27 Февруари, 2018 10:01 3 286 3

Собственик на нощни заведения отива на съд за смъртта на рускиня

  • веселин балев-
  • съд-
  • смърт-
  • рускиня

Собственикът на култовата дискотека "Планета" в Слънчев бряг, дискотека "Vogue" в Бургас и още нощни заведения в цялата страна Веселин Балев се изправя утре пред съда по обвинение за смъртта на 79-годишна рускиня.

Припомняме, че жената загина при пътен инцидент през лятото на 2015-а година, пише varna24.bg.

Според обвинението, на 04.06.2015 г., на главен път I-9, пред комплекс "Съни Дей-3", при управление на лек автомобил, марка "Мерцедес", движещ се в посока от Бургас към Варна, бизнесменът нарушил правилата за движение и допуснал пътно транспортно произшествие с руската гражданка Тамара Т., пресичаща пътното платно, и по непредпазливост причинил смъртта й.

Веселин Балев управлявал лекия автомобил на прав пътен участък със скорост от 91 км/ч. Максимално позволената скорост е била 60 км/ч. В този момент пострадалата преминала пресичайки пътното платно, а Балев неуспял да спре на време, тъй като се движел с превишена скорост.

От последвалия удар пострадалата получила травма несъвместима с живота, в резултат от което починала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BRABUS

    6 2 Отговор
    А дали на местопроизшествието е позволено преминаването на пешеходци?

    Коментиран от #3

  • 2 Гост

    3 0 Отговор
    Ще го отърват.
  • 3 Модев 5

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "BRABUS":

    Този Веселин Балев сега ще влезе в затвора, щото Брабуса му не може да се кара бавно и "детенцето" се е лигавило на волана