Last news in Fakti

4 Март, 2018 12:32 29 762 135

Съпругата на обвинения за убийството на Плъха: 3 пъти сме обирани

  • жоро плъха-
  • убийство-
  • пловдив

Жулиета Димитрова, съпругата на обвинения в убийство д-р Иван Димитров, скандира с още стотици пловдивчани "Свобода за доктора!". С този апел над 200 протестиращи се събраха днес пред сградата на Второ районно управление в Пловдив с искане д-р Димитров, обвинен за убийството на Жоро Джевизов – Плъха, да бъде пуснат на свобода.

Сред протестиращите имаше близки, приятели, съседи и колеги на доктора, но имаше и редица българи, които не познават лекаря, но са съпричастни със съдбата му. Жулиета разказа пред trafficnews.bg, че тя и децата ѝ са спели по време на разбиването на дома им.

"Домът ни е запечатан, когато е станало сме спели, затова не мога да коментирам нищо", разтроена обясни съпругата на Димитров. Тя сподели още, че това е трети обир на дома им, като първите два пъти престъпленията не са разкрити.

Протестиращите докараха тонколона, организаторите призоваха за активна гражданска позиция в подкрепа на доктора. Хората настояха за промени в Наказателния кодекс и изтъкнаха, че самозащитата в собствения ти том не може да бъде третирана като престъпление.

Митингът премина под звуците на патриотични български песни, а в края му беше инициирана подписка в подкрепа на Димитров. Хората обявиха, че утре ще протестират отново на същото място от 12 часа, като призоваха всички пловдивчани да се включат.

Предстои прокуратурата до часове да прецени дали ще поиска от съда постоянна мярка "Задържане под стража" по отношение на медика. Към момента той е задържан в ареста за 72 часа.

Протестът бе организиран спонтанно във фейсбук мрежата вчера, след като стотици души изразиха подкрепата си в защита на обвинения доктор чрез гневни постове. Те изразиха недоумението си как е възможно човек, защитил себе си, дома си и семейството си, да бъде съден като убиец наравно с всички останали престъпници.

Припомняме, че Джевизов е влязъл в къщата на лекаря заедно със свой съучастник. Собственикът ги е чул и излязъл да види какво става, тъй като в съседните стаи спели съпругата и децата му. Тогава Плъха го нападнал с нож и го е ранил в крака. Другият крадец побягнал, а лекарят стрелял няколко пъти. Бандитът е издъхна навън от рана в гърдите. Лекарят твърди, че оръжието не е било негово, а е изхвърлено от другия съучастник. Пистолетът е самоделка.

Приятелите му описват д-р Димитров като емоционален, но много възпитан мъж. Тренирал редовно и бил в много добра физическа форма.

Крадецът, известен с прозвището Плъха, е стар познайник на полицията. Основната версия на полицията, че някой е засякъл крадеца на местопрестъплението и го е застрелял, най-вероятно ще се окаже резонна. До трупа на Джевизов е открит нож, който е негов, а по острието е намерена кръв, която съвпада с тази на лекаря.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еми да!

    309 4 Отговор
    За да бъде вкаран лекаря набързо в затвора кръвната проба излезе за нула време ,а за случаи в които е замесен някой депутатски син се бави с месеци!
  • 2 стефан

    350 9 Отговор
    ТОВА Е САМОЗАЩИТА.БРАВО НА ДОКТОРА.ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ АРЕСТА.АЗ СЪМ НА ТРИСТА КИЛОМЕТРА ОТ ПЛОВДИВ НО С ПРИЯТЕЛИ ЩЕ ОТИДА ДА ПРОТЕСТИРАМ.

    Коментиран от #86

  • 3 гост

    274 6 Отговор
    Напълно го подкрепям доктора. Ако прокурори и адвокати го осъдят да лежи в затвора , им пожелавам на тях и децата им , да бъдат убити , изнасилени и домовете им ограбени.
    Вчера един колега написа , че сега ако заспалия български народ не се вдигне в подкрепа на доктора , и за това да се измени кодекса за самоотбрана . То тогава си заслужава участта . И е напълно прав. А тия дето подкрепят престъпника ,че имал права да ги сполети същата участ.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 толерантен

    212 5 Отговор
    "Българските" закони се правят за защита на кучетата, циганите, престъпниците, геЮвете, "бежанците"... срещу българите, мирни граждани и данъкоплатци. "Българските" закони са съществен елемент от системата на хибриден геноцид над българите в България през последните 29г., наред с макрограбежи, банкови "фалити", пирамиди, тел. и имотни измами, безработица, чалга, дрога, гмо-, невежество, разврат, проституция, трафик на хора, търговия с органи...

    Коментиран от #39

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Кавал

    215 1 Отговор
    ...смърт за плъхове и подобни гризачи ,които атакуват домовете ни!

    Коментиран от #10

  • 8 име

    102 1 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    не обръщайте внимание на "Реалист", това е турчеещ се циганин който по цял ден виси в интернет и пише коментари.

    Коментиран от #28

  • 9 Кавал

    85 1 Отговор
    ...лъжат за пробата,милицейска евтини номерца!Трябваше нищо да не казва доктора,а ми да отиде с един корав адвокат както правят истинските престъпници,тя системата така е направена !
  • 10 дератизатор

    73 3 Отговор

    До коментар #7 от "Кавал":

    Акцията трябва да почне от плъшоците, калинките, поповите прасета, червеите, змиите и гущерите в управлението.
  • 11 грбi

    40 3 Отговор
    А защо не се преразгледат правилата, касаещи такива случаи?
    При опит за самозащита - да не се ходи в затвора заедно с нападателя.
    Да не би да се страхуват, че ще стане същото като в Америка, че всеки ще има оръжие ли?
    При толкова случаи със нападатели, дето и жертвата, и нападателя влизат заедно в затвора.
    Ей тва е.
  • 12 българин

    151 1 Отговор
    ДА ЗАЩИТИМ ДОКТОРА! Особено онези, които сте в Пловдив и наоколо. Утре може да бъде всеки от нас.

    Така разследват и полицая, който в самозащита срещу цигани с брадви, хванати от него да крадат кабел край ж.п. линият, стреля, с гумени куршуми и неволно уби единия, понеже куршумът попаднал в гърлото му.
  • 13 Хасан

    12 131 Отговор
    Бил съм много пъти в МБАЛ и тия доктори също яко брулят пациентите...крадеца просто е поредния хайдутин ,крал от крадците...като КТБ..и той открадна парите на разни «крадци» бизнесмени,министри и политици ...

