7 538 2

Ториното подготвил колите за отвличането на Адриан Златков

Мария Атанасова

Ивайло Борисов - Ториното е подготвил двете коли за отвличането на Адриан Златков. Той се е погрижил да им затъмнят стъклата, да им се намерят тайни гаражи, в които да се скрият. Това разкриха антимафиоти, цитирани от в. "Телеграф".

По думите им на Ториното в това помагал шофьорът му Мартин Марков, по прякор Ключаря.

Шкодата, с която бе похитен Адриан, бе със синя лампа и затъмнение стъкла, за да имитира полицейски автомобил и да не се види кой се вози в него.

В хода на разследването станало ясно, че 35-годишна дама е била в Сърбия, където купила 7-8 СИМ карти за похитителите. Освен това ги заредила с импулси, за да може бандитите да държат връзка помежду си, без да се притесняват, че някой може да ги подслушва или засече.

Въпросната крадена шкода била оборудвана с крадени регистрационни табели от друг автомобил. Няколко часа, след като Адриан бил натикан в нея, буквално на метри от дома му в Герман, ченгетата я откриха опожарена.

И до момента обаче няма след от втория автомобил - "Опел Астра", с който синът на шефа на "Софавто" е бил транспортиран до къща в околностите на София.

Още след като младият мъж бе освободен срещу откуп от близо 700 000 лв., стана ясно, че е бил държан в мазе, хранен със сандвичи, а похитителите му давали специална минерална вода за пиене.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ЧужденецЪ
  Отговор
  1 13:04  02.02.18
  "специална минерална вода " хХахаха ще ме уморите
 • Сенко
  Отговор
  2 14:24  02.02.18
  А кои са истинските похитители?

Напиши коментар:


Публикувай