Last news in Fakti

8 Март, 2018 12:46 25 034 68

Д-р Димитров изчезна след рождения ден на дъщеря си

  • жоро плъха-
  • д-р иван димитров-
  • обир-
  • пловдив

През 1996 г. медикът е разследван за хулиганство

Д-р Иван Димитров е напуснал пловдивското село Крумово, където отиде след освобождаването му от ареста. Това разкрива в. „24 часа“.

Там живеят родителите на жена му Жулиета. Заедно с тях във вторник вечерта той отпразнува рождения ден на едната си дъщеря, дори я зарадвал с подарък.

Около 18,30 ч. пред двуетажната къща в Крумово се появиха гости с торта и балони във формата на 6 - толкова години навърши момиченцето. Прозорците на втория етаж в жилището светнаха. Дядото на Жулиета - Желязко Тонев, излезе и почти с кавга изгони журналистите.

На следващия ден жена му Йорданка Тонева се кълнеше, че рентгенологът и съпругата му вече не са в къщата в Крумово. Приютили се били при приятели в Пловдив.

Според близките Димитров се почувствал зле и поискал да бъде прегледан от лекар в домашни условия. От ръководството на УМБАЛ “Пловдив”, където рентгенологът работи, обясниха, че не се е появявал в болницата.

Сред персонала вече се усеща раздвоение в подкрепата за него. В първите дни всички декларираха, че са зад арестувания медик. И много от тях се включиха в големия митинг пред Второ РУ и прокуратурата. Ден по-късно те не се появиха на насрочения протест, който събра 100-тина. Дойде единствено д-р Георги Кръстев, шеф на местния лекарски съюз.

След излизането си от ареста д-р Димитров заяви, че 6