Last news in Fakti

6 Март, 2018 10:28 19 980 23

Пловдивски бизнесмен: Жоро Плъха нахлу с нож посред нощ у дома

  • жоро плъха-
  • убийство-
  • пловдив

Девет присъди има убитият Георги Джевизов-Плъха, последната е изтърпял преди четири години. Криминалното му досие, обаче, набъбва от разказа на известен пловдивски бизнесмен, който сподели за своята среща с него, която останала без последствия.

"Разпознах го веднага по снимките. Този Плъх преди осем години ни "посети" в апартамента ми. Имаше схватка, излезе срещу мен с нож и втори том на биографичната книга на Иван Славков!?", разказва бизнесменът пред Трафик нюз.

Той влиза през балкона, взема на жена ми телефона и 3000 лв. В това време тя става и отива до тоалетната, той се скрива в кабинета ми и взема томчето на Батето, ако тя го усети да я удря с книгата. След малко аз се разсънвам, тръгвам към мивката, оставям си празната чаша и го гледам на малката тераса. Тръгва с нож и книгата към мен. Захвърля Батето в мивката и след това стана една...разпознах го, но останах с впечатлението, че парите са ги прибрали онези хора. И ...до там. Нищо. Повече не ме повикаха. А в къщи бяха на петата минута. Шапката му остана в къщи и казаха, че тъй като следата е прясна, кучетата ще го познаят. Вземаха отпечатъци от Батето. Още пазя томчето някой ден - измачкано, следи от това, че е било мокро...Стана през юни 2010, не помня точно деня. Гледах мач от световното по футбол в Южна Африка. В края на мача съм задрямал и тогава е влезнал. Телевизорът работи, хола осветен, а бе ужас. Жена ми още не може да остава сама през нощта и вика внучката, когато това се налага", казва още бизнесменът.

Междувременно от прокуратурата уведомиха, че днес 6 март 2018 г., от 11 часа, ще се проведе брифинг на Окръжна прокуратура-Пловдив, по повод разследване за извършено убийство на Георги Джевизов-Плъха на 2 март 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    21 52 Отговор
    " и след това стана една..." - омазах гащите. Щото нямах пистолет.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 един

    139 0 Отговор
    Искам да помоля, стига сте публикували снимки на Плъха, че какъвто е хубавец предизвиква емоции както в дамите, така и в някои господа. Видяхме го, порадвахме му се, да ми прости Господ, но добре че вече го няма. Няма да забравя моя близка, която стоеше пред входа на блока по халат и гледаше объркано. Каза как се събудили сутринта и какво да видят, апартаментът опразнен, колата им я няма. Едни като Плъха влезли, докато те спели, сигурно допълнително са ги упоили, изнесли каквото могли и го натоварили в колата им, с която духнали. Та мисълта ми е, защо сме длъжни да търпим безропотно това? За какво са органите на реда, така наречени? Колко пъти върнаха примерно парите, както в гореописания случай, а не ги запазиха за себе си, сигурно радостно си ги поделят. И такива разни неща.
  • 4 Дикембе Мутомбо

    180 3 Отговор
    Пожелавам на всички защитници на "човешки права" и борци за "справедливо правосъдие" по един плъх и у тях да отиде "до тоалетна".

    Да е жив и здрав доктора, че не се знае колко човешки животи е спасил, като ни е отървал от този.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 арее

    119 6 Отговор
    да се гласува закон,всички цигани да бъдат разстрелвани моментално,без предупреждение на място ,всички цигани!
  • 8 българия на циганите

    11 39 Отговор
    Тоя жоро плъха ще излезе герой,обира само бандити,доктори ,бизнесмени у друга зган.
  • 9 Крис

    33 2 Отговор
    Плъхът е каратист от племето на Винету! Да се направи молебен в Одрин в посолството!
  • 10 Чурулик чурулик

    30 3 Отговор
    Е нали искахте бг управление е на ви ...като ви казвам че българското робство е наи страшно не вярвате
  • 11 Slavic Vibes

    41 1 Отговор
    Значи смятайте що за изрод е тоя Паткан, че влиза по домовете на хората, докато спят. Психар.
  • 12 Цар Вул

