17 Февруари, 2018 13:35 7 765 6

Дрогираният младеж, убил бременна жена в Търнава, се укрива

  • търнава-
  • катастрофа-
  • пламен георгиев

19-годишният Пламен Георгиев катастрофира с лек автомобил и блъсна Миглена Данчева на тротоар в селото

Дрогираният младеж, убил бременна жена в Търнава, се укрива - 1
Снимката е илюстративна

"Ако държавата чрез прокуратурата и съда не си свършат работата и не осъдят подобаващо убиеца на жена ми, ще заведа частно дело срещу Пламен Георгиев , заяви Павел Методиев от врачанското с. Търнава, цитиран от "24 часа". – Този безразсъден младеж лиши двете ни деца от майка, като я прегази с колата си, а сега се скри вдън земя.”

Дрогираният 19-годишен шофьор Георгиев изгуби управлението над Peugeot в понеделник следобед, заби се в бетонен стълб на главната улица в Търнава, след което връхлетя върху тротоар, където помете 35-годишната Миглена Данчева и 58-годишната ѝ свекърва Румяна Шибилева. По-младата жена почина от тежките си рани в линейката на път за спешния център в Бяла Слатина.

Загиналата жена, която била бременна с третото си дете, бе погребана от близки и роднини в четвъртък, а огорчените й близки споделиха, че нито шофьора убиец, нито някой от семейството му са изразили съжаление за смъртта на Миглена пред опечалените и са предпочели да се скрият зад високата ограда на дома си в Търнава.

Засеченият за употреба на марихуана водач е син на пътния полицай Володя Георгиев от участъка в с. Борован и учителката в селската прогимназия Даниела Георгиева. И двамата отказват изобщо да разговарят по случая.

Веднага след тежката катастрофа Пламен Георгиев бе задържан за денонощие в ареста на полицията в Бяла Слатина, а след излизането си от кауша изобщо изчезнал от селото, разказаха местните. От прокуратурата пък бяха лаконични, че още тече разследване за всички обстоятелства по случая по образуваното досъдебно производство.

Хората в Търнава не вярват, че причинилият смърт на пътя шофьор ще получи справедлива присъда, а мнозина се скептични дали изобщо случая ще стигне до съдебната зала. И припомнят случая от преди пет години, когато полицая Володя Георгиев бил спипан с незаконно оръжие и боеприпаси, но успял да се измъкне без присъда като се отървал само с дисциплинарно наказание.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гоги

    32 2 Отговор
    Татенцето нали е полицай ще го прикрие и няма да го намерят или осъдят затова и корумпирания полицай сега в затвора

    Коментиран от #3

  • 2 бял

    25 3 Отговор
    А не е ли по лесно да го згазиш по-невнимание?
  • 3 КУЧЕ

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "гоги":

    еЕ КАТО Е ПОЛИЦАЙ БАЩА МУ КВА ВИНА ИМА ТВОИТЕ ДЕЦА КОЙ ЗНАЕ КВИ ЛЕКЕТА СА АМА НАЛИ СА ТВОЙ СА НАЙ ДОБРИТЕ ТВА Е БЪЛГАРИНА ЗЛОБЕН САМО БОЙ ГО ОПРАВЯ
  • 4 Шумахер

    10 0 Отговор
    Никой не си избира родителите а пък и детето е пълнолетно
  • 5 скобар

    12 2 Отговор
    Да го дадат на мъжа на убитата жена а ченгето да гледа как наркоманчето страда,ако това не стане господ да ги погуби тези убийци!!!!Няма държава няма закони не разбрахте ли вече .....????
  • 6 мнение

    0 0 Отговор
    Напоследък, съдейки по криминалните новини от Врачанския край, остава убеждението, че там се е образувал феодален район, където известни феодали, недосегаеми от години, правят, каквото им хрумне с типичната арогантност, безапелационност и грубост, присъщи за повечето хора, живеещи в региона. Случаят е крайно възмутителен и сега къде е главният прокурор да се самосезира. Възможно ли е да убиеш бременна жена и нероденото й дете и държавата да е безсилна да залови извършителя, син на съмнителен пътен полицай! Ценкочоковщина в действие! Излизат наяве чудовища, изпълняващи някакви длъжности десетки години наред, закостенели, без никаква съвест и считайки, че всичко ще им се размине! Непрекъснато ревем как се топим, друго не може да бъде с нашата оправия! Хайде, самосезирайте се, два човешки живота погубени заради грозна безотговорност!