    Коментиран от #17, #46

  • 14 123

    167 4 Отговор
    Само гледайте , колко мангала ще се изсипят пред МВР ,когато освободят доктора.Вдигайте футболните агитки , рокери и други.Дошло е време разделно. Или ние тях , или те нас.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гост

    113 2 Отговор
    Крайно време е вече да не мълчим а да се вдигнем и да съборим тази съдебна система която работи в полза на престъпниците , да изметем и съборим това продажно правителство , както и всичките 240 предатели в парламента.
    Да направим като в Украйна , както Румъния разстреля предателите в началото на 90 години.
  • 17 име

    76 4 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан":

    омразата ти към България не може да се скрие, душичката ти е пълна със злоба.
  • 18 име

    43 3 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    да не последваш съдбата на плъха
  • 19 толерантен

    37 2 Отговор

    До коментар #15 от "Тръмп":

    Ти мислиш ли, че си човек? Ама честно.
  • 20 шовинист до реалист

    30 0 Отговор

    До коментар #4 от "Реалист":

    ЖИВОТНО

    Коментиран от #23, #31

  • 21 The TRAPPER

    68 2 Отговор
    Опасявам се , случаят с доктора , -който е пич да не се окаже искрата която ще запали бомбата в БГ. Както преди 10-ина години убийството на Алекси в Атина. Тогава цяла Атина горя.
  • 22 Този

    104 1 Отговор
    Вместо да го наградят че чисти боклука те го наказват
  • 23 хуманист

    32 2 Отговор

    До коментар #20 от "шовинист до реалист":

    Толкова чак гадни животни няма.
  • 24 The TRAPPER

    84 1 Отговор
    Кой ще съди доктора ? Ония магистрати които са си купили имоти за милиони в Атина ли ? Къде е списъкът? Всички в затвора , а доктора-свободен!!!
  • 25 от Варна

    54 1 Отговор
    Да се пусне доктора!
    В България се посяга безпроблемно на частната собственост,която би трябвало да е неприкосновена.
    Посягат и бандити,
    но и посягат и чиновници и служители на държявни институции,
    като например служители АГКК България овъртоляни в разни тяхни правила и закони.
    Аз имам 3 кражби със взлом-неразкрити досега и тотална намеса в доказаната ми частна собственост от страна на СГКК Варна.
    Това не е държава.
    Всичко е поставено на основата на рекета и това се има за водещо правило.
    Да напуснем България и тук да си останат само цигани и политиците от НС,МС и разните партийни групички.
  • 26 голям кеф

    6 94 Отговор
    В никакъв случай не защитавам циганина но докторите са крадци и мошенници така че хич не ми дреме за него ,ако ще и да го обесят хич не ми пука.Крадеца откраднал от по голям крадец,ХАХАХАХАХАХАХАХАХА.
  • 27 Един друг

    10 57 Отговор
    За съжаление, нещо не е читаво в тази история. Щом този е пукнал навън и после полицията е разследвала цял ден какво е станало, а докторът не се е обадил веднага, значи има какво да крие, а именно - самоделният пистолет най-вероятно е негов.

    Щом е наръган, има съучастник и т.н., веднага след това избърсва пистолета отвсякъде, плакне го с белина за да унищожи свое ДНК по вътрешните части и го хваща отнова само за дръжката и спусъка, като тези отпечатъци ще са оправдани. Звъни на 112, че е бил нападнат, ранен е и т.н., не за друго, а да си върже гащите. След такава случка първата работа е да се обадиш, не защото ще свършат някаква работа, а за да се заявиш, че не се криеш и да се изкараш жертва на нападение. Като е лекар и то неслучаен, значи има сума връзки и полицаите много вероятно щяха да наредят нещата така, че да се върже версията му и да им се маха от главата този случай с минимум разправии, а не както стана сега.

    Колко пъти да повтарям на всички, да не си правят самоделни пистолети или да не ползват незаконните от дядовците за самоотбрана... Незаконните са за нападение, а законните са за самоотбрана. Как пък всичките ми познати сме със законни пистолети, пушки, автомати и т.н., пък тук цял лекар не си е направил труда да си извади разрешително, при условие, че вече два пъти е бил обект на взломна кражба или грабеж?! Нямам нито един познат, който да не е успял да си извади разрешително, след като е решил. Да не говорим, че като всичко ти е закон

    Коментиран от #30, #90

  • 28 Реалист

    4 46 Отговор

    До коментар #8 от "име":

    Социалните ме хранят добре бате:) и аз от скука тука:)
  • 29 Един друг

    4 28 Отговор
    Да не говорим, че като всичко ти е законно, пистолета си го носиш и навън, а не държиш незаконната самоделка само вкъщи, а накрая като я ползаш пишман да станеш.

    Дори и да е някакъв нерероятен случа да не може да си извади разрешително за КНО, няма начин да не извади разрешително за пистолет или пушка за спортни цели - това е абсолютно елементарно. На теория спорните и ловните оръжия не могат да се ползват за самоотбрана, но на практика е работа на адвоката и преценка на съда. Стига оръжието да не е незаконно или самоделка, отърваването е много по-лесно.

    Ако освен раната от ножа, който доказано е на циганина, го беше думнал със законен пистолет - бил за самоотбрана или спортен, веднага се беше обадил на 112 и на адвокат, работата сега щеше да е съвсем друга. После разиграва малко театър как е страшно стресиран, ляга да мре от раната в крака и т.н. Ако сам не помогнеш на адвоката, следователите и съдиите да приключат случая в твоя полза, кой ти е виновен...
  • 30 име

    53 3 Отговор

    До коментар #27 от "Един друг":

    кога да звънне на полицията, докато го колят ли?

    Коментиран от #34

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Реалист

    10 43 Отговор
    Казах на социалните другия месец 1500 лева че с таз инфлация 1000 лева не стигат, иначе ша изляза да крада децата гладни жената и той:) веднага казаха добре не бой се другия месец както си казал:)) за кво да рабтя мога да ревъ държавата дава:)
  • 33 от народа

    66 1 Отговор
    АМИ КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАЧИТА ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ ЧОВЕКА СЕ Е ЗАЩИТИЛ И СЕБЕ СИ И ДОМА СИ
  • 34 Един друг

    2 24 Отговор

    До коментар #30 от "име":

    След това естествено, бе! Елеменарни неща не можете да вденете, ей!

