7 Март, 2018 07:32 6 748 6

7 март 2003 г. Убийството на Илия Павлов

  • илия павлов-
  • убийство-
  • мултигруп

От сърцето на Илия Павлов е изваден куршум 7,62 мм, криминалистите предполагат, че става дума за австрийска карабина "Щаер"

7 март 2003 г. Убийството на Илия Павлов - 1

На 7 март 2003 г. в 19.45 часа килър простреля в сърцето Илия Павлов.

Още през 2003 г. полицията открива свидетел от бившата печатна база, който разказва как на свечеряване е видял човек близо дървото, който стои там повече от половин час. Тъмнината обаче скрива убиеца. Секунди по-рано убиецът вижда как бизнесменът тръгва да излиза през въртящата се врата на входа. За момент пред мерника застава 5-годишно момче, докато Павлов му помага да се оправи с магнитната карта. Илия Павлов още държи за ръката момчето, когато стрелецът натиска спусъка и 42-годишният президент на "Мултигруп" се свлича в краката на детето. Общо 8 души се грижат за опазването на боса, но случката с детето ги обърква.

Петнайсет минути по-късно лекарите в "Пирогов" констатираха неговата смърт. От сърцето на Илия Павлов е изваден куршум 7,62 мм, криминалистите предполагат, че става дума за австрийска карабина "Щаер". Вляво от входа на корпорацията "Мултигруп" на единственото дърво на моравата пред сградата е открита метална скоба, която вероятно е служела като стойка за стрелеца. Част от клоните на дървото са изрязани, за да може да се осигури достатъчно пространство за убиеца. Той се прицелил на 56 метра от входа на сградата, показва следственият експеримент.

Убийството на Илия Павлов слага край на корпорацията „Мултигруп”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Службите

    46 1 Отговор
    Направиха си го и си го прибраха
  • 2 www

    58 0 Отговор
    Още има за чистене...
  • 3 луси

    23 1 Отговор
    Мутра и масон,сега е при своя господар луцифер.
  • 4 SAAB

    36 0 Отговор
    На тоя / бушон / не му хванаха убиеца ....хванаха на плъха :)
    Защо така ?
  • 5 БАЙ ГАН4О

    13 0 Отговор
    Илийчо бизнесмен смях 7,62 от щаер смях охраната му смях
  • 6 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    убийство заради жена