2 381 2

Върнаха в ареста обвинен за сексуално насилие над тираджия

Той бил с мярка "домашен арест", която нарушавал

Върнаха в ареста обвинен за сексуално насилие над тираджия
Снимката е илюстративна
Мария Атанасова

Сливналията Станислав С., обвинен в похищение и малтретиране на мъж от Айтос, е върнат в ареста по искане на окръжната прокуратура.

Той бе с мярка за задържане "домашен арест", но проверки на няколко пъти установили, че Станислав напуска дома си.

Обвиняемият не бил открит вкъщи на 18 декември м.г., както и на 19 и 27 януари. Свидетели пък разказали, че видели Станислав навън на 3 и 21 януари, като на 3-ти е бил забелязан зад сградата на ОД на МВР Сливен, където се намира следствения арест. Мъжът направил опит да се свърже с приятелката си Диана К., която също е обвинена за похищението и малтретирането на айтозлията.

Станислав и Диана бяха арестувани през септември м.г. Тогава стана ясно, че жертвата е била повикана нарочно от Диана, а след това похитена, малтретирана и ограбена в къща в Сливен.

Айтозлията работел като шофьор и се запознал с Диана в социалните мрежи. Там тя се представяла като самотна майка с две деца. Влюбеният мъж започнал да й праща пари още преди да се видят на живо.

Запознали се в Бургас в края на август, а в началото на септември влюбеният мъж бил подмамен в Сливен. Още с пристигането си е бил нападнат и държан заключен близо две денонощия, през които е бил малтретиран дори сексуално, разкриват разследващи.

Диана и съучастникът й Станислав опитали да източат банковата му сметка, но след като не успели задигнали около 200 лв., които тираджията носел в себе си. После го качили на кола и изхвърлили по пътя за Бургас.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Няма оправия
  Отговор
  1 15:21  02.02.18
  Либерализация и циганизация!
 • ВМОРО
  Отговор
  2 16:53  02.02.18
  Принципно си прав. Но заподозрените в случая са българи.

Напиши коментар:


Публикувай