14 Февруари, 2018 08:52 29 591 27

Осъдиха абитуриент за бурен секс на бившето летище

  • секс-
  • младеж-
  • девойка

Влюбеният младеж и 13-годишната му приятелка толкова хлътнали, че решили да пренебрегнат закона и се отдадат на похот цяло лято

Осъдиха абитуриент за бурен секс на бившето летище - 1
Снимка: Facebook

Влюбен донжуан бе изправен пред съда, защото се поддал на бурните си страсти, пише BulNews.bg.

Единадесетокласникът A.C.M. си харесал малолетна девойка и не могъл да чака, за да я награби в обятията си. Горещата любовна история между двамата влюбени се разиграла през лятото на 2016 година във Видин. Тогава 19-годишният младеж завихрил бурна авантюра с А.В.Б., която още не била навършила 14 години.

Двамата били толкова хлътнали, че решили да пренебрегнат закона и да се отдадат на похотта си. Колата на младежа „VW Vento“ се превърнала в лодката на любовта на двете гълъбчета. Те си намерили уединено местенце край бившето летище на Видин и решили да се възползват.

Изглежда поклащането в колата толкова се усладило на тийнейджърите, че те започнали редовно да си уреждат романтични срещи на същото място. Връзката между учениците продължила цяло лято. През това време те редовно „излитали“ към небесата на летището, а на два пъти се приземили и в кревати в две жилища.

Не се знае как е приключила тяхната любовна история, но изглежда невръстната девойка изпортила възлюбения си и той бил подведен под отговорност за действията си.

Преди дни младежът бе осъден на три месеца условно от съда във Видин за съвкупление с малолетна. Той трябва да покрие и направените разноски по делото, които възлизат на близо 500 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 haha

    105 5 Отговор
    Издънил и кошницата :D
  • 2 асгфсдаг

    203 3 Отговор
    А всички от малцинството кога ще ги съдят?
  • 3 EDDD

    110 4 Отговор
    То нашите съдилища има дай с глупости да се занимават а че някои откраднал там някви милиони няма проблем за това това според тях сигурно не е престъпление, хората са се харесвали и си си правили секс и то по взаимно съгласие какво е нередното не е ясно май.

    Коментиран от #6

  • 4 тия

    63 4 Отговор
    Значи не са го осъдили за "Публикувано във факти.бг: Осъдиха абитуриент за бурен секс на бившето летище"
    А просто момичето го е изпортило.Нито бурен нито летище имат нещо общо с историята.
    Абе вие четете ли какво пишете или ей така ден да мине друг да дойде , до заплата и това е.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 жоро

    41 0 Отговор

    До коментар #3 от "EDDD":

    НЛО преди време го пееха: За кокошка няма пропка, за милиони няма закони
  • 7 Грамотност

    53 3 Отговор
    Пише се "бивше", без ТО, защото има много летища. И като не го конкрезитиране кое е точно летището в заглавието, го пишете без членуване.
    Грамотност, майко мила, грамотност - нула!

    Коментиран от #9

  • 8 PATRIOT

    53 5 Отговор
    Е добре, ок....ама,
    Как ония тъмничките, се женят и раждат, на по 12-13г...?
    Е, как става тая работа....и за тях няма проблем, а?

    Коментиран от #11

  • 9 А ПЪК РЕЧНИКА ИМ СА ВЪРТИ

    26 1 Отговор

    До коментар #7 от "Грамотност":

    ОКОЛО ГЛАГОЛА ИЗРИГВАНЕ : ПУТИН ИЗРИГНА ТРЪМП ИЗРИГНА ДЖОКОВИЧ ИЗРИГНА И Т.Н. ОСВЕН ИЗРИГНА ДРУГ АНАЛОГ НА ГЛАГОЛА НЯМАТ.
  • 10 фонзи

    18 19 Отговор
    ПЕДОФИЛ !!!!!!!!!!! Не разбрахте ли ,че до навършване на 18 години девойките нямат право да се пълнят !!!!!!!!!!!
  • 11 гост

    61 2 Отговор

    До коментар #8 от "PATRIOT":

