Last news in Fakti

7 Март, 2018 13:18 3 252 10

16-годишна уби бебето си

  • бебе-
  • родилка-
  • убийство-
  • средногорово

Родилката скрила трупа в хладилник

16-годишно момиче е убило новороденото си бебе в казанлъшкото село Средногорово, съобщи Нова телевизия. Медията се позова на свои източници.

Непълнолетната майка е родила у дома си. Тя обаче е убила бебето си, след което е сложила трупчето на новороденото в хладилник в гаража на къщата.

Според бащата на детето, майката е удушила бебето. По неофициална информация състоянието на родилката е тежко и тя е настанена в болница.

Случаят не е оповестен от Областната дирекция на МВР в Стара Загора в днешния бюлетин. Официална информация от прокуратура също няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Салам Алеко

    12 1 Отговор
    Поздравления, но пишете религията,модела,и всичко за майката! Да знаем кое малцинство да хулим! Щото не може да пишем коментари против ако е от нашите! Ако е от другите знаем, но ако е нашите трябва да се пипа по леко!
  • 2 Булгаристан

    6 0 Отговор
    За сега по леко .Все пак не е уточнено
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Байчо

    1 0 Отговор
    Притесняваме бащата да не е циганин и заради това да е убила детето..😠😕
  • 6 Право

    0 0 Отговор
    Тя няма 18-години.Непълнолетна е. Ако е била изнасилена, това дете следва да е толкова омразно, колкото и насилника. Има огромна разлика между желано дете и дете от изнасилване. А тъй наречения баща, награда ли ще получи, затова че е забременил непълнолетна ?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    0 0 Отговор
    Насилвал я ако я е насилвал тя няма да живее с него на семеини начела...
  • 9 Каролина

    0 0 Отговор
    Такива случаи не са изключение, когато непълнолетни момичета раждат деца, а после в пристъп на депресия ги убиват или изхвърлят и изоставят. Разбира се тука не е причина само възрастта на родилката, защото има много по-млади майки, които успешно отглеждат и възпитават децата си, от които израстват далеч по-достойни граждани, но физическите усложнения след раждането не закъсняват, дори то да се проведе в болнична обстановка, защото младият все още незрял организъм, трудно може да понесе такова натоварване, каквото е бременността и раждането. Замисляли ли сме се от къде произлизат тези аномалии сред младежта и подрастващите? Не само преждевременния полов живот с всички опасни последствия за физическото и психическо здраве, но и различните зависимости, престъпността, неуспешната реализация в професионално, личностно, интимно и семейно отношение, както и грешното възпитание на децата в семейството, трудовите и домашни злополуки, епидемичните заболявания, паразитозите, зоонозите, социалнозначимите заболявания, ПТП и високата ранна смъртност на какво се дължат при така развитата наука, медицина и икономика, при толкова богатата информация, която получаваме от всякъде, но рядко се всушваме в нея, защото нямаме интерес към нея или не й вярваме. Всичко това е вследствие на ниската здравна култура на нацията, която не може да се компенсира с отделни здравни лекции в училищата, към които разбира се, учащите проявяват голям интерес, нито от прочетената разхвърляно инф
  • 10 Каролина

    0 0 Отговор
    Продължение на коментара:
    информация от тук и там, могат да компенсират пропуските в тази насока. Трябва да се въведе такъв задължителен учебен предмет по здравно възпитание във всички учебни заведения, който да има текущи, срочни и годишни оценки, и да участва в зрелостните изпити. Мисля, че тази учебна дисциплина ще се изучава с голям интерес от учащите, както споделят преподаватели на различни възрастови групи, медици, а също и от лични спомени в детството. Информацията трябва да се поднася в походяща форма и език, според интересите на съответната възраст. За преподаватели първоначално могат да служат обикновени медицински кадри, като в последствие ще се разкрият такива специалности за преподавателски кадри във ВМИ или ВПИ. Така младежите ще встъпват по-добре подготвени в живота и по-добре ще се реализират в професионално и лично отношение, защото добре възпитаният в здравно отношение човек е по-полезен за себе си, семейството, обществото и природата.