1 909 6

Осъдиха мним касиер, задигнал пенсията на дядо

Мартин Христов

Софийският районен съд наложи 2 години затвор на 48-годишния Александър Митев, кой взе половината пенсия на възрастен мъж по схемата "Фалшив банков служител".

Присъдата влиза в сила веднага и няма право да бъде обжалвана, тъй като подсъдимият е сключил споразумение с прокуратурата. Митев има дебело криминално досие за подобни деяния, както и пет присъди за измама и една за грабеж, съобщи БТВ.

Той е направил самопризнания и е върнал откраднатите пари. 85-годишният пенсионер Йордан Бонев от Горна баня остана без половината си пенсия, след като мним служител на пощата го настигнал и му заявил, че е станала грешка при изплащането на парите, при което му взел 240 лева.

Бонев за известно време крил за престъплението от срам, че е допуснал да му се случи, но останал без пари дори за хляб. Измамникът беше задържан вчера.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Няма оправия
  Отговор
  1 23:09  02.02.18
  Този мошенник сигурно е Българин,затова присъдата е доста сериозна и влязла в сила???Не съм чул за такава бърза присъда при цигани,там адвокатите са на служба при Сатаната и присъди няма....
 • Емигрант
  Отговор
  2 23:10  02.02.18
  Кога ще го обесите на площада или само 2 месеца условна присъда. Корумпираната гладна съдебна система започна да се продава и за 50 лв.вече... Пожелавам на всички прокурори и съдии вземали подкуп през новата година да преживеят същите престъпления за които са оправдали престъпниците
 • Макаренко
  Отговор
  3 05:36  03.02.18
  Не знам какво да кажа идва ми и аз да вляза в затвора,за да го пипна Сашко,толкова го искам.
 • Този
  Отговор
  4 07:50  03.02.18
  Гладен не се спи
 • Пирамиди Фараони
  Отговор
  5 07:55  03.02.18
  Турбо мафиоти си живеят живота и правят каквото си поискат , Кокошкаря няма как ще лежи в затвора пак . Не че го защитавам ама ...... Горе доло същите години лежа ТУРБО мафиота ОЧИТЕ Нищо не става от таз Държава.
 • Гого
  Отговор
  6 13:49  05.02.18
  Хванали са някакъв кокошкар сега ще го осъдят все едно че е взел милиарди а истинските престъпници с 40-50 висящи дела са си на свобода.

Напиши коментар:


Публикувай