17 Февруари, 2018 08:30 15 346 6

Въоръжен грабеж на бензиностанция до Пловдив

  • цалапица-
  • грабеж-
  • бензиностанция

Полицията издирва извършителите

Въоръжен грабеж на бензиностанция до Пловдив - 1

Трима маскирани мъже са извършили въоръжен грабеж на бензиностанция край Цалапица, научи TrafficNews. На 14 февруари призори в обект на известна компания, продаваща горива, в местността "Ортахан" нахлули бандити с черни маски на лицата и опрели пистолет в главата на 50-годишния служител.

Накарали го да даде парите от касата. Няколко часа по-рано обаче оборота от предишния ден бил инкасиран и в бензиностанцията имало само 200 лева. Преди да изчезнат събрали цигарите от стилажа.

След като маскираните избягали, служителят се обадил на 112. Полицията издирва нападателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 моя страна моя България

    18 2 Отговор
    Кокошкарска работа.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЕКС

    27 6 Отговор
    Ох котьооо,присъдата е 10-20-30 за 200лева,браво на професионалистите,ей куцо,кьораво и сакато се събира на групички и се мислят за бандички,ужас,момчета и да си престъпник,не е лесна и проста работа,прочетете малко НК,да видите,заслужава ли си риска.Сега как ще ги делите тия 200 кинта?А цигаритеги пазете за после,че ще ви трябват.
  • 4 Нашенец

    3 0 Отговор
    Пълни нещастници!
  • 5 Робин Худ

    4 0 Отговор
    Ей, българи спешно ни трябва държава. Само истинска държава може да защити народа от вътрешни и външни апетити. А в кашата, в която се намира света, всички народи са впрегнали своите военни, финансови, политически, демографски, научни и националистически потенциали за захапване на по-голямо парче от тортата. Все някога трусовете в света ще спрат и за дълък период ще се установи равновесие. И всеки ще седи на такава черга, каквато е успял да издърпа сега. Ние каква черга ще си постелем с това кокошкарско мислене. Ново възрожденско съзнание и братство ни трябва или изчезваме, но това е свързано с обричане на децата ни. Спомнете си само 40 милиарда външен дълг, а ни представят, че икономиката е в растеж. Отворете си очите, това е шизофрения.
  • 6 Питаща

    5 0 Отговор
    Какво прави работодателят за да осигури защита и сигурност на служителите си ? Утре пак могат да се появят с пистолет насочен в челото на служител и ще разчитаме да не гръмне..!