2 853 4

Кой обяви за продан 12-годишно момиче за 100 000 евро?

Мартин Христов

Кой обяви за продан 12-годишно момиче за 100 000 евро? Случаят е от русенското село Ветово, а детето се казва Клеопатра, разказва NOVA.

След като обявата предизвика вълна от недоволство, тя беше свалена, а отдел „Закрила на детето" се самосезира.

Снимката на малката Клеопатра беше публикувана в разградска Facebook група за покупко-продажба на вещи. Обявата е от профил с името „Принцесата на тате” и информира, че срещу 100 хиляди евро детето може да бъде купено с цел брак.

Клеопатра от Ветово живее с майка си и баща си, както и с още трима братя и сестри. Всички знаеха за случката в социалните мрежи.

Обяснението на майката е, че Клеопатра се пошегувала с обявата.

Социалните заявиха, че е направена проверка по случая и мерките, които ще бъдат предприети е детето да бъде насочено към психолози и социални работници.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бай Иван
  Отговор
  1 14:43  06.02.18
  Институциите пак постъпиха не професионално и си измиха ръцете че уш си изпълниха задълженията. А трябваше да направят контролна покупка с белязани пари и спец.средства да филмират и документират сделката и после да ги закопчаят и лишът от родителски права..................не шегувайки се
 • гост
  Отговор
  2 14:45  06.02.18
  Закрила на детето по тази логика трябва да се самосезира за 90% от циганските семейства където това се практикува с пълна сила. Децата на майките стават майки и веригата си върви с 200% по-високи темпове на размножаване отколкото при българите. Отидете пред някоя лична лекарка и вижте как пристигат 14г. циганки, бащата на 16г., но ги докарал с вектрата. В най-добрият случай води само едно дете, ама може и с повече да са. Като маймунки подскачат, пъргави, мръсни, смрад, но си искат правата и напират да влизат понеже те не разбират какво им се казва, не знаят какво е запазен час и нареждане на опашка е само нарушение на техните права. Та за каква закрила говорите? Ако искаха да ги хванат трябваше да изпратят подставено лице и да сключат сделката с бащата, после да ги вкарат всички в затвора и да разлепят плакати из махалата какво става с такива изроди. И циганите имат страх, но МВР ги пази, а не иска да се бори с тях.
 • Лост
  Отговор
  3 15:59  06.02.18
  100000 евро за жениДба! 10 деца по 100000 евро, ей го новия милионер. Прави и продавай. Да ЕГА и приматите му, да ЕГА.
 • Горския
  Отговор
  4 09:08  09.02.18
  На "сърбеж" ми мирише тук, органите да ги "почешат".

Напиши коментар:


Публикувай