Last news in Fakti

7 Март, 2018 08:18 19 611 47

Мъж съблече гаджето си, преби го до смърт

  • мъж-
  • гадже-
  • смърт-
  • кв. свобода

Съседите постоянно чували скандали

Разносвач на храна пребил зверски до смърт гаджето си в нощта срещу 3 март в София. Съседи подали сигнал за тормоз дни преди това.

Полицайка казала, че случаят е за Общината, съобщи в. "24 часа". Имало множество сигнали за шума, който идвал от в апартамента, в който живеел мъжът. Съседи в блока в кв. "Свобода", където живеел 37-годишният Божидар Димитров с майка си от септември миналата година, разказват, че в апартамента започнала да идва и приятелката Вероника Петрова. Съседите постоянно чували скандали между 24-годишното момиче и гаджето ѝ. Майката споделяла, че не издържа и отива да живее при дъщеря си.

При няколко от скандалите Божидар гонел Вероника и мятал дрехите ѝ през балкона. Разказал на съседи, че тя е омъжена и има дете от друг.

В нощта на 3 март съседите отново чували цяла нощ как Божидар бие Вероника, блъскал я в раклата и мебелите. Когато полицаите дошли жената е била гола и мъртва.

Софийски градски съд остави в ареста Божидар Димитров, който вече е бил осъждан.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Петър

    89 4 Отговор
    И сега след като случаят е бил за към общината-общината нека да води разследване и дознание за причинена смърт,много са прости държавните безработници от всички сфери
  • 3 Кифла с мармалад

    45 35 Отговор
    Така де, за какво ни е Истанбулска конвенция, като си имаме перфектни и чудесно работещи закони за защита на жените от домашно насилие!...

    Коментиран от #4

  • 4 Зорлем

    90 4 Отговор

    До коментар #3 от "Кифла с мармалад":

    И с какво точно щеше да ѝ помогне на въпросната Вероника някаква конвенция или някакъв закон? То и в момента е подсъдно да биеш когото и да било.

    Само дето ако ще и сто конвенции, харти и закони да се приемат няма как да предпазят някого от собствената му глупост. Той я биел, ама тя се връщала при него?! Че той вече е бил и осъждан!

    Ама ако я бяхте питали приживе сигурно щеше да обяснява как той всъщност е добър човек и тя не може нищо да направи, защото много го обича.

    Аре, че се нервирАх рано сутринта от безграничната човешка глупост...

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ДДД

    40 1 Отговор
    аз като съблека жена друго се сещам
    ама всякакви ги има
  • 7 Кифла с мармалад

    13 32 Отговор

    До коментар #4 от "Зорлем":

    Публикувано във факти.бг: "Полицайка казала, че случаят е за Общината"
    Ето с какво точно щеше да ѝ помогне на въпросната Вероника "някаква конвенция или някакъв закон" - щеше да възложи на полицайката точни отговорности и задължения, които тя трябваше да изпълни, вместо, както до сега, да прехвърля отговорността на други институции и после да ходи да събира трупове. Не случайно в оригиналното име на конвенцията стои думата "превенция" - идеята и е такава - не да вкарва убийците на жени в затвора, защото, както сам казваш - и сегашният закон ги вкарва, а да предотвратява насилието над жени и деца. Но в думите ти виждам типичното българо-ориенталско разсъждение, на комплексиран мъж, който подкрепя насилието над жени с - "жените сами са си виновни", така че очевидно няма смисъл да дискутирам "човешката глупост" точно с теб...