    4 68 Отговор
    ЗА УМРЕЛИЯ,ИЛИ НИЩО ИЛИ ХУБАВО!Н"НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ Т.Н.
    "БИЗНЕСМЕН"КАКТО НЕ ВЯРВАХ И НА ДОКТОРА И СЕ ОКАЗАХ ПРАВ!,ЧЕ Е ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ!/"доктора" де/ТОЙ Е ТОЛКОВА ДОКТОР,КОЛКОТО АЗ СЪМ КИТАЙСКИ ИМПЕРАТОР!!!ИМАМ СЛЕДНИЯ ВЪПРОС КЪМ ТЕЗИ КОИТО ГО ВЪЗХВАЛЯВАТ И СЛАВОСЛОВЯТ:СЛЕД КАТО Е НАБЛЮДАВАЛ ПОЛОВИН ЧАС Т.Н.КРАДЕЦ ЗАЩО НЕ Е ПОЗВЪНИЛ В РПУ И ДА ГО ЗАЛОВЯТ,А НАПРАВО ДЕБНЕ СТРЕЛЯ И УБИВА?ТОВА СИ Е ПАРЕКСЕЛАНС У Б И Й С Т В О!И ТО ПРЕДНАМЕРЕНО!КАКВО ИМАШЕ ОТКРАДНАТО ОТ "ПЛЪХА"?ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА МЪЛЧИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС?ЗАЩО ДОКТОРА Е ПУСНАТ С ПОДПИСКА ,А НЕ С ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ОТ СТО БОНА,ЗА ДА ТРЪГНЕ И ГИ СЪБИРА ОТ МИТИНГАДЖИИТЕ И ЖЕНА СИ,КОЯТО ЛЪЖЕШЕ КАТО ЦИГАНКА ПРАМАТАРКА?,И ЛЕЕШЕ КРОКОДИЛСКИ СЪЛЗИ ЗА ДЕЦАТА СИ,КОИТО СЕ ОКАЗАХА НА 16 /ШЕСТНАДЕСЕТ/
    КИЛОМЕТРА ИЗВЪН ПЛОВДИВ!ГЛАСУВАМ:ВИНОВЕН!СЪД!ЗАТВОР!
    МЯСТОТО НА УБИЙЦИТЕ Е В ЗАТВОРА НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КАКВИ СА И КОИ СА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #14, #15

  • 13 vasik atanasova

    3 18 Отговор
    БИЗНЕСМЕН
    ПЛАТЕН
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 гост

    28 1 Отговор
    Абе докога ще търпим подобни цигански набези и бездействие на съд и прокуратура да намерят подходящо място за престой на подобни изроди .....
    Това заслужава всеки дръзнал да влезе в чужд имот без значение градина,гараж,дом,мазе или плевня.
    Крадеца няма право , но го прави , а потърпевшия трябва да внимава как да постъпи за да не е зад решетките?!?!?
    Стига вече.Нетърпимо е да ставаме свидетели на подобни актове.

    Коментиран от #19

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 hmhmhm

    17 2 Отговор
    Браво на доктора смърт за крадците
  • 19 ЕМН

    11 2 Отговор

    До коментар #16 от "гост":

    е как да стане като точно те им гарантират купените гласове
  • 20 Наско Анчев-Дограмата

    2 0 Отговор
    Да оставят повече пари и цигари по магазините
  • 21 Истината

    2 4 Отговор
    Добре измислено обаче не пали пред мене... Откъде ли го изкопаха сега този "бизнесмен"..?
  • 22 Тодор

    4 0 Отговор
    Ами ако МВР, прокуратура и съдебна система си вършеха работата, а не имитират само дейност, този индивид щеше да си лежи на топло на държавна издръжка. А доктора вместо да се превръща в убиец щеше да си практикува ренгенология в болницата. Не случайно изброените горе институции се ползват с едно от най ниските нива на доверие в хората. И с практиката си постоянно показват, че е нормално да не им се доверява човек. Лично аз съм обиран един път в дома ми и 4-5 пъти автомобила ми. Познайте след първия път когато извиках полиция и нищо не направиха дали повече съм ги потърсил... Защо социологическите агенции не пуснат една анкета да сондират мнението на хората за тези институции, ама не им е изгодно защото ще тръгнат срещу политиците, а това не им изнася. И те са на хранилка от държавата - т.е. от нашите пари като данъкоплатци.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.