    На какъв език да ви обясня на вас простите, че след всяка простотия звъниш първи, първи викаш адвокат, взимаш инициативата и т.н., а не се скатаваш и чакаш пасивно да видиш какво ще стане.

    Всички сте големи майстори, обаче от елементарни неща не разбирате, защото си мислите, че вашата сигурност не е отговорност преди всичко на самите вас.

    Как пък ние сме с по два броя КНО (различни калибри и естествено не се носят едновременно), отделно дълги оръжия колкото искаш, имаме представа от нормативната база и съдебната практика, при условие, че никой не е бил обиран, пък докторът има всички аргументи да се оборудва качествено, но си прави самоделки, без да се поинтересува какво става след като ползваш такова нещо.

    Най-трудното разрешително е за носене на КНО и пак който не е пробвал и не е някакъв идиот, той не е изкарал. За съхранение вкъщи или за спортни цели разрешителното е формалност.

    Коментиран от #35

  • 35 име

    42 1 Отговор

    До коментар #34 от "Един друг":

    не се опитвай да изкараш доктора виновен...защото е невинен и е защитил дома и семейството си.

    Коментиран от #40

  • 36 писна ми

    36 1 Отговор
    Задължителен протест и в София.
    Да тръгнем по стъпките на нашите прадеди , те са дали живота си за нас , сега е време ние да дадем живота си за нашите деца. Преди бяхме под турско робство. Сега сме под робството на Герб , БСП и всички останали предатели от парламента.
    Време е да се освободим и от това робство.
    Във фейсбук се организира протест в София на 7.03 нека всички да сме там . Дойде времето , смърт за предателите.

    Коментиран от #38

  • 37 Уую от Пичковци

    45 2 Отговор
    Доктора сега трябва да осъди псевдо- държавата ни в Страсбург за много милиони за това че не си е свършила работата и че му е съсипала живота и живота на семейството му.Ако това човешко подобие след толкова безчинства беше в затвора сега нямаше да има за какво да си пишем доктора нямаше да му слагат прозвище убиец въпреки че не е сигурно дали това което е застрелял е човек.На негово място бих постъпил по същият начин.Също и трябва достойни хора като него да се определят като герои.В крайна сметка няма по достойно от това да защитиш семейството си когато си принуден да го направиш.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 отговор

    21 3 Отговор

    До коментар #5 от "толерантен":

    Увличаш се в изреждането на защитаваните от полицията. Животните нямат нищо общо с престъпниците. Те не влизат въоръжени в домовете на хората да крадат и е крайно време българинът да се научи да разграничава нещата. Животното е жертва. То зависи от стопани, от лошо обучение и гледане, то е невинно. С хората не е така. Всеки трябва да носи отговорност за деянията си, но правосъдната ни система, както и охранителната сериозно куцат. И се чудя на нахалството на родната ни полиция, вечно ламтяща за пари, протестираща за щяло и нещяло, същевременно нехайна, не на ясно със задълженията си. Това води до саморазправа, както в случая. Другото, което е можел да направи човекът, е да сигнализира и да чака да дойде полицията. И да чака, да чака, докато го ръгат с нож и обират жилището му. Единият ръга, другият обира. Но едно е сигурно - всеки има право да защитава собствеността си, семейството си, щом забогатялата и охранена полиция не става! И се чудя на Бойко колко още ще им увеличава заплатите и привилегиите, докато те просто за нищо не стават?! На какво ги учат в тази школа в Симеоново?
  • 40 Един друг

    4 23 Отговор

    До коментар #35 от "име":

    Абсолютни глупаци сте се събрали тук и няма какво да ви наливам акъл как да си опечете работата.

    Да, защитил се е, но по незаконен начин, след което се е скатал, защото се е сетил, че пистолетът е самоделка. За всичко това сам си е виновен. Лекарите са връзкари и имам много приятели сред тях, та знам колко неща могат да си издействат, стига да решат. На него са щяли да му изадат разрешително ако е бил минал и на 100 метра покрай служба КОС. И сега всички щяха да са си вързали гащите, да прекарат този случай по формалния ред и да се приключва. Даже нямаше и да го задържат, ако пистолетът беше законен и веднага след случката се беше обадил, както е длъжен по закон.

    Нищо, де - живейте си с илюзиите, че тая работа е като оная. Неслучайно и българските и циганските айдуци такива като мен ги заобикалят отдалече и налитат на такива като вас, които не са си опекли работата. Нали гледам на камерите как периодично обикалят гастрольори да оглеждат обстановката, та си преценяват къде рискът е неоправдан.

    Коментиран от #47

  • 41 Caci

    51 0 Отговор
    В Америка този човек щеше да е герой, а тук защитават мангала със 100 грабежа.Ако тия скотове бяха убили семейството му ?
    Веднага да го пускат и Орден стара планина !!!!!
    НЯМА ДЪРЖАВА!!!! Веднага промяна в тъпия закон!!!
  • 42 ВМД

    38 0 Отговор
    Яман от тези стари познайници на полицията - какво прави полицията с ъс старите си познайници? сигурно кафетата си пият и май само повече заплати иска които за съжаление и ги дават без резултатност в работата и.
  • 43 не съм изненадан

    4 42 Отговор
    Тия "доктори" ви обират всеки ден а вие ги защитавате,робски народ ,заслужавате си съдбата.

    Коментиран от #57, #116

  • 44 МАДЖУРОВ

    17 0 Отговор
    Ако всичко което описано действително се е случило така и нападението и изстрела са вътре в жилището на доктора, независимо къде реално е настъпила смъртта на убития (и ако входната рана от куршум е навсякъде другаде, а не е в гърба на убития)
    , доктора няма да има никакъв проблем .
    (чл.12 ал. 3 НК)

    Коментиран от #52, #55

  • 45 ХЖЧ

    17 1 Отговор
    Законът в частта самоотбрана не е лош и сега. Въпроса е да се прилага ПРАВИЛНО
  • 46 Стамат

    43 2 Отговор

    До коментар #13 от "Хасан":

    Хасане айде вече да оставиш проблемите в България на нас българите. Освобождаваме те . Можеш спокойно да се метнеш за Диарбекир там ще си по добре.Ще си сред свои .Ще си направиш едно стадо кози и ще си ги пасеш на воля сред чукарите, а може и да се сприятелиш с някоя от тях.Айде нямаш работа тука вече .Всичко добро.
  • 47 ИВО

    17 1 Отговор

    До коментар #40 от "Един друг":

    Не е така, пич. дали пистолетът е самоделка или законен няма АБСОЛЮТНО никакво значение по отношение на убийството. И с камък да го беше убил, и с горелка, и със шлайф- пак щеше да е същото.Има значение за наличието на друго престъпление- незаконно държане на оръжие.Но по никакъв начин не влияе на квалификацията на деянието, а още по- малко на задържането.

