5 457 7

Има заподозрян за отвличането на Адриан

Мария Атанасова

Имаме подозрения кой е поръчителят за отвличането на Адриан Златков. Това каза главният прокурор Сотир Цацаров по повод отвличането на Адриан Златков и освобождаването под парична гаранция на четиримата обвинени за него.

На въпрос дали има данни за още хора, замесени в случая, Сотир Цацаров отговори: „Естествено, че има данни за още хора и естествено, че се работи върху това. Хората, за които става дума са или помагачи или просто част от изпълнителския апарат. Едно такова престъпление изисква и поръчител, а такъв поръчител има“.

В отговор на въпрос знае ли се кой е изпълнителят, Цацаров посочи: „Има съответни подозрения“.

„Дори и изясняването на доказателствата до този момент е изискало сериозен труд. Тоест е изисквало огромен труд и огромно събиране не само на оперативна информация, но и в превръщането й в годни доказателствени средства. Не напразно благодарихме на колегите от сръбската прокуратура и сръбското Министерство на вътрешните работи. Помощта им беше безценна и продължава. Трудно се доказват подобен тип деяния. За мен е извършена огромна работа“, посочи още главният прокурор, цитиран от в. Труд.

Във връзка с обвиненията към прокуратурата, че акциите й са пиар, той коментира: „Те нещата обикновено са така – прокуратурата е обвинявана, че не работи, а когато прокуратурата работи, е обвинявана, че прави пиар“.

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гробар
  Отговор
  1 22:30  08.02.18
  Дреме ми некадърник всички да ви отвлекат и да не ви върнат.
 • Този
  Отговор
  2 22:55  08.02.18
  Както винаги задържаните ги освободиха под гаранция за кво ги задържат изобщо

  Коментиран от #5

 • гуньо простия
  Отговор
  3 10:41  09.02.18
  "Дау Джонс" се срина,а вие тук с някакви глупости ни занимавате
 • 4 13:16  09.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Иван
  Отговор
  5 19:46  09.02.18

  До коментар #2 от "Този":

  За да им вземат парите!
 • Иван
  Отговор
  6 20:50  09.02.18
  И кой е заподозряния?някой висш полицай?някой политик или депутат?
 • Никой не мисли
  Отговор
  7 03:16  10.02.18
  Цаца дай да го видим. Или сега кроите новата постановка. Цаца моето мнение Ти онзи от Банкя и другия грозник Ц.Ц събирети си бъгажа и се скрийте ,че достатъчно показахте колко сте можещи( на Маса).

Напиши коментар:


Публикувай