19 Февруари, 2018 16:14 4 839 8

Задържаха Шиндлера и Таратора с крадена кола след гонка

  • шиндлера-
  • таратора-
  • гонка

Полицаи задържаха след кратка гонка в София трима автокрадци, които отмъкнали лек автомобил "Мерцедес".

Арестите са извършени в четвъртък - 15 февруари, но от МВР съобщиха за случая едва днес.

Около 9 часа при провеждане на полицейска операция от служители от сектор „Престъпления свързани с МПС“- СДВР, в Девето РПУ бил получен сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Мерцедес“. Информацията гласяла, че колата е открадната с работещ двигател от района на бул. „Сливница“.

В хода на операцията противозаконно отнетата кола била засечена от служителите на СДВР да се движи по бул. „Сливница“ по посока Околовръстен път, заедно с ескортиращ я автомобил „Фолксваген Голф“.

След кратко преследване полицаите успели да спрат двете коли и задържали намиращите се в тях трима мъже, които се опитали да укрият крадената кола в района на Перник.

Установена е самоличността на тримата- Л.А (37 г.), известен с прякор „Таратора“ , 41-годишният А.Я., с прякор „Шиндлера“, от София и 35-годишен мъж от пернишкото село Лобуш.

Таратора и Шиндлера са стари познайници на МВР. След извършените процесуално- следствени действия в рамките на образуваното досъдебно производство, материалите са докладвани в Софийска районна прокуратура.

Двамата са привлечени като обвиняеми и са им наложени мерки „задържане под стража“.

Третият мъж е разпитан като свидетел и освободен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 0 Отговор
    Шиндлер я е взел за да спасява евреи. Не я е откраднал

    Коментиран от #7

  • 2 Насо

    13 0 Отговор
    Човека се е скрил от дъжда и студа ,то пък за негов късмет колата запалила и той решил да врътне едно кръгче да загрее малко и да се стопли. Те пък веднага откраднал я пълни глупости. В България няма автокрадци. И като са го хванали ,какво от това след 72 ч. е навън.
  • 3 Анонимен

    13 0 Отговор
    Тая държава няма оправия.Айде елате ми кажете вие управниците на държавата,вие властите,полиция и органи на реда защо Шиндлера не е осъден ами още краде коли.Открадна ми колата,пребих го като куче и извиках полиция.И вие какво направихте-пуснахте го.Защо го пуснахте А???Защото знаете само пари да взимате.Като ви дават пари мълчите.Ама другите хора ако са ще ги осъдите.
  • 4 Коко

    6 1 Отговор
    След няма и 72 часа пак ще ги пуснат тез боклуци, това е България, но пак някой Турчин ще ви е виновен

    Коментиран от #6

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пратеници на САТАНАТА

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коко":

    Хасан е провокатора!!!!Местан да си прибере палето от форума!!!!
  • 7 некойси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Ами таратора какво е правил тогава?
  • 8 Дедо

    1 0 Отговор
    Шиндлера със сигурност е работил по списък!
    А Таратора-в затвора да бере краставици!