Last news in Fakti

6 Февруари, 2018 14:25 3 693 5

Кой обяви за продан 12-годишно момиче за 100 000 евро?

  • булка-
  • продажба-
  • обява

Кой обяви за продан 12-годишно момиче за 100 000 евро? Случаят е от русенското село Ветово, а детето се казва Клеопатра, разказва NOVA.

След като обявата предизвика вълна от недоволство, тя беше свалена, а отдел „Закрила на детето" се самосезира.

Снимката на малката Клеопатра беше публикувана в разградска Facebook група за покупко-продажба на вещи. Обявата е от профил с името „Принцесата на тате” и информира, че срещу 100 хиляди евро детето може да бъде купено с цел брак.

Клеопатра от Ветово живее с майка си и баща си, както и с още трима братя и сестри. Всички знаеха за случката в социалните мрежи.

Обяснението на майката е, че Клеопатра се пошегувала с обявата.

Социалните заявиха, че е направена проверка по случая и мерките, които ще бъдат предприети е детето да бъде насочено към психолози и социални работници.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    16 1 Отговор
    Институциите пак постъпиха не професионално и си измиха ръцете че уш си изпълниха задълженията. А трябваше да направят контролна покупка с белязани пари и спец.средства да филмират и документират сделката и после да ги закопчаят и лишът от родителски права..................не шегувайки се
  • 2 гост

    20 1 Отговор
    Закрила на детето по тази логика трябва да се самосезира за 90% от циганските семейства където това се практикува с пълна сила. Децата на майките стават майки и веригата си върви с 200% по-високи темпове на размножаване отколкото при българите. Отидете пред някоя лична лекарка и вижте как пристигат 14г. циганки, бащата на 16г., но ги докарал с вектрата. В най-добрият случай води само едно дете, ама може и с повече да са. Като маймунки подскачат, пъргави, мръсни, смрад, но си искат правата и напират да влизат понеже те не разбират какво им се казва, не знаят какво е запазен час и нареждане на опашка е само нарушение на техните права. Та за каква закрила говорите? Ако искаха да ги хванат трябваше да изпратят подставено лице и да сключат сделката с бащата, после да ги вкарат всички в затвора и да разлепят плакати из махалата какво става с такива изроди. И циганите имат страх, но МВР ги пази, а не иска да се бори с тях.
  • 3 Лост

    15 0 Отговор
    100000 евро за жениДба! 10 деца по 100000 евро, ей го новия милионер. Прави и продавай. Да ЕГА и приматите му, да ЕГА.
  • 4 Горския

    0 0 Отговор
    На "сърбеж" ми мирише тук, органите да ги "почешат".
  • 5 Mohamed

    0 0 Отговор
    Аз съм Мохамед от Алжир Омри 24 Искам да се оженя с пари колко искате в евро