    Коментиран от #49

  • 48 Лост

    36 1 Отговор
    И аз го убивам, ако влезе в къщи. Въобще няма да мисля за после.
  • 49 Един друг

    2 14 Отговор

    До коментар #47 от "ИВО":

    А, има немалко значение, ако докажат, че самоделката е негова, за съжаление.

    При такива истории се гледа степента на обществена опасност на деянието, умисъл и т.н. Да ге беше заколил с кухненски нож или сатър, да го беше тряснал с брадва или лопата - никви грижи. Дори и да го беше гръмнал с ловна пушка или пистолет със спортно, колекционерско или разрешително за съхранение, пак щеше да се оправи сравнително лесно. Самоделният и незаконен пистолет при всички положения е проблем и не се отделя от делото, за да го съдят просто за незаконно притежание, както предполагаш ти, пък за смъртта на циганина да се абстрахират от това обстоятелство.

    Отделно, остава въпросът защо веднага след случката не се е обадил на 112. Хем е ранен, хем е стрелял, хем в себе си държи оръжието, с което е стрелял, независимо дали е негово или вторият циганин го е изпуснал (което е доста неправдоподобно).

    Достатъчно сме говорили с юристи и сме гледали съдебната практика, вкл. и онзи известен случай, където нахълтват в коридора, нападат бащата, който е въоръжен, той изпуска питсолета, непълнолетният му син го вдига и гръмва на място един от нападателите. Интересна история е влаченето по инстнанциите - запознай се с казуса да видиш, че не е толкова просто, колкото си мислиш.

    Мен ме е яд, че докторът вместо да си изпипа работата предварително, което нямаше да е никакво затруднени за човек с неговото положение, така балъшки се е нахакал. Тъй като една простотия води до друга,

    Коментиран от #53

  • 50 Един друг

    5 11 Отговор
    Мен ме е яд, че докторът вместо да си изпипа работата предварително, което нямаше да е никакво затруднени за човек с неговото положение, така балъшки се е нахакал. Тъй като една простотия води до друга, хем знае, че е имало и втори циганин, който със сигурност ще изпее какво е станало, хем наивно си е затраял, все едно че няма веднага да разплетат случката и да стигнат до него.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Лост

    32 1 Отговор

    До коментар #44 от "МАДЖУРОВ":

    Ами ако бяга от вас, вече изнасилил дъщеря ти, ще му се молиш да се обърне с лице ли?
  • 53 Кълвач

    25 0 Отговор

    До коментар #49 от "Един друг":

    Нали се сещаш, че в подобна ситуация човек не е много, много с разсъдъка си и върши неща, които не би направил при други обстоятелства! Много филми по действителни случаи има на тая тема.

    Коментиран от #59

  • 54 ussr

    27 1 Отговор
    Браво на доктора!!!
  • 55 Един друг

    14 0 Отговор

    До коментар #44 от "МАДЖУРОВ":

    Това за изстрел в гърба е поредният мит. Няма абсолютни правила, а всичко зависи от фактическата обстановка. Най-малко разправии ще имаш ако гръмнеш някого фронтално в корема, т.е. уж не в жизненоважни органи. В краката също не се стреля целево, защото се предполага, че ако си имал време да се целиш в колената, значи атаката не е била чак толкова непосредствена и не си се чувстал достатъчно застрашен. На практика, където и да го думнеш, после заявяваш, че си се целил в корема, пък той е шавал, бил си под стрес и т.н., т.е. не си целил умишлено да го убиеш, а то просто така се е получило, но нападателят сам си е виновен.

    По въпроса за изстрел в гърба - има един куп варианти, при които е оправдан и такъв изстрел, като основният е когато не си единственият обект на нападението или смяташ, че са застрашени и други лица. В конкретния случай, ако докторът е бил ранен в крака, за да го гони, а този тръгне нанякъде, при условие, че вече е употребил оръжие - ножът, спокойно може да го думне в гръб няколко пъти, опасявайки се, че може да нарани семейството му. Никой нищо няма да може да каже на адвоката му после. Има и други хипотези, при които можеш да употребиш огнестрелно оръжие без самият ти да си обект на нападението и тогава попаденията няма да са фронтални. Теоретично - тумба цигани са съборили някой дядо и го колят - гърмиш ги откъдето си искаш като внимаваш да не заденеш някой страничен, а законът е на твоя страна.

    Ако пистолетът беше законен, всичко
  • 56 Един друг

    11 0 Отговор
    Ако пистолетът беше законен, всичко щеше да заспи и нямаше да се налага да се скатава, белким се размине, което е много наивно, предвид ситуацията.
  • 57 Топлата вода

    7 3 Отговор

    До коментар #43 от "не съм изненадан":

    Хасане ти ли си бре?

    Коментиран от #61

  • 58 Безработен

    2 15 Отговор
    Само ни обиждате Ник не сме виновни нямаме работа
  • 59 Един друг

    11 0 Отговор

    До коментар #53 от "Кълвач":

    Мани ги филмите - има сума съдебна практика. То е ясно, че в такава ситуация много-много не се мисли, което е добре, защото съда го приема това. Мисли се превантивно преди случката - набавяш си законно огнестрелно оръжие, та поне това да не го мислиш после.

    Не го знам къде е бил наръган в крака, но ако е в бедрото, това си е животозастрашаваща рана и е поредният аргумент в негово полза. Отделно, че в къщата е семейството му и ако загуби съзнание няма да е в състояние да ги защити, срещо въоръжени нападатели, та в такава обстановка може да гърми по циганите и в гръб, и отгоре и всякак, без да се замисли. Ако пресоли манджата, винаги адвокатът ще се позове на стрес, а съдът ще го вземе под внимание - точно така, както казваш ти.

    Мисълта ми е, че от ситуация изцяло в негово полза, тази самоделка сега ще му отрови живота. Нападението с нож си е пряка заплаха за живота и единственото, което се иска, за да излезеш сух е да не ползваш незаконнен пистолет, егати...

    Коментиран от #63

  • 60 Хасан

    3 27 Отговор
    Има нещо гнило в това че не е звънял 112 веднага..сигурно е търсел чадър политици,полицаи....и те са го посъветали...но не е много европейско да го оправдаят само защото другия е бил ром..расистко е...нека Темида да се произнесе по случая и това е..

    Коментиран от #62

  • 61 Хасан

    3 18 Отговор

    До коментар #57 от "Топлата вода":

    Пиша само под своя ник
  • 62 име

    35 0 Отговор

    До коментар #60 от "Хасан":

    асане, пожелавам ти и на теб някой "плъх" да влезе у вас да краде и докато те коли с нож, ти да звъниш на полицията!

    Коментиран от #67

  • 63 Кълвач

    22 2 Отговор

    До коментар #59 от "Един друг":

    Пистолетът е на бандит N2, това милицията ще го уреди и Точка! На Тиквата сега не му е до всенародни протести.

    Коментиран от #64

  • 64 Един друг

    15 1 Отговор

    До коментар #63 от "Кълвач":

    Нали и аз това казвам - барем да се беше обадил веднага след джангъра и да се изкара на умираща жертва, та да има и полицаите за какво да се хванат. Идва адвокатът му, докторът твърди, че от стрес нищо не помни и заради раната не може да дава показания. Полицаите ще се погрижат да не намерят негови отпечатъци и ДНК по патроните в пълнителя и вътрешните части на самоделката и това е. Даже можеше да го извъртят, че вторият циганин е гръмнал погрешка първия в суматохата, докато се е опитвал да уцели доктора, който сега бере душа в болницата, защото острието на ножа е минало на сантиметър от артерията, примерно и това е. Даже още по-чисто - вторият циганин е "избягал с пистолета и го е хвърлил в Марица, но не помни къде".
  • 65 дедо иван

    27 0 Отговор
    Протестите трябва да са в София пред плъховете в парламента
  • 66 Стефан

    29 3 Отговор
    Аз сам лекар и ежедневно се стремя да помагам на хората. Но ако някой плъх цигански влезе в къщата ми дори без да ме нарани ще го набия. След това ще се обадя на други приятели които с удоволствие ще го донабият и ще закарат на друго място.където той ще иска да се самоубие. Трябва да защитим доктора. Той е действал като всички нормални хора в момент на афект. Не може такъв човек да отиде в затвора
  • 67 Хасан

    3 33 Отговор

    До коментар #62 от "име":

    Все пак има убит човек,макар да е ром

    Коментиран от #69, #84, #94

  • 68 доктори убийци

    4 24 Отговор
    Докторите ви съдират кожата и ви пробутват скъпа и опасна химия и ако някой посмее да пипне откраднатото от тях убиват,доктори не ами бандити в бели престилки а вие ретарди ги защитавате.
  • 69 име

    23 0 Отговор

    До коментар #67 от "Хасан":

    въпроса не е в това дали е ром, а че е престъпник, влязал е да краде и е намушкал лекаря с нож...ама ти също си циганче и защитаваш рода си, дори ако са престъпници, нормално!

    Коментиран от #70

  • 70 Хасан

    3 17 Отговор

    До коментар #69 от "име":

    Ако му се провикнеш крадеца бяга ,ако пък е ром два пъти по бързо бяга...доктора е бил обиран преди и в тоя случай сигурно е имал мотивация не да го уплаши а да си отмъсти. Доктора разочарован от полицията и от съда е имал мотивацията сам да го накаже...

    Коментиран от #72, #74, #113

  • 71 всички доктори са крадци

    6 17 Отговор
    Мене колко пъти са ме обирали доктори,милиционери,администрация,болници,работодатели,държавата вече не ги броя,циганите са ме крадили най малко,ако всеки път убивах човек бил той и циганин,щах да съм масов убиец,тоя го обрали веднъж и тръгнал да убива ,аз докторите дето ме обират убивам ли ги.

    Коментиран от #73, #77

  • 72 Един друг

    23 2 Отговор

    До коментар #70 от "Хасан":

    Къде са тия, които бягат като им подвикнеш? Не видят ли, че работата ще загрубее и, че си по-страшен от тях, не само, че не бягат, ами и съвсем наглеят. Особено циганите и особено като става дума за кокошкарски истории.

    Навремето с циганските организирани набези по насажденията нямаше оправия до момента, в който не се сетиха да стрелят по конете, дърпащи каруците с плячката. Думнаха няколко коня отдалече във вратовете и циганите си направиха сметката, че не им е рентабилна тази дейност повече. Някое чаве ако им треснеш - няма грижи, ще направят ново, но конят пари струва и те така...

    Естествено, стрелбата по конете не беше по-законна от тази тук, но хората си го знаеха и си изпипваха работата - отдалече с оптиката, пък да видим дали някой ще се занимава да прави балистични експертизи и какво ще установи.
  • 73 Хасан

    5 12 Отговор

    До коментар #71 от "всички доктори са крадци":

    Прав си...отиваш в болница и не те питат какво ти е а дали имаш пари...отиваш в съда пак същото питат ...така че няма какво да се тревожим за доктора ...той сигурно има достатъчно пари и ще си намери адвокат...
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Референдум

    20 1 Отговор
    Какво предпочитате:
    1.Един доктор по-малко?
    или
    2.Един плъх по-малко?

    Коментиран от #76

  • 76 док тор

    4 22 Отговор

    До коментар #75 от "Референдум":

    В случая по големия крадец е доктора
  • 77 pompev

    15 2 Отговор

    До коментар #71 от "всички доктори са крадци":

    Да, ама той го убил.Кво от това.Нищо не е станало.Един крадец по малко.Имай напредвид че е нападнат с нож !
  • 78 гост33

    25 2 Отговор
    Не случайно случката съвпадна с датата 3 март, може би е крайно време да се освободим и от циганския терор - убийства, изнасилвания, кражби, придружени с наглост и чувство на безнаказаност.

    Коментиран от #80

  • 79 032

    21 4 Отговор
    Утре в 12 ч. всеки, който може - пред 2-ро РПУ! Смърт за бандитите, свобода за достойните българи, които се борят с тях!!!

    Коментиран от #81

  • 80 доктори убийци

    5 12 Отговор

    До коментар #78 от "гост33":

    Ти си сто просентов агент провокатор ДАНСука,опитвате се да изместите проблема и да пробутате циганите като изкупителна жертва,не циганите са виновни за мизерията в която живеем а жидомасонската сган на подчинение на луси но пъкала е голям и ти имаш запазено място там.
  • 81 доктори убийци

    5 12 Отговор

    До коментар #79 от "032":

    Ако е смърт за бандитите както казваш то тогава докторите трябва да са първи в списъка.
  • 82 TATE

    13 2 Отговор
    Дааа Добра работа на доктора 1 хляб повече всеки ден занапред!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 закс

    17 1 Отговор
    -911 каква е вашата спешност
    -Сама съм в къщи с моето бебе и някой се опитва да разбие варата с нож, моля изпратете хора незабавно
    -Изпращаме, имате ли с какво да се защитите?
    -Да, разполагам с два пистолетас по един във всяка ръка, мога ли да стрелям ако крадците влязат вътре?
    -Не мога да ви кажа можете ли да стреляте, но мога да ви кажа да направите всичко възможно за да защитите вашето дете!

    ,,Шум от чупене, изстрел''

    П.П. Местните власти определиха случая за правдив в полза на 18 годишната майка.
  • 86 аз съм

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "стефан":

    за какво браво на доктора,че е убил човек и се е укрил за това ли?.Нали се иска публичност.Ето Ви я.Ако не е била камерата ще плюете,че МВР не си гледа работата и друго.Дали докторът ще си признаеш ,че той е извършил убийство?.Със сигурност Не.Тово ли е правилно според вас?Защо вярвате на доктора.С тази негова постъпка ме води на друго мнение,а то е аз не му вярвам щом за това не е уведомил нито МВР нито Бърза помощ,а се е укрил.

    Коментиран от #88

  • 87 Цар Вул

    3 17 Отговор
    Напълно подкрепям "Аз съм"!В И Н О В Е Н!Жената на доктора сега
    протестирала!Ами какво друго да прави нали му е жена?Ама защо чак сега бе джанъм?Къде се кри ТИ ЗАЕДНО С ПРЕСТЪПНИКА ДОКТОР ДОКАТО НЕ ГО ИЗЛОВИХА С КАМЕРАТА!И ЗАЩО СИ МЪЛЧА ДОСЕГА,ЧЕ МЪЖЪТ ТИ ИМА НЕЗАКОНЕН ПИСТОЛЕТ?!?!?!И тия спонтанни митинги!Дайте да спретнем един и в защита на Ивайло Московски!Ми той е много добро момче и много добър министър!,
    ама е УБИЕЦ!Въпреки,че предполагам,че цял живот от тук нататък ще се самообвинява и съамосъжалява!Хора осъзнайте се!ГОСПОД БОГ НИ Е ДАЛ ПРАВОТО ДА ЖИВЕЕМ И САМО ТОЙ МОЖЕ ДА НИ ОТНЕМЕ ТОВА ПРАВО!
  • 88 Хасан

    3 10 Отговор

    До коментар #86 от "аз съм":

    Доктора е воден от подбуди да си отмъсти за предишните обири ..
  • 89 Христо

    12 0 Отговор
    Бойко вън ако влезе този национален герой във затвора.
  • 90 В Николаев

    13 2 Отговор

    До коментар #27 от "Един друг":

    Е и какво бе дървен философ като имаш законно оръжие а закона не ти дава право да го ползваш, какво щеше да се случи със семейството на доктора ако го нямаше тоя незаконен пистолет а.Е от такива идиоти като тебе аидуците си вирят байрака, но дано ти дойде плъх на гости в полунощ, или тебе те пази НСО но това е до време.

    Коментиран от #93, #95

  • 91 Гост

    11 0 Отговор
    Трябва незабавно да се променят законите и да станат като тези в САЩ. ..
  • 92 Колю

    4 1 Отговор
    Има ли доказан взлом в къщата и доказателства вътре в помещенията ? Експертизи ще докажат от къде ,колко и на какво място в пространството са направени изстрелите. Удара с нож -ъгъл ,дълбочина и как би могло да се получи. Да кръвта на кого е и ножа се знае. Не мислете че причинноследствените връзки няма да се разкрият . Но ,моето скромно мнение е само едно. Всичко за разкриване да отпада при положение ,че е станало вътре в дома на човека ,след неоспорими доказателства за това. Не приемливо е обаче да застреляш циганина докато краде фарове на вън ,в гръб в главата . Тогава можеш просто да му разбиеш тиквата с желязо.
  • 93 Един друг

    6 7 Отговор

    До коментар #90 от "В Николаев":

    Ей, момченце глупавичко, кой закон не ми дава право да си ползвам оръжието, бе?! Законът е само рамката, а конкретната ситуация и практика са тези, които решават. Ако имота ми го "нападнат" кварталните дечурлига, за да ми "оберат" черешата е едно, а ако нахлуят цигани с брадви е съвсем друго и не е работа на закона да регламентира всяка хипотетично ситуация. Сигурен съм, че ти даже не знаеш за кой закон говориш.

    Понеже си елементарен глупак, ще те светна, че досега 3 пъти съм използвал пистолета си - 1 път съм го вадил и 2 пъти съм откопчавал кобура си демонстративно. Нито веднъж не се е налагало да стрелям след това. Ти явно си от тези със заблудените клишета "вадиш ли го - стреляш", "изпили си мушката" и т.н. Имам приятели, които са стреляли, но никого не са утрепали.

    Това, на което ти казваш дървена философия е реалността и разликата между мен и теб е, че аз съм въоръжен яко и това който трябва го знае, та ме заобикаля на път за льольовци като теб, защото сте лесна плячка.

    На конкретния ти въпрос - ако докторът имаше законен пистолет, нямаше да има сериозни проблеми с никой закон, при условие, че наистина е наръган с нож в собствения му дом при спящо вътре семейство. Защо няма законен пистолет или пушка, чиито придобиване не е нещо много сложно и най-вече защо има самоделка - това е странното.
  • 94 някой

    10 0 Отговор

    До коментар #67 от "Хасан":

    Абе Хасане, българския народ е толерантен и търпелив, но циганите му се качиха на глават, че и продължават нагоре! В моя случай циганин е нарицателно, не е обобщаващо! Но ако свестните цигани (има и такива!) не потушават подобни изпълнения, а и много по други- виж Катуница, гребците в Асеновград, убитото момиче в Търново, абе не дестки, а стотици случаи, то гнева и неприязанта на мнозинството ще полази и свестните от малцинствата... Покрай сухото гори и мокрото!