    Коментиран от #8, #14, #32, #43

  • 8 Насо

    20 3 Отговор

    До коментар #7 от "Кифла с мармалад":

    Точни задължения и отговорности на полицията си имаме и сега ,а ако някъде нещо трябва да се промени,би могло да се промени в Народното Събрание и готово! Обидно е,да го правим,защото някаква външна конвенция го искала. България досега е ратифицирала няколко десетки такива конвенции.Това са просто хартии,като всяка конвенция. И сме ратифицирали няколко конвенции,забраняващи убийството ,и у нас то винаги си е било забранено,и какво? Не се ли случват убийства? (за съжаление се случват и даже не се намалява тяхната интензивност след ратифицирането на въпросните конвенции...). И не само у нас,ами в цял свят,където са приети,си е така -никаква разлика! Ясно е,че конвенциите са само прах в очите.Просто целта е да се обезличат местните правителства в държавите и да се върви към вечната цел на една малка група хора -към Световно правителство!

    Коментиран от #10

  • 9 Дикембе Мутомбо

    25 1 Отговор
    Аз само разбрах, че едно дете остава сираче. Другото вече е без значение.

    Защо Вероника е стояла при него само, след като "постоянно" е имало скандали и шум от съжителството им? И с какво истанбулската конвенция би предотвратила фаталния край, или полицайката?

    Коментиран от #12, #13

  • 10 Кифла с мармалад

    6 22 Отговор

    До коментар #8 от "Насо":

    Тук не става дума за "някаква външна конвенция", а за Конвенция на Съвета на Европа, част от който сме и ние! България пълноправно е участвала в обсъждането, изготвянето и гласуването на тази конвенция, и е абсурдно после тук някакви неуки псевдопатриоти и башибозуци, дето, нито са я чели, нито знаят какво е конвенция, нито какво е Съвет на Европа, да халюцинират разни конспирации и да докарват народа до масови истерии...

    Коментиран от #22

  • 11 леля ви Гинче

    15 3 Отговор
    В БГ не важат закони и конвекции, не ви ли стана ясно. А какво прави тази 24 годишна кифла при този 37 годишен малоумник, понякога жените сами се натискат да бъдат бити и е..ни, да се беше разкарала. А съседите са били големи страхопъзльовци май че никой не е отишъл да почука на вратата
  • 12 съдията дред

    6 10 Отговор

    До коментар #9 от "Дикембе Мутомбо":

    Ами прочети Истанбулската конвенция и ще ти стане ясно. Нали искате закони, искате да има справедливост, искате възмездие, законност, ред!?
    Как да стане без закони?
    Айде да кажем, че имам опит в превенцията на жени пострадали от насилие, имал съм късмета да се запозная с дейността на експертите във Фондация "Анимус", ами няма закони, няма действие, това е системата, за нищо не става.
    Защо скочиха срещу конвенцията? Ами защото ще ги застави да си вършат работата, а в България всеки гледа да избяга от отговорност, за това сме на този хал.

    Коментиран от #23

  • 13 Кифла с мармалад

    6 14 Отговор

    До коментар #9 от "Дикембе Мутомбо":

    1) С това, че възлага точни отговорности и задължения на полицията, от които следва тя незабавно да вземе конкретни превантивни мерки, а не да препраща изпратилите сигнал към общината...;
    2) С това, че възлага на държавата да осигури защитено жилище, правна и социална защита на жената, станала жертва на домашно насилие (до сега държавата няма такова задължение и, може би на никой тук не му хрумва, но често жените просто няма къде да отидат да живеят, нямат средства, с които дори да се хранят /ревнивците и насилниците обикновено забраняват на жените си да работят и ги държат в икономическа зависимост/, затова търпят...);
    3) Има за цел да възпитава от най-ранна възраст, че насилието срещу жени и деца е напълно недопустимо, така че бъдещите поколения да не смятат това за нормално и естествено, само защото са наблюдавали, че баща им постъпва така с майка им и с тях...;

    Коментиран от #15, #16

  • 14 Зорлем

    13 3 Отговор

    До коментар #7 от "Кифла с мармалад":

    Значи, тая химера с "ясните и точни права, задължения и отговорности" не съществува, когато става дума за работа с хора и техните "съдби". Това не е математика, така че да си мислиш, че приемаме един закон с такива и такива разпоредби и правилници и всичко е тип-топ, е проява на вопиюща наивност и плиткоумие. Ако беше толкова лесно и просто, защо според теб съществуват адвокатите на този свят?

