Last news in Fakti

18 Февруари, 2018 13:09 18 879 21

Отчаяние: 66-годишна закла майка си, опита да се самоубие

  • лом-
  • убийство-
  • самоубийство

Трагичен инцидент в Северозападна България

Отчаяние: 66-годишна закла майка си, опита да се самоубие - 1

66-годишна жена е заклала 84-годишната си майка, а после е опитала и да се самоубие. Кървавата драма е станала в крайдунавския град Лом.

Иванка И. е в критично състояние с тежки прорезни рани по гърдите, в областта на сърцето и шията. Тя е настанена в реанимацията на местната болница. Докторите се борят за живота ѝ. Състоянието ѝ е стабилизирано.

Майка ѝ - Екатерина Г., е издъхнала в дома си. Двете жени са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. По първоначални данни възрастната жена от няколко месеца била прикована на легло. Това било вследствие на падане, при което счупила таза си, разказват нейни съседи, цитирани от "Конкурент".

По-голямата ѝ дъщеря Иванка се е грижела за нея. Двете жени преживявали с пенсиите си, които едва стигали за най-необходимото. Иванка не можела да си позволи да купува скъпи обезболяващи за страдащата си майка.

Съседите разказват още, че жената буквално изнемогвала и се била предала от бедност и мъка, като дори споделяла, че е готова да направи нещо, за да спаси семейството си.

Криминалистите изчакват състоянието на Иванка И. да се подобри, за да проведат разпит с нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Gencho

    58 14 Отговор
    И това се случва защото най-лицемерно забраняваме евтаназията, като същевременно не осигуряваме необходимите обезболяващи на страдащите.

    Коментиран от #4

  • 2 Eee

    67 10 Отговор
    Да не си в БГ-то.Кой както може да бяга от тая държава.
  • 3 Max

    18 7 Отговор
    Мдаааа, така си е.
  • 4 правда

    103 5 Отговор

    До коментар #1 от "Gencho":

    Въобще нищо общо няма евтаназията, отчаянието е резултат от убийствената бедност и невъзможността да осигуриш елементарни жизнени условия, да не говорим пък за някакво адекватно лечение. Счупване на таза не е нелечимо заболяване с летален изход, нито пък е мъчителна болест..иска се само качествено хранене /което очевидно отдавна е липсвало, за да се стигне до това/, възстановяващи средства , и съответно , някои болногледачески грижи... Току така никой не посяга на живота на майка си и на своя живот, особено човек от поколение , възпитано в отговорности и с християнска ценностна система... Проблемът е само един : Невъзможна за живот бедност и нулева медицина.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 waffen SS

    49 18 Отговор
    ДЪЛГЬ И ЧЕСТЬ!-Слава на ген.Луков!Слава на истинските български патриоти ,отдали живота се в името на Отечеството!Възраждането на майка България ще почне,след като изчистим шайката предатели!Стига страдание-време е да вземем съдбата си в свои ръце!

    Коментиран от #16

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Guy Banio

    52 1 Отговор
    Липсата на солидарност е най-голямото проклятие което тегне над българите. Всеки си гледа скапаната далаверка, гони поредната лъскава играчка без да му пука за нищо и никой. Това безотговорно отношение си има цена.
  • 9 Гербера е цвете да дрънка

    32 5 Отговор
    Тази новина е измислена!Това в най-проспериращата държава в Европа е невъзможно!

    Коментиран от #10

  • 10 аз съм

    27 1 Отговор

    До коментар #9 от "Гербера е цвете да дрънка":

    И отчаяни в България няма . Питай лявата ръка на Цар Вул - Свинетка !
  • 11 Борисов

    27 5 Отговор
    Докъде стигнаха провокации, ей. Да ме излагат така по време Европръдседателството МИ. Как мже. Аз не казах ли, че ЗАПАДНИТЕ Бълкани ще ги приемем и товага и Северозапдна България ще е добре. Сега да си налягат парцалите. Аз тук суджук суша, не мога и да управлявам в същото време.

    Коментиран от #12

  • 12 onq s konq

    2 32 Отговор

    До коментар #11 от "Борисов":

    И спорет мене е провокаця!И то на червените ушанки къде съсипаа балгаря!Сега си караме беенвета и си пееме а не като при тех с москвичите къде палеха само на бутане!

    Коментиран от #13, #17

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бедност

    29 2 Отговор
    Жалко за мизерстващите жени! Колко икономически и социални проблеми трябва да решават политиците. А те, милите, се загрижили за джендърите и Конвенцията.
  • 15 Истината винаги боли

    22 3 Отговор
    Бог да прости жената и да даде сили на дъщерята да преодолее болката в сърцето и душата!Мъката и безсилието който е изпитала тази жена,дано изпитат и всички виновни за това положение на Родината ни!!!
  • 16 Патето Яки

    3 7 Отговор

    До коментар #6 от "waffen SS":

    Твоят луков е охранен и богат.

    Претърпелите поражение войски при Добро поле отстъпват към старите предели на България.
    Недоволството на войниците е голямо. На 24 – 25 септември част от тях образуват първите бунтовнически отряди. Сред тях се заражда идеята за поход към София с цел да се свали правителството и да се накажат виновниците за войната.
  • 17 Банскалия

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Е вярно си си кон. Ако се съди по писането ти. 3637
  • 18 Ина

    11 0 Отговор
    Ами до там доведоха хората тези безочливи безделници. Как не могат да видят че всичките злини идват от безпаричието.
  • 19 LINA

    1 1 Отговор
    До колкото разбрах от статията Иванка е изнемогвала. Може би за това е заклала майка си . По-принцип старите хора са много по-умни от младите , но не и в 21 век
  • 20 Еб*ти

    6 0 Отговор
    Тва се очакваше. В България никой няма да ти помогне. Тука има един Бойко Борисов дето си краде от парите на държавата, едни депутати дето нищо неправят,една държава която никой не уважава. Ми че то и няма смисъл да се уважава държава която пада все по-надолу.
  • 21 Коко

    2 1 Отговор
    Ай някой са каже че Турчин е виновен бе