23 Февруари, 2018 18:34 4 369 10

Потвърдиха оправдателната присъда на Алексей Петров

  • алексей петров-
  • оправдателна присъда
Потвърдиха оправдателната присъда на Алексей Петров - 1
Алексей Петров

Софийският апелативен съд потвърди оправдателната присъда на първа инстанция на Алексей Петров, Явор Джиджев и Теодор Дочев по дело за пране на пари и присвояване на над 3 млн. лв., съобщиха от пресцентъра на съда.

В началото на миналата година Софийският градски съд оправдава тримата по предявените им обвинения, като след това прокуратурата протестира решението с мотива, че съдът от първата инстанция е направил превратно обсъждане на доказателствата, без в същото време да се оспорват приетите по делото фактически положения.

Според апелативните съдии присъдата е постановена при изяснена фактическа обстановка, като фактите са приети от съда след подробен анализ на събраните доказателства, а материалният закон е приложен правилно.

"Софийски градски съд е провел пълно и задълбочено съдебно следствие, като е събрал всички относими доказателства", се казва в мотивите на апелативния съд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 WTF

    16 0 Отговор
    Тоя го позабравихме. Айде сега да го сложите на депутатската скамейка до дебелото изчадие.

    П.п. Какво стана с мафиота Маджо???

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Иванчо l-ви

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "WTF":

    Ааа ! Добре си е...
  • 4 Хахахах

    11 3 Отговор
    Аз не съм чул за афера с милиони да има осъдени,каква смешна държава сме само не е истина..
  • 5 Антони Лазаров

    3 0 Отговор
    Истинска машина.Отива да преговаря с двама с автомати..единия мъртъв другия в болница.
  • 6 Гаро

    9 4 Отговор
    Цвъки пак се издъни.И тоя ще ни съди в Страсбург.Май гробаджията ще трябва да продава апартаментите.Неможе народа да плаща заради него.
  • 7 Сенко

    6 1 Отговор
    Ето за това сме по зле и от Африка. Можем да се оправим за много малко време,една шепа народ сме,но за това се иска топки. Някой който да се захване с правосъдната система и всичко после ще си дойде на място
  • 8 сьдия

    4 0 Отговор
    ТРАКТОРА мачка с пари всички.
  • 9 Аутогруп свищов

    2 0 Отговор
    И мен не ме бутат в Свищов карам без номера колите продавам без фирма познавам куките и сега като имам повече парици е друго и пичетата чувам че питат от каде съм дръпнал толков сухо
  • 10 Аутогруп свищов

    2 0 Отговор
    За Свищов да имаш 2 3 коли за продан е геройство вече и престиж само си джъткам по кафетата и си го места от единия крачул в другия и чакам клиентчета