2 341 5

Oбвиняемите за отвличането на Адриан остават в ареста

Светослава Ингилизова

Софийски градски съд наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Здравка Стефанова, Ивайло Борисов, Мартин Марков и Георги Джамбазов, обвинени за тежко умишлено престъпление – отвличане на Адриан Златков.

Искането за задържане е направено от Софийска градска прокуратура.

Съдът прецени, че за четиримата обвиняеми са събрани достатъчно доказателства за причастност към престъплението и има опасност обвиняемите да се укрият или извършат друго престъпление.

Процесуално-следствените действия продължават и към момента.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Алфа
  Отговор
  1 11:56  02.02.18
  Няма страшно, Ториното бати Злати ще го извади, но нали знаете в България нещо като се размериса трябва малко да поседи в ареста и после ще му издействат я по здравословни причини я нещо друго дом. Арест до делото да му се приспада от присъдата. А по надолу по веригата пешките ще оберат лаврите ;)
 • този
  Отговор
  2 12:02  02.02.18
  Много си прав
 • бай Тодор
  Отговор
  3 12:52  02.02.18
  А стига бе, та той е невинен. Плюс това е много болен, има високо кръвно та чак куца от това. Ще го видите скоро с инвалидна количка и патерици в съда.
 • Batkata
  Отговор
  4 14:52  02.02.18
  За прост народ като нас така ще ни представят героите.Ще забравим и самоубития от полицаите и кадърните ни кметове и така ще си я караме......
 • Mmmh
  Отговор
  5 15:02  03.02.18
  Скоро ще има бум Човека го няма

Напиши коментар:


Публикувай