    Коментиран от #125

  • 95 Един друг

    1 5 Отговор

    До коментар #90 от "В Николаев":

    Понеже дървеният философ си ти, т.е. говориш глупости без да си наясно, а даже не можеш да видиш, че това, което казвам не е изсмукано от пръстите, ще ти цитирам какво пише на "зеленото ми картонче": Разрешение за съхранение, носене и УПОТРЕБА на огнестрелно оръжие и боеприпаси за тях.

    Каква ще е употребата и доколко ще е законна зависи от конкретната ситуация и от това колко акъл имам и колко съм подготвен.

    Вместо да мрънкаш тук колко било сложно и несправедливо всичко, изкарай си разрешително и ти. Ако си толкова смотан, колкото изглеждаш и не можеш да извадиш за носене, барем за съхранение или спортно ще извадиш елементарно, ако си с чисто съдебно досие.

    Коментиран от #100

  • 96 Кос

    9 1 Отговор
    При нападение в дома ти,трябва да имаш право да използваш оръжие и сила,за да се защитиш и да си оневинен.

    Коментиран от #99

  • 97 ГОСТ

    10 0 Отговор
    Нека българските власти се допитат от колегите си зад океана, как биха постъпили в щатите при този случай. Нали от тях се учим, те са нашите ментори в живота.

    Коментиран от #98

  • 98 Един друг

    2 3 Отговор

    До коментар #97 от "ГОСТ":

    В кои щати? Те не са хармонизирани, та да не питат в щата Ню Йорк, защото при тези либерали нормативната база е по-зле отколкото тук. В Тексас да питат, но лека полека и там ще затегнат режима.

    От лични наблюдения, в България е най-лебиралният режим за притежаване, че и носене и употреба на огнестрелно оръжие от целия ЕС. Като изключим ловното, вариантът е само за спортни цели почти във всички западни страни членки. В Германия оръжие за самоотбрана не са чували, а в Англия - хептен. Там и ножовете са забранени, а тук от десетилетия е отпаднало понятието "хладно оръжие", та всеки има право да разнася ножове, мечове, брадви и каквото се сети, защото не се броят за оръжия, преди да бъдат употребени, за разлика от огнестрелните, които са си оръжия по законова дефиниция.
  • 99 Един друг

    2 2 Отговор

    До коментар #96 от "Кос":

    Ама ти и в момента имаш такова право. Стига защитата да отговаря ако не директно на степента на опасност, то поне на намеренията. Ако някой ти краде колата в гаража, не можеш да застанеш отпред на пусия и да изхакаш два пълнителя през вратата, пък вътре - който оцелее. Важното е оръжието да е законно притежавано. Тези неща са регламентирани и примерно патроните, които се употребяват за самоотбрана са ограничени по вид - изцяло облечени куршуми и най-вече трябва да са фабрични. Не можеш да стреляш по хора със самоделни куршуми и преснаредени патрони. Имам патрони с куховръхи, оловни и прочее куршуми, но те не са за самоотбрана и ако думна някого с такова, ще е проблем, макар и не фатален.

    На всички мрънкачи за 10-ти път повтарям, че тук е много по-либерално отклокото в почти всички останали държави от ЕС. Гръмни някого (особено от малцинствата) със самоделен и незаконен пистолет в Англия или Германия и ще видиш какво ще стане и какво ще кажат по отношение на самозащитата ти...
  • 100 В Николаев

    5 1 Отговор

    До коментар #95 от "Един друг":

    Много екшън филми гледаш ,почни да си гледаш детските филмчета и всичко ще е ок ,два пъти го вадил стрелял, заобикаляли го бандюгите,ако ти тропнат на прозореца си се насрал като пеленаче ,репчи се пред баба си, а за кой закон говоря ти още си малък за него ,но той важи отвъд океана.

    Коментиран от #102, #105

  • 101 45ти

    1 0 Отговор
    Харесал съм си един браунинг.....
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 В Николаева

    3 2 Отговор

    До коментар #102 от "Един друг":

    Абе ти си голяма работа ,на всички вече е ясно какъв въздухар си, БЛЯ ,БЛЯ, БЛЯ, аман от всезнайковци.

    Коментиран от #107

  • 105 Един друг

    4 1 Отговор

    До коментар #100 от "В Николаев":

    Хайде, малко да те ограмотя, за да не говориш повече толкова концентрирани глупости, че не си имал право на нищо и "законът бил лош".

    Чл. 12. (1) Не е общественоопасно деянието, което е извършено при неизбежна отбрана - за да се защитят от непосредствено противоправно нападение държавни или обществени интереси, личността или правата на отбраняващия се или на другиго чрез причиняване вреди на нападателя в рамките на необходимите предели.
    (2) Превишаване пределите на неизбежната отбрана има, когато защитата явно не съответствува на характера и опасността на нападението.
    (3) (Изм. - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Няма превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако нападението е извършено чрез проникване с насилие или с взлом в жилище.
    (4) (Предишна ал. 3 - ДВ, бр. 62 от 1997 г., изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.) Деецът не се наказва, когато извърши деянието при превишаване пределите на неизбежната отбрана, ако това се дължи на уплаха или смущение.

    За съжаление, все повече се промъква информация, че обстоятелствата около тази случка не са баш такива, каквито ги представяха досега - пистолетът наистина е на доктора и е абсолютно незаконен, а стрелбата е станала в гаража, като той е стрелял няколко пъти и има дупки по вратата. След това се е скатал, барем се размине.

    Коментиран от #127

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 В Николаева

    4 1 Отговор

    До коментар #107 от "Един друг":

    Добре де, разбрахме че си ГОЛЯМ ВЪЗДУХАР, чете и пише, аиде иди се испишкай си лягай, че и утре те чака голямо ръсене на мозък и по някоя друга тема.

    Коментиран от #110

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 В Николаева

    3 1 Отговор

    До коментар #110 от "Един друг":

    Нещо не се владееш ми се струва А ВЪЗДУХ .