    А относно комплексите на българо-ориенталския мъж (социален или билогичен?), къде пък видя, че той подкрепя насилието? Той подкрепя безусловното право на всеки да си пати от собствените решения и да не чака някой друг да го пази и от това.

    Защото палачинката винаги може лесно да се обърне - така както законите пазят жените от насилие, също толкова лесно може да се използват и като оръжие срещу мъженте. Оплаква се някоя, че мъжа ѝ я е набил и честито на печелившите, нали? Да ходи той да доказва, че няма сестра. А най-лошто е, че дори не е нужно да търсим примери след като вече си имаме #MeToo.
  • 15 Дикембе Мутомбо

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "Кифла с мармалад":

    1) Какви по-точно? "Точни отговорности и задължения" звучат като празни думи от политик.
    2) Ама тя сама е отишла да живее у тях. Или може би с това, че полицайката е казала, че е "за общината" е имала предвид точно това - да й дадат друго жилище, а тя не го е поискала?
    3) Съжалявам. Аз съм от поколението, което още ядеше бой - и от родители, и от учители, че и от по-големите. И така като гледам станахме хора (айде, без мен, да речем), защото знаем що е йерархия. Има разлика между шамари и насилие. И това никоя конвенция не може да ти го набие в главата, ако не се обяснява в семейството.

    Коментиран от #18

  • 16 Зорлем

    10 3 Отговор

    До коментар #13 от "Кифла с мармалад":

    Я чакай да попитам първо относно т.2, че ми е интересно:

    В случая, когато насилникът е съпругът на жертвата, въпросната жертва поиска ли от държавата съгласие или мнение дали да се "венчае" за него? Не, нали? Т.е. жертвата си прави нещо с някого си по собствено желание, обаче като стане напечено изведнъж държавата е виновна и трябва да ходи да я спасявя.

    Ми, да ти кажа/пиша, в такива случаи ситуацията е от типа "аз се осрах, но ако може някой друг да дойде да ме забърше"!

    P.S. Случаите на наисилие и принуда от страна на родители спрямо деца са отделно и там наистина има нужда от помощ.
  • 17 ИВАН

    8 2 Отговор
    Подлудиха го тоя народ - осъждан, ама излязъл още по голям изрод, изнервен от несправедливостите и си го е изкарал на горката жена ... в света трябва да има справедливост - тогава нещата ще тръгнат към добро.
  • 18 съдията дред

    7 10 Отговор

    До коментар #15 от "Дикембе Мутомбо":

    Сигурен ли си, че никоя конвенция не мможе да ти набие в главата правила за поведение?
    Може и още как. Давам ти пример с Англия. Ако те видят да биеше детето социалните ти го взимат, ако има сведения за домашно насилие ти взимат детето, насилникъм го съдят по бързата процедура, няма шест-пет, за това Англия е велика, за това са богати и знаеш ли как функционират институциите там? Перфектно! За това българите бягат в Англия, защото там всичко е наред, за това.

    Коментиран от #20

  • 19 съдията дред

    4 6 Отговор
    В Исландия ти идват на проверка и ако темепратурата в апартамента ти е висока, не помня, колко градуса ти отправят предупреждение, при второ нарушение ти взимат децата под предлог, че ги разнежваш и не ги отглеждаш правилно!
    Тука в Кенефистан винаги почваме от главата за краката, винаги се изказват някакви чичаци с никакво образование и опит, така наречените "политици", които се мислят за експерти и хората им вярват. Докато вярвате във вещици, на политици, шоумени и всякакви други няма да прокопсаме.
  • 20 Дикембе Мутомбо

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "съдията дред":

    Защо реши, че е конвенция, а не закон? Защо да не се променят законите тук, вместо да се приема конвенция с недоизяснени тълкувания?! Защо реши, че българи отиват в Англия, защото всичко е "на ред" ("наред" в случая трябва да е една дума м/у другото), а не за пари? Защо като всичко е наред и има сума ти конвенции там, излизат наяве случаи, където има много по-ярка човешка експлоатация и съвременно робство, каквито няма дори и у нас? Докога мислиш, че там всичко ще е "на ред" (една дума), след като толкова помия се изсипа на Острова?

    Както беше казал един съкоментатор, не кочината цапа прасетата, а прасетата цапат кочината...

    Коментиран от #21, #26, #33

  • 21 съдията дред

    4 9 Отговор

    До коментар #20 от "Дикембе Мутомбо":

    Ами доколкото успявам да видя, а може би и ти, съм писал "наред", като една дума!?
    Защо си мислиш, че българите бягат само заради пари? Не е вярно пич, ама въобще не е така. Ако си излизал от България з западните държави ще забележиш, какво спокойствие цари, ако имаш семейство, а ти най-вероятно нямаш, ще оцениш факта, че всичко е уредено, от-до, от А-Я. Чувстваш се защитен, спокоен, щастлив от заплащането, условията на труд, от средата, реда и пак казвам, СПОКОЙСТВИЕ!
    Конвенцията си е ЗАКОН, нормативни актове! Недоизяснени са тълкуванията за простите селяндури, наследници на овчарите и обирджиите на мандри. Те те манипулират!
    Трябва да излизаш по често, да учиш, да знаеш езици и да имаш по широк светоглед, да имаш собствено мнение и да не слушаш изтръпляците, какво ти баят по телевизията и другите медии, защото те обикновено нямат много мозък в главите.

    Коментиран от #25, #30

  • 22 Насо

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "Кифла с мармалад":

    Именно -което казах и преди -това е една "външна конвенция" ,нали? Била на Съвета на Европа -ами именно -това е ВЪНШНА конвенция! Наша би била,когато излезе от Народното Събрание! Аз съм вярващ православен човек и ще се моля в църквата сатанистите да не успеят да я прокарат,макар и против народната воля и интереси. А по конкретния случай -съжалявам за тази млада жена,трябва да имаме по-дейни органи,за да се предотвращават подобни неща,а не конвенции. Всъщност,и да е приета конвенцията,то тя би помогнала пак при същото условие -ако ние имаме по-дейни органи.Едно и също е условието. И разбира се,своевременно да се известяват органите,когато това е възможно -същото важи и със и без конвенцията. Не е случайно,че тези членки на ЕС ,които са малко по-независими и свободни -ОТКАЗАХА РАТИФИКАЦИЯТА на Истанбулската конвенция! Ако не се лъжа ,от важните държави извън ЕС ,Русия,САЩ,Канада а и Великобритания (все още е в ЕС).Неотдавна Словакия КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛИ конвенцията...!
  • 23 гост

    9 3 Отговор

    До коментар #12 от "съдията дред":

    закони си имаме и то много добри но няма кой да ни накара да ги спазваме а въпросната гейска конвенция няма да промени това по никакъв начин не закони а прилагане чипсва!!!
  • 24 Дидо

    8 0 Отговор
    Тоя пич е прекалил , чакат го много ласки в пандиза , не е хубаво но като се биеш с жени е така , има толкова много м'гали за тая работа не жени !!!

    Коментиран от #47

  • 25 Зорлем

    6 2 Отговор

    До коментар #21 от "съдията дред":

    Еха, Англия викаш, а? Закони, социални, подреденост, туй-онуй. Я, разкажи, моля те, тогава за Джими Савил, че после и другите такива чакат на опашка!

