3 913 8

Шпакловчик блудствал с непълнолетна полякиня

Момичето по чудо е спасена от сигурно изнасилване

Стефанаки Йоанис

Супер скандал, с опит за изнасилване на непълнолетна полякиня, е бил потулен в разгара на лято 2017, узна Флагман.бг.

За извратената история става ясно едва сега, след като извършителят – шпакловчик с начално образование от поморийското село Бата, вероятно циганин, бе осъден от Районния съд в Поморие, но се размина сравнително леко – 2 години условно с 4-годишен изпитателен срок.

Заради деликатното естество полицията рядко съобщава подобни случаи, а и по време на активния сезон инцидентът със сигурност щеше да има сериозен международен отзвук.

Случката се е разиграла на 8 юли в поморийското село. Незнайно кой безумник решил да заведе група полски туристи в ресторант в село Бата, за да им организира "фолклорна програма". Поляците били в тийнейджърска възраст, момичето, с което малко по-късно шпакловчикът ще блудства, само признава, че изпива „3-4 чаши вино”.

Към 22 часа тя излязла навън, за да подиша чист въздух. Към нея се приближил местен жител с фамилия Пешев. Той разменил няколко реплики с момичето на руски език, след което решил да й помогне да се върне обратно в ресторанта.

В този момент обаче към тях се присъединим извратенякът, който в делото е съобщен само с инициали „М.Д.”. За него се знае, че е с начално образование, живее в селото, шпакловчик по професия. В болния му мозък се родила идеята да се възползват от момичето, той склонил Пешев да я отведат към Боровата горичка и след това да я насилят, става ясно между кориците по делото.

Изродът на всичкото отгоре задигнал и телефона на полякинята. Момичето паднало безпомощно на земята, а извратенякът започва да я опипва и да съблича, след което и той самият се съблякъл и търкал в нея. Полякинята се разплакала и викала отчаяно за помощ. За късмет била чута от две момчета с инициали К.Колев и Ж.Колев, които я спасили от сигурно изнасилване.

Малко по-късно полякинята разпознала изрода от Бата, който й посегнал, но тъй като той е с чисто досие, се разминава само с условна присъда.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • кенефистан
  Отговор
  1 09:49  12.02.18
  Поредният случай на беззаконие.
 • некойси
  Отговор
  2 09:59  12.02.18
  Ехее ... разминало му се е ... значи е поощрен за подобно поведение от самата държава.
 • гост
  Отговор
  3 10:24  12.02.18
  На съдята дъщерята дали ще е доволна от подобна присъда? Вие, съдиите, замисляте ли се, че условна присъда не е присъда, защото никой не стига дотам да я лежи? Ако открадне вафли без насилие, добре, дайте му условна, но след като насилтвенно се е опитал да прави секс с непълнолетно момиче то какви условни се дават? Минимум 20г., за да е справедливо, така всеки друг циганин ще иска да насилва като гледа как Мехмед се е разминал, без да лежи и ден дори.
 • 4 10:51  12.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • Като гост
  Отговор
  5 10:53  12.02.18
  Ако и беше ударил една шпатола, нямаше да вика помощ!
 • гост
  Отговор
  6 13:57  12.02.18
  след като приемем ИК никой няма да прави такива неща вече, щото знае че са забранени.

  Коментиран от #7

 • Анонимен
  Отговор
  7 09:41  13.02.18

  До коментар #6 от "гост":

  Те и без да приемаме ИК, са забранени тия неща. Както каза един по горе, малолетната дъщеря на съдията е доволна от тази присъда.
 • 2024
  Отговор
  8 11:29  13.02.18
  ЗАЩО КРИЯТ ИМЕНАТА ? ДА ПОКАЗВАТ СНИМКИ

Напиши коментар:


Публикувай