2 499 7

Мъж опита да изнасили старица след 20 години в затвора

Мария Атанасова

„Обичам те, искам да правя любов с теб!”. Тези думи чува старица от промъкнал се в дома й пиян рецидивист в Бенковски. Известният в кирковското село с прякора „Панев” мъж влязъл в къщата на 71-годишната жена, извадил си члена и изблъскал жената в другата стая, съобщава 24rodopi.com.

Той ударил пенсионерката с юмрук в лицето, извадил и нож, чието острие опрял в гърдите на падналата на дивана възрастна родопчанка. М.Б. заплашил да заколи жената, ако не угоди на низките му страсти.

Започнала борба, в която 71-годишната отчаяно се опитвала да се защити, но силите й стигнали само да ритне с крак ножа от ръката на нападателя. Панталонът й бил съдран, устата й запушвана от ръката на насилника докато отчаяно вика за помощ.

Виждайки, че няма да се справи, женицата поискала да пие вода, а после „да правят любов”. Това отпуснало захвата на нападателя, той се отдръпнал, а пенсионерката успяла да използва момента и да избяга от къщата, скривайки се в килер на двора. Тя се успокоила едва когато видяла, че 41-годишният й съселянин тръгва по улицата. Тогава жената потърсила помощ в дома на комшия, който веднага сигнализирал в полицията.

Цялата отвратителна сцена бе разказана в съда от потърпевшата жена. Нападението над нея било извършено малко след пет часа сутринта на 25 октомври м.г.

Бившият затворник, пуснат предсрочно след като почти изтърпял 20-годишна присъда за тежко умишлено престъпление, решил да потърси ласки след като обърнал две патрончета с мастика.

Мъжът бил арестуван от полицаите в селскостопанска постройка, която обитавал. В отговор на въпросите на разследващите, М.Б. заявил: „Направих глупост, защото бях много пиян”.

Четири месеца след опита за изнасилване, „Панев” получи нова присъда от 6 години затвор при „строг” режим. Той ще трябва да изтърпи и остатъка от предишното му наказание- година и девет месеца.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ники
  Отговор
  1 13:19  28.02.18
  Честно казано разбирам бил си в затвора .. иска ти се .. ама как се насочваш срещу 71 годишна ??? ТО еднакво ще лежиш поне с некоя 50 ка ... това говори за пълна невменяемост ...

  Коментиран от #5

 • Примат
  Отговор
  2 13:21  28.02.18
  Що ги храним такива?В двора на затвора...рано призори...една наказателна рота доброволци
 • Този
  Отговор
  3 13:25  28.02.18
  Ай се дайтего на селяните малко да си поиграят с него
 • Pompev
  Отговор
  4 13:37  28.02.18
  Няма пари да плати на някоя циганина,ама има за 4-5 лв за него,друг е проблема обаче:той тряя да го направи със зор,Кой знае как са му го опирали ножа И на него
 • 5 13:40  28.02.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • vasik atanasova
  Отговор
  6 15:30  28.02.18
  куршума
 • 7 09:40  01.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай