Last news in Fakti

17 Февруари, 2018 17:05 3 664 0

Задържаха четирима бежанци в такси на "Тракия"

  • бежанци-
  • емигранти-
  • тракия-
  • харманли-
  • атанас илков

Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков е взел участие в акцията по залавянето им

Задържаха четирима бежанци в такси на "Тракия" - 1
Снимка: БТА

Четирима бежанци са били задържани при мащабна полицейска акция край Пловдив.

Униформени спрели таксиметрова кола на магистрала „Тракия”, в която били открити четирима бежанци, потвърди директорът на областната дирекция на МВР старши комисар Атанас Илков, цитиран от "24 часа". Лично той също участвал в операцията.

По думите му тя била проведена в петък вечер. Колата превозвала емигранти, които били задържани и отведени за разпит. Шофьорът обяснил, че ги взел от Харманли. Казали му, че са от бежанския лагер и трябвало да бъдат превозени, за да видят свои близки.

„Разследването се води от прокуратурата”, каза комисар Илков. Установява се дали шофьорът не е част от канал за транспортиране на бежанци.

Съдия е провел разпити със задържаните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА