Last news in Fakti

4 Февруари, 2018 14:51 10 308 4

Хванаха Паржо с 3 промила зад волана

  • паржо-
  • пиян-
  • кола

Многократно е залавян с наркотици, многократно е осъждан

Скандалноизвестният Б. Георгиев с прякор Паржо от петричкото село Тополница, бе арестуван завчера, мъртво пиян зад волана. Той криволичил с колата си по улиците в селото и ченгетата го спрели за проверка на метри от дома му, съобщава сайтът „Струма“.

Когато шофьорът отворил вратата на колата, направил опит да се заяжда с ченгетата, но бързо бил укротен. Проверката с дрегер установила рекордно количество алкохол в кръвта му, над 3 промила. Явно Паржо е зарязвал лозята и добре се бил" наквасил". Взета му е книжката и автомобилът е дерегистриран. 57 -годишният Паржо е легендарно име от ъндърграунда в Петричко.

Многократно е залавян с наркотици, многократно е осъждан. Името му се свързваше с тополнишкия Пабло Ескобар, Огнян Атанасов, с когото дълги години Паржо работеше.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Добри Змея

    35 1 Отговор
    Ebal sym go
  • 2 Брат ми

    55 1 Отговор
    Да го застрелят и готово.Тия герои само от това разбират.
  • 3 3457854

    61 0 Отговор
    Ако в парламента направят тест за наркотици на всички работещи там, народа няма да повярва колко наркомани на едно място е събрал.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.