2 Март, 2018 10:44 7 859 6

Убиха охранител в Русе

  • убийство-
  • охранител-
  • русе

Криминалисти разследват убийството на възрастен мъж в апартамент в блок на ул. "Родопи" в Русе. Това съобщиха от полицията.

Сигнал за тежкото престъпление е подаден около 17,30 часа в сряда.

68-годишният мъж живеел в апартамент на петия етаж в блок „Родина“. Изпратеният полицейски екип открива трупа му в една от стаите в жилището. По главата му имало следи от удари.

Дежурна оперативна група на МВР и съдебен лекар са извършили оглед на местопроизшествието.

Предприети са всички необходими оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия за установяване на причините и обстоятелствата, довели до смъртта на мъжа, както и на убиеца. Работата по случая продължава под ръководството на Русенската окръжна прокуратура, пише "Монитор".

Съседи обясниха, че мъжът работел като охранител. Жителите на блока недоумяват кой може да е убиецът. Не били чули и никакви шумове в късния следобед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юбряяяяя

    14 2 Отговор
    Що ли пак ми замириса на цигани?! Полицията ги закриля и едва ли ще разберем пак кво стааа!

    Коментиран от #6

  • 2 гост

    12 2 Отговор
    това се случи преди 2 дена за убииството са задържани дъщерята и внука му дъщеря му е алкохоличка и редовно го пребивала!!! да знаеш повече от медиите в наши дни явно не е странно...

    Коментиран от #3

  • 3 Русенски гост

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Особено в Русе, в който като пуснеш на телевизионната кула паче перо на старата поща кацат ято патки.....
  • 4 sniper

    2 1 Отговор
    Не коментирайте след като не сте запознати. Не е вярно, че са обвинени дъщерята и внука.
  • 5 Димитър Кънев

    2 0 Отговор
    Защо ли се съмнявам,че никой нищо не е чул.Типично държане при социализма да не се забъркваш защото може да пострадаш.МВР на ужким те защитава,а действия факти те хвърля в устата на лъва.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.