Last news in Fakti

7 Март, 2018 09:37 4 365 11

Плъха винаги излизал със съучастник

  • плъха-
  • георги джевизов-
  • д-р иван димитров

Плъха е влязъл в гаража на д-р Димитров, за да краде и на излизане е бил прострелян

Плъха никога не излизаше сам. Той винаги имаше до себе си човек, който му правеше "отцепка". Стоеше близо до набелязания обект и следеше да не дойде някой. Плъха беше вълк единак и разчиташе на един единствен човек - жена си! Никога не излизаше без нож. Това разказа пред "Трафикнюз" свидетел от пловдивския квартал "Столипиново".

Пред медиите съпругата на Жоро Джевизов разказа, че мъжът й бил клошар, обикалял по казаните и във въпросната нощ отишъл да пикае под балкона на доктора и той го застрелял. Това се оказа напълно невярно. Както стана ясно Плъха е влязъл в гаража на д-р Димитров, за да краде и на излизане е бил прострелян. На брифинга днес представителите на прокуратурата съобщиха, че Джевизов е действал сам.

"Във въпросната нощ жена му 100 процента е била заедно с него. Но като е чула стрелбата се е изплашила и е побягнала, категоричен е източникът.

Плъха крадял във всички квартали в Пловдив, но не прощавал и на комшиите и в собствената си махала. "Като влезе в затвора - си отдъхвахме. Наставаше мир и спокойствие. После като го пуснат - пак започваха да изчезват разни неща от къщите ни. Продаваше всичко по заложните къщи, а с парите си купуваше наркотици. Тези снимки, където го показвате са стари, от затвора. Беше сух като вейка от хероина. Жена му спря да се друса като забременя. Преди тя и сестра й работеха в Германия, а Плъха също бачкаше там като им намираше клиенти. После се върнаха", разказват хора от ул. "Елба".

"Не се изненадахме, че това се случи с него. Той си беше изпечен крадец. Кой каквото е направил , ще си понесе наказанието. Няма кой да отмъщава за него, ако ходжите не разбутат нещата", коментират в Столипиново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЛИЗМАРА

    34 1 Отговор
    ДОБРИЯ ИНДЯНЕЦ Е МЪРТВИЯ ИНДЯНЕЦ-БЪФАЛО БИЛ

    Коментиран от #11

  • 2 И ко стана сега милен

    34 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг:
    Плъха-д-р Иван Димитров-убийство-маски-цигани
    Случаят с Плъха свали маските
    Когато властта е бутафорна, народът оскотява
    Публикувана: 6 Март, 2018 15:34 52 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 3370
    Случаят с Плъха свали маскитеСнимка: БТА
    Милен Ганев
    Главен редактор


    Източник:

    "Дума срещу дума. Думата на д-р Димитров срещу думата на близките на убития Жоро Плъха. Народът прие безусловно версията на рентгенолога и се присмя на безкнижните оправдания на вдовицата за "малка нужда" и "чишкане"."

    И ко стана сега, миленчо,!?!? Тя жена му на плъха била съучастник!
    Думата на миленчо, заедно с думата на плъха и жена му, срещу думата на българския лекар, ограбван многократно. И срещу фактите на циганския геноцид по села и градове.
  • 3 грабвайте телата

    23 1 Отговор
    Аз ги гърмя с морска сол,много боли,не умират и няма куршум.

    Коментиран от #4

  • 4 друг

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "грабвайте телата":

    Това е много добро и аз съм го мислил. С какво оръжие си. Жалко, че не са разрешени късонарезните.
    Ти какво мислиш за сигналните?

    Коментиран от #5

  • 5 законопослушен гражданин

    13 0 Отговор

    До коментар #4 от "друг":

    Тук подробности не се пишат защото коментарите се следят от ДАНС и като нищо ще цъфнат пред вас с заповед за обиск и ще се изкарат топ полицаи за твойя сметка,незабравяй че в нета не сме анонимни и ченгетата знаят кой кой е,аз пиша на ръбъ но границата не я пресичам.НЯМАМ НЕЗАКОННИ ОРЪЖИЯ,КОМЕНТАРЪР МИ РАЗГЛЕЖДА ЧИСТО ТЕОРЕТИЧНА СИТУАЦИЯ. Умната ;)

    Коментиран от #6

  • 6 друг

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "законопослушен гражданин":

    Е, всъщност, въпросът ми е, с какво оръжие според теб е най-добре. Не че имаш незаконно, раиш ли. Последното се подразбира.
  • 7 SAAB

    8 2 Отговор
    Проблемът е друг ...и се измества !
    Въпросът е защо се въоръжава НЕ криминалният ...контингент ?

    Коментиран от #8

  • 8 отговорът

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "SAAB":

    За да се защити от въоръженият, нагъл и безнаказан, "криминален контингент", прикриван и защитаван от полиция, съд, прокуратура..."медии", "право"защитници.. .посланици, комисари, сащ, нато... в името на "демокрацията", "толерантността" и "правата на човека".
  • 9 Синдикат на Ало измамниците

    19 0 Отговор
    Като плъх живял,като плъх умрял!
  • 10 копеле

    17 1 Отговор
    А ми че доктора е направил едно много голямо добро за Пловдив, а скапаната ни проКуРатура не сваля обвиненията. Трябва да се гледа и моралната страна на случая. Ах къде са Крумовите закони, та като видиш човек без ръка да знаеш че е престъпник. ХОРА ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ И СЕ ОПРАВЯЙТЕ САМИ, ДЪРЖАВАТА НИ ЗА НИЩО НЕ СТАВА (изпълняващите закона)
  • 11 Модев

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "КЛИЗМАРА":

    А материала който от44г не си знае мястото какво да го правиме ? сега се кълчат на С.Бряг с парите на пенсионерите