    Коментиран от #112

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Стефан д

    5 1 Отговор

    До коментар #70 от "Хасан":

    Този не е бягал. Използвал е нож,за да не го хванат. Не му се ходило пак в затвора за 10 - ти път. Може би , ако преди това му бяха отрязали магнетичните ръце, сега щеше да е жив и да проси милостиня
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 психолог

    5 0 Отговор
    ИЛИ СВОБОДА НА ДОКТОРА ИЛИ ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Гоуст

    3 1 Отговор
    Вече не знам дали като си легна ще се събудя
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Бай Емо

    4 1 Отговор
    Браво на доктора.Защитил се е,и семейството си е защитил,частната собственост е неприкосновенна , смърт на крадците,дай боже повече такива смели българи
  • 120 Отоплител

    3 0 Отговор
    Държавната администрация нали се прави на приятел на САЩ.Защо не взеха нещо положително от Щатите.Или политиката е същата като преди промените.
  • 121 Гост

    7 2 Отговор
    За един месец цигани три пъти ни обираха.Коментара на полицаите беше ,че били гладни и крадяли под размера на минималната заплата, затова браво на Доктора.
  • 122 Аааааа

    5 2 Отговор
    ЕДНО Е ДА ОТКРАДЕ НЯКОЙ НЕЩО ОТ ГЛАД СЪС СЪВЕСТ БЕЗ МНОГО ПОРАЗИИ МАЛКО КОЛКОТО ДА НЕ УМРЕ ОТ ГЛАД САВСЕМ ДРУГО Е ГОЛЯМ ОБИР. ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА.
  • 123 Slavic Vibes

    4 0 Отговор
    Нека подкрепим заедно човечеца! На канала си имам клип за случката с доктора и крадеца-килър. Елате и да коментираме, и надявам се с малко късмет да помогнем на човечеца и на семейството!! Който е българин/българка – моля, нека дойде! Останалите – не е задължително. Шервайте, коментирайте, лайквайте, гледайте, защото социалните мрежи са сила. Това е първата крачка! Видео : https://youtu.be/l19KU_BZKXQ
  • 124 Шаран БГ

    4 3 Отговор
    Тук работата не опира само до д-р Димитров !!
    Великите юристи на РБ измислиха закони, противоречащи на Конституцията и най-вече на чл.33 ал 1 . А имаме и конституционен съд, който трябва да даде супер компетентното си мнение за такъв един закон /закони / !?!?
    Тези закони дават възможности на цинични адвокати да извъртат действителността, както им е удобно и да обвиняват в престъпления жертвите. Вече не един или два са случаите, когато жертвите са изкарани престъпници, заради това, че са защитили собствения си дом, живот или живота на близките си!! И лежат в затвора !?!?
    Това е толкова долно и гнусно, че няма нужда от коментар !
  • 125 Хасан

    2 2 Отговор

    До коментар #94 от "някой":

    Не е луд който яде зелника ,луд е който му разрешава...В България има правосъдие ,но няма справедливост...Полицията не от цигани,парламента не от цигани ,съда не е от цигани...
  • 126 Правосъдие

    3 2 Отговор
    Така,тея са влезли да крадат,тоя ги е чул и отишъл с патлака.онея са тръгнали да бягат,а тоя е застрелял втория в гръб.първия се е измъкнал.след това го е изнесъл навън и е оставил до него ножа с който се е порязъл сам,ако случайно го свържат него с убийството. Ко праим ? Аз при такива ли да ходя да се лекувам. Това, като оня случай с шафрантията на която цялата фамилия се изсипала с железа и тръби да претрепят бившия и тъпкач. Те почнаха да убиват и извън болницата ;)
  • 127 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "Един друг":

    Абсолютно. Така е станало, просто го е застрелял като мръсно коте в гръб докато бяга,другия се е измъкнал,понеже е бил първи. Впрочем, къде е той?
  • 128 я па тая

    1 2 Отговор
    А га яди кифтета ни рива
  • 129 Хасан

    1 6 Отговор
    Пак правиме същата грешка ..преди години спасихме от Либия мед сестри които бяха виновни за смъртта на десетки невинни дечица...Тогава международната конюктура беше против Кадафи и това беше средство за пропаганда ...но в крайна сметка имаше убити дечица....в тоя случай пак така...макар че е крадец,макар че е ром,рецидивист ,боклук ...все пак е убит...

    Коментиран от #130, #133, #134

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Лилия

    1 1 Отговор
    Да се изкажа и аз по въпроса законно или незаконно е оръжието и защо се не е обадил на 112 , ами предполагам е помислил ,че не е уцелил второ няма престъпни помисли как да си върже гащите за да не го обвинят в убииство. Онзи е имал съучастник е той къде е защо нищо не се казва за него. Доктора се е уплашил да не се върнат една тумба цигани на зор и те за тоалетната и се е прибрал. Ако бях аз и двамата умрели и двамата под розите за тор. Ами може и другия циганин в суматохата да е гръмнал авера в тъмното се не вижда те са и черни та още по зле. Доктора е бил неволен свидетел .
  • 132 Димитър Кънев

    2 0 Отговор
    Къде е Бойко Борисов да създаде справедливост.Защо мълчи или няма аванта.Не разбрахте ли че ако Бойко не вземе отношение в България не става нищо.
  • 133 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Хасан":

    Ееее Хасане, Хасане приятели ще станем с тебе
    Хахаха, виж в другия форум за двете хиляди умника , се беха отказали от тебе. Тука ми харесваш. Но това с Либия съвсем различно, там не се знаеше и ако е станал действително гаф,то е заради мърлящината там. И друго, и жената на Саркози се застъпи-най важното, има ли френска жена всичко се оправя ;). Докато тука някакъв посредствен фелшер,много зъл и безскрупулен е застрелял крадец докато бяга.като гледам жена му, си представям него. Тук ще стане точно обратното, света (цивилизования) ще скочи. Няма как да го пуснат е така. А тея хубостници да ходят да работят, че на готово искам да се върна Хахаха.
    Ама нали знаеш за турция и Европа - JAMAIS !
  • 134 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #129 от "Хасан":

    И ела ми стани съюзник на другия фронт за малко, че тея майни и твойте приятели съвсем полудеха. Те представителната извадка я изтриха естествено с техните високо интелигентни коментари и истината доминира,но поне по един плюс сложи,че много отрицателно гледат на закона май
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.