    Ами няма, да. И като отидеш на личен лекар пред кабинените се мъкнат 15-16г. майки с по едно, две деца. А на всичкото отгоре баща им, който няма 18г. ги е докарал с вектрата. Техните майки взимат детски, а децата взимат детски за собственните си деца. Естественно не завършват училище и после няма къде да работят, седят на социални помощи и всички са им длъжни за това да им гледат децата, да им обръщат внимание и да им спазват правата, без те да имат задължение. Циганите са над закона, държавата им го показва и ги подпомага. За разлика от тях аз работя, имам две деца и си плащам стотици левове данъци и осигуровки, от които не мога да се възползвам понеже я направленията ще са свършили, я няма да се покрива от касата, я ще трябва да си го платя в частна клиника. Няма как да продължи да работи тази схема и работещите, учили родители да искат да останат в тази несправедлива среда.
  • 12 Брахмапутра

    34 1 Отговор
    Дали някога и у нас ще стане като в САЩ- на основание решението на съда по делото " абв" решавам това дело по същия начин!Голям кеф- дръндиш цяло лято " младо яре" за 500 лв.- че то по- евтино от жрица! Не плащаш ток, вода, данъци,защото къщата е незаконна, но не може и да бъде съборена, защото нямаш алтернативно жилище! И не могат да ти запорират имота, защото по документи не съществува!

    Коментиран от #13

  • 13 Клавел

    15 3 Отговор

    До коментар #12 от "Брахмапутра":

    Кефиш ме! Много си прав! За този " Параграф 22' не се бях замислял!
  • 14 Разтраканата Виолета

    25 2 Отговор
    Браво на момчето уноди се човека, разтоварва се правилно, а не е да заляга по компютрите и телефоните, да кисне по цял ден у кафета и да се превръща в джендърче. Евалата, мъжки! Плющи и да не ти пука.

    Коментиран от #15

  • 15 гост

    21 0 Отговор

    До коментар #14 от "Разтраканата Виолета":

    Още преди 20г. млади момичета на по 13-14г. през лятната ваканция на село се редяха да ги возят с мотори. Ама то возенето не е току-така и те си го знаят, отиват в някоя горичка или ако е тъмно може и да се забутат в някоя тъкна уличка, момичето я дава, я не, а някой и не питат, а направо свалят гащите. Сега, след 20г. и очевидно пропадане на младежите това не изглежда като нещо феноменално и нечувано.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Цингито

    17 0 Отговор
    Циганска работа...
    Щом го е издала, значи яко я е разцепил.
  • 19 гост

    11 1 Отговор
    Децата ще ги гледа дьржавата с наште пари.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Кольо кварталния

    13 0 Отговор
    А раждащите на по 12-13 год. пълнолетни ли са или са непорочно заченали?
  • 22 Гост

    11 0 Отговор
    Сега разбрахте ли каква е истината в кочината България . За българите законите въжат с пълна сила , за циганите закони няма.
  • 23 Голям прос

    8 0 Отговор
    Това толериране на циганите няма да е вечно. Ще дойде врвме и чичко Сорос няма да мже да помогне. Колкото помогна в Катуница.
  • 24 Я. Петров

    4 0 Отговор
    Хубав букет 50 лв., кино с пуканки 50 лв., уикенд с вечеря и басейнче 200лв. - А той нашия изкарал цяло лято с 800 лв.
  • 25 Класик

    2 3 Отговор
    Глупости, глупости... Абе, хора, колкото и да сме се самозабравили и да си мислим, че от нас зависи всичко, всъщност господ ни е дал природна същност, от която е невъзможно да избягаме. Сексуалният нагон е част от тази същност. Щом ти се иска, значи можеш да го правиш! Един по- късно, друг по-рано. Вместо да създаваме неизпълними закони, по добре да си признаем истината и да подготвим “децата” по отрано за полов живот. Да правиш секс 13 не значи да раждаш на 13 !!! То и закон да не дишаме може да се въведе, но колко ли от вас ще го спазват? А и малко от вас знаят, че по време на най-прочутата в света любовна история, Жулиета е на ...14 години!!! Нещо да кажете?
  • 26 Спас

    1 0 Отговор
    Тая ще я Фани грипа.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.