг негов помагач от Варна. Работата по случая продължава.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • На ги пускайте бе направете лагер
  Отговор
  1 20:42  31.01.18
  Едно време за целта имаше Белене - като покопат там 5-6 месеца се връщат лъчезарни момчета, разбира се ако не е насила човек никога не може да се промени до такава степен, а пък също закарваха там и политически "затворници" което е недопустимо
 • Няма оправия,няма и нормални новини!!
  Отговор
  2 20:43  31.01.18
  Трябва по заръките на Кан Крум,веднага крадците да се наказват на място по изпитаният начин.Много траен,евтин и ефективен метод.Инвалидната пенсия я изплаща бандата на либералите и Кънчо от хелзинската чета...

Напиши коментар:


Публикувай