3 Февруари, 2018 12:14 2 545 0

Полицията във Варна издирва дядо

  • варна-
  • дядо-
  • издирва

Бил е облечен със сиво жепейско яке и кафяв панталон, обут с гумени галоши

Полицията във Варна издирва мъж, който изчезнал преди повече от 10 дни.

Мъжът е в неизвестност от 20.01.2018 г. Ангел е на 77 години, напуснал дома на дъщеря си в с. Гроздьово, обл. Варна, сутринта на 20 януари 2018 г. и от тогава е в неизвестност. Ангел Йорданов е висок 160 см, със слабо телосложение и къса бяла коса. Страда от теменна плешивост. Лицето му е овално, очите - кафяви.

Бил е облечен със сиво жепейско яке и кафяв панталон, обут с гумени галоши. Носел е кафяв калпак. Мъжът е забелязан за последно същата сутрин, като се е движел по чакълен път в землището на с. Гроздьово в посока към с. Горен Чифлик.

„Апелираме към гражданите, които имат информация за местонахождението на Ангел Маринов Йорданов да позвънят на телефон 112 или да подадат сигнал в най-близкото поделение на МВР“, призовават от полицията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА