Last news in Fakti

3 Март, 2018 09:01 8 272 2

Охранителят от Русе убит от тъща си

  • охранител-
  • русе-
  • тъща

88-годишната жена е задържана за 72 часа

Охранителят от Русе убит от тъща си - 1

В късния следобед на 28 февруари в полицията в Русе бе получен сигнал за убийство на мъж в апартамент на улица "Родопи" в областния град, съобщи БНР.

Пристигналите на място полицаи намерили безжизненото тяло на 68-годишния Атанас. По главата на починалия имало следи от удари. Под ръководството на Окръжна прокуратура е започнала работа по досъдебното производство. В резултат на това, разследващите са събрали достатъчно данни, че автор на престъплението е 88-годишната тъща на убития.

Според запознати, причината за това престъпление е продължителен семеен конфликт. На възрастната жена е повдигнато обвинение и е задържана за 72 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    5 0 Отговор
    Боже с какво ни занимават !!! Защо не кажат кои са убийците на КТБ ??? Махленска държава сме и такава ще си останем !!!
  • 2 някой

    1 0 Отговор
    Най гадното е, че явно убийството е провокирано от злоба! Тъщата е разбрала, че и остават няколко месеца живот и е решила да подбере преди себе си нещастника!!! Абе тъща...