    Коментиран от #29

  • 26 Кифла с мармалад

    4 6 Отговор

    До коментар #20 от "Дикембе Мутомбо":

    Май нямаш идея какво точно означава конвенция, нали? Конвенцията е международен договор, който съдържа набор от договорени правила, стандарти, норми и критерии, с които ратифициралите я държави, са длъжни да хармонизират местното си законодателство и да спазват. Такава конвенция на Съвета на Европа например е Европейската конвенция за правата на човека (1950), която бе ратифицирана от нашата държава преди 25 години и наложила хармонизиране на законодателството ни с нея. Днес, благодарение на нея, имаме правото да съдим държавата ни пред съда в Страсбург, когато правата ни бъдат потъпквани тук, а държавата ни не ги защитава. Затова, конвенцията е основа, рамка за създаването на местното законодателство и в последствие - гарант за изпълненито му (защото, ако държавата не я ратифицира, а само промени законите - после, като не ги спазва, ходи се оплачи пред арменския поп...). Относно това, че си от поколението, дето ядеше бой от родителите си и смяташ, че си станал човек - именно, убиецът на Вероника също е от това поколение, също е ял бой от родителите си и си мисли, че е станал човек...
  • 27 Доктора

    9 0 Отговор
    Сега разбирате ли колко милицията щеше да помогне на доктора. Щото слушах прокурорчето поглогата циганска, как виждате ли той видял, че го обират, но не уведомил органите!!!
  • 28 Проста Кифла със сперма

    8 3 Отговор
    Истанбулстака Конвенция да я приемат арабските страни, които убиват жена с камъни, защото и се показал носа изпод фереджето и я видял комшията. Убитата от статията няма как да бъде спасена от полицайката, защото за да бъде задържан убиеца, е трябвало да има поне средна телесна повреда, която не е била налична при посещението от полицията. За 2 шамара никой не може да бъде арестуван. Ако беше се оплакала, че е задържана против волята й в апартамента, или че е заплашвана с убийство..., но не е казала нищо. Полицайката не е била свидетелка на нищо. Апартамента е бил нает от убиеца, за това няма как да го изгонят от там. Единствено е можела да си тръгне от там, но е избрала да остане и да се бие до край. Не Конвенция, а мозък и трябваше на жертвата. Какво прави една 24 годишна при 37 годишен осъждан психопат? Щом не й пречи да яде бой на ставане и лягане, не виждам защо търсим причини постфактум...

    Коментиран от #34

  • 29 съдията дред

    4 4 Отговор

    До коментар #25 от "Зорлем":

    Не знам за Джими еди кой си, но със страшно много запознат със социалната им система и социалната справедливост! Нямаш си на идея, колко са напред, в сравнение с Англия сме, като диваци и варвари, и сме точно такива!
    Имам директен опит в системата на Англия, призната диплома в Англия и съм имал стаж, макар и картък там.
    Честно ти казвам човеко, ние българите сме диваци, и в мисленето и в поведението, и в законите и в културата.
    Там парите се дават ЗА БЛАГОТО НА ХОРАТА, знаеш ли, че видях инвалидна количка, която струва, колкото един Мерцедес, че даже и по скъпа, софтуер, лекари, социални работници, социални грижи, не си виждал и не знаеш, как живеят и мислят ония умните хора, като извънземни са, вЕрвай ми.

    Коментиран от #36

  • 30 Дикембе Мутомбо

    4 0 Отговор

    До коментар #21 от "съдията дред":

    Извинявам се. Наред си е "наред". Видял съм и съм мислел съл за "за това", което трябва да е една дума, а съм писал друго. Нейсе.

    Да, може и така да е, както казваш. Бил съм Англия в командировка за кратко и нямам впечатления от социалната им система. Но друго имам предвид - хората са си го направили да е така, а не от някъде другаде. И точно заради тези, които им се ваят, след като се пренесат при тях поискаха да излязат от ЕС. Като оня с клипа "Росенье, гльей ся". Такива се оплакват, че "държавата" тук им пречи да се "развиват", а после отиват там и работят най-примитивните форми на труд, защото истината е, че за друго не стават там, в "развитото общество". Иначе ще речеш, че всички, които отиват навън работят минимум в големия адронен колайдер...

    Спирам, че имам работа. Останете със здраве всички и по-малко поводи да пишем под подобни статии!
  • 31 Патриот

    5 2 Отговор
    Искахте демокрация. Ето ви я! Бедни, обезверени, човек за човека е враг.
    Ако е имало съседи и са подавали сигнал сигурно отговора е бил "няма престъпления - не ни занимавайте".
    Пробвайте да набиете циганин за да видите как цялата държавна машина ще въстнасе срещу вас и какви закони имаме. Законите обаче се използват да защитават само определени етноси.

    Коментиран от #37

  • 32 Патриот

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Кифла с мармалад":

    А с кой текст точно конвенцията щеше да спаси точно тази жена?
    Би ли ми го цитирала?

    Коментиран от #35

  • 33 НБА

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "Дикембе Мутомбо":

    Баце, добре че видя име за ник и плагиатстваш n-пъти и не ти омръзва. Измисли си ник, не да видиш и да присвояваш авторско право.
  • 34 стоян георгиев

    2 4 Отговор

    До коментар #28 от "Проста Кифла със сперма":

    ти си същия като убиеца убавецо!!!!прочети си само ника и си готов за психодиспансера.особено като ти бе обяснено интелигентно и конкретно кво става въпрос.заради такива като теб маса жени и деца ядат бои ,а някои дори са осакатявани и убивани.голям мъж си особено срещу жени ,къвто е предполагам и въпросния убиец.лошото е че сега на въпросния точно заради такива като теб в нашето общество ще му се размине и ще насърчи други като теб да правят същото!!!жалка работа!после жените били ку.ви ,женели се за араби гърци...ами кво да правят с теб сперми като тази жена или други милиони бе хитряга?да стоят да се напиваш и да ги биеш?да им вземаш парите и да им тормозиш децата?тва е сюжета на такива като теб,дето сте големи мъже без да сте забили един пирон да не говорим да сте отгледали деца.
  • 35 Кифла с мармалад

    2 5 Отговор

    До коментар #32 от "Патриот":

    Член 5. (1) (2)
    Член 6.
    Член 7. (1) (2) (3)
    Член 8.
    Член 9.
    Член 10 (1) (2)
    Разбираш, че заради ограниченото пространство тук няма как да публикувам текста на всички изброени членове, затова, ако проявяваш интерес, прочети ги. https://rm.coe.int/168046246f
  • 36 Зорлем

    3 3 Отговор

    До коментар #29 от "съдията дред":

    Е, щом си бил там на стаж значи няма начин да не си видял всичко за всички.

    По този случай, да те питам нещо: по мое време в училище изучавахме едни странни произведения по литература. Едното май се казваше "Криворазбраната цивилизация", а другото мисля беше "Пази, Боже, сляпо да прогледа". Та въпросът ми е, ти, случайно, да си попадал на тях?

    Коментиран от #38

  • 37 съдията дред

    5 4 Отговор

    До коментар #31 от "Патриот":

    Офф, като почнете да избивате комплекси с това "патриот" ми се присира бе мой, ама как не се написахте докторанта, професора, инженера, лекаря, айтито и какво ли още не, а патриота!?
    Като ти гледам ника, се сещам, какво можеш да правиш, да патриотарстваш!?
    За да бъде една страна нормална се иска акъл, не става само с обич, иска се и да се потрудиш да я направиш такава. Знаеш ли, колко майки си обичат децата, но ги изоставят в домове за сираци?
  • 38 съдията дред

    7 2 Отговор

    До коментар #36 от "Зорлем":

    Да не излезе, твоето време и моето време!? Какво имаш в предвид?
    Англия се управлява от хора завършили Оксфорд и Кеймбридж, казват им съкратено "Оксбридж" в Парламента тези възпитаници преобладават, прочети книгата "Уайт Хол", кръстена на едноименната улица в Лондон.
    Правиш ли сравнение с английските политици и българските, които нямат и средно, някоои от тях. Айде, че ме напушва на смях, осъзнаваш ли, колко сме смешни, като народ, комични, те за това държавата ни е такава.
    Вчера гледах реклама на БЪРЗ КРЕДИТ, по някоя известна телевизия, в най-гледаното време, знаеш ли, за какво отпускаха кредит?
    Да си платиш тока!? "Вземете, бърз кредит, да си платите тока." Това нормална държава ли е? И ще става по зле, ще има още много Гинки, Калинки и незнам си какви животинки.

    Коментиран от #39, #41

  • 39 Зорлем

    3 1 Отговор

    До коментар #38 от "съдията дред":

    Ама ти тъпо и упорито се закопаваш, а?

    Бързите кредити в България са абсурдни, викаш? Просвети ни, моля те, Wonga-та в Англия колко са големи и за какво раздават техните бързи кредити. Сигурно са за посещения на постановки в West End и за пазаруване на Oxford St.?

    После, за домашно, отиди си пусни в YouTube очерка на John Oliver (който е англичанин!) за "predatory lending" и пак ела да ни обясниш за бързите кредити и мизерията в България.
  • 40 Цар Вул

    1 3 Отговор
    Браво на Софийски градски съд!!Така се постъпва с убийците!А не като Пловдивската прокуратура!Да остави един престъпик и убиец да си ходи в дом и да се надсмива на простотията на митингуващите,че е успял да ги преметне!!,а и не само тях,а и прокурорчетата!!Но "ученото си е учено"!Едно е София,друго е прованса!!!Само така!!Безпристрастно и убийците в затвора!!!
  • 41 Дикембе Мутомбо

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "съдията дред":

    Ама ти наистина звучиш като онзи от клипа. Гордееш се какви били английските политици, какво чудо било там. Искам да разбера твоя ПРИНОС за цялата картинка каква е.

    Защото според теб там е яко и сега ни открехваш и нас, но според местните островитяни, имигрантите в по-голямата си част им загрозяват пейзажа. За справка - прочети защо гласуваха за Брекзит. Не знам дали го пише в "Уайт Хол".

    Има и квалифицирани хора, които познавам и отидоха да работят там, но на тях последната им работа е да си губят времето да ни убеждават колко е яко там и колко сме назад тук, защото те осъзнават това, което съм писал по-горе по-добре от теб. Или се опитваш да се убедиш, че си направил правилната стъпка тук при нас в коментарите, след като ден след ден отношението на хората към теб ти показва, че си аутсайдер...

    Ако си прочел за Брекзит, ето допълнителен материал за размисъл, МайЛорд:
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3770523/Oliver-Amelia-popular-baby-names.html
  • 42 bg man

    2 1 Отговор
    Сега какво следва 4 години на хотел със фитнес за сметка на народа.А трябва 20годинини работа в полза на народа.
  • 43 Pepi

    5 2 Отговор

    До коментар #7 от "Кифла с мармалад":

    Тия от конвенции не ги е страх. И от затвор не ги е страх.
    Ченгетата и сега имат закони по които да действат и пак бездействат.

    Имах случай в семейството ми миналата година.
    Едно леке биеше леля ми. 2-3 години продължи - разговори с него, полиции, тя не иска да го изгони и т.н.
    Накрая случая се реши за една нощ - 2 поредни боя изяде през 2 часа, при втория взе да плюе карантии. Накрая гол и бос на улицата.
    Сега пак живее в същото село - не смее да я погледне и я обикаля отдалеч.

    Такива само бой ги оправя!

    Знаеш ли какво и беше казал: Аз предишната си жена съм убил и тебе ще убия. От полиция не ме е страх.

    Коментиран от #45

  • 44 valentin

    1 5 Отговор
    Само така ,мастията е мърсувала .
  • 45 revenge

    2 0 Отговор

    До коментар #43 от "Pepi":

    Само дето тоя ми поръча да ви го върна тъпкано. Скривай се в миша дупка, джендърче!!
  • 46 Дългия

    0 0 Отговор
    Такъв, по бързата процедура, въжето на вратъ в центъра на града и една седмица да го вее вятъра,та който си помисли за нещо да знае какво го чака !
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.