5 270 4

Ториното е обвинен за помагач при отвличането на Адриан Златков

Златко баретата е освободен след разпит

Стопкадър: bTV
Стопкадър: bTV
Константин Карагьозов

Ивайло Борисов, по прякор Ториното, е обвинен като помагач на неизвестните извършители на отвличането на Адриан Златков, заяви адвокатът му Марияна Тодорова. Заедно с него като помагачи са обвинени още трима души, вкл. и една жена.

"Другите трима също са в качеството на помагачи", потвърди Марияна Тодорова. "Единият - Мартин Марков, е обвинен, че заедно с Ивайло Борисов е предоставил двете коли (Шкода и Опел) за отвличането. Другите са момче и момиче, които живеят на семейни начала, и били предоставили СИМ-карти".

Разпитан е и Златко Иванов, по прякор Баретата, който бил освободен, информира още Марияна Тодорова, цитирана от "Канал 3".

Ториното е спряган за дясна ръка на Баретата. Пред репортерите Марияна Тодорова поясни, че е разговаряла с Ивайло Борисов за Škoda-та, която клиентът ѝ предоставил за отвличането.

"Четирима са обвиняеми в качеството на помагачи на неизвестни извършители", уточни адвокат Тодорова. "Вчера са разпитвани множество лица, купували коли от господин (Тони) Златков, и такива, които са били в приятелски епизоди с Ивайло Борисов (Ториното)", каза още тя.

"На Златомир Иванов (Баретата) не са му задавали въпроси за Борисов. Всеки човек в тази държава отговаря сам за своите постъпки", каза Марияна Тодорова. "Не може господин Иванов да отговаря за всичко, което става в тази държава. Да, безспорно той е криминално проявен, да, осъждан е, но той си има бизнес и не може за всяко по-тежко престъпление да се обвинява господин Иванов".

По нейните думи Ивайло Борисов-Ториното бил приятел с останалите обвинени мъже. "Не знам какви са му отношенията с дамата", каза още тя.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Телевизионен съд
  Отговор
  1 18:08  31.01.18
  Сигурен съм даже съм убеден,че единственото доказателство на МВР-то е:"един човек каза".
 • Наблюдател
  Отговор
  2 18:12  31.01.18
  Поредната зле скалъпена ПР акция по време на ПреЦедателството... До присъди няма да се стигне!
 • Кавал
  Отговор
  3 05:48  01.02.18
  Този ръфлек ли е така известната мутра ториното хахахах
 • Анонимен
  Отговор
  4 14:15  02.02.18
  Явно са забравили да си платят лиценза за отвличането. Сега ще платят повечко и милите ни прокурори и съдии ще смачкат работата.

Напиши коментар:


Публикувай