3 320 2

Мамят дядо – мераклия

Полицията е задържала семейство

Стефанаки Йоанис

Семейство, мъж, жена и дете измамиха старец от село Долна Градешница, община Кресна. Жената подмамила възрастния човек с обещание за любовни ласки, след като го проследила до дома му на улицата, пише сайтът „Струма“.

След нея се движил мъжът и малкото им дете. Когато старецът склонил да я покани в дома си, жената дала знак на мъжа си. Минути, след като тя влязла вътре и започнала да дарява с ласките си стареца, мъжът и нахълтал в къщата.

Двамата успели да откраднат 1500 лева от възрастния човек, след което избягали с автомобил. Жертвата подал сигнал в полицията и екип на магистрална задържал перверзното семейство, което е от Елин Пелин. В момента полицията в Сандански работи с арестуваните и търси начин да предаде детето на социалните служби.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 1 11:11  03.02.18
    Този коментар е премахнат от модератор
  • Бутни Дръпни Наведи се
    Отговор
    2 01:42  05.02.18
    Адмирации за екипът на "магистрална" - ако арестуваните бяха бутнали 300-400лв. на патрулката, сега още щяха да са на свобода - да не излезе, че уронвам престижа на ИНСТИТУЦИЯ - оставете ми коентара няколко часа да видим няма ли да позеленее, барем си сверим мнението за полицията (изолирам цинизма си от служителите, които изпълняват задълженията си по съвест и правилник)

Напиши коментар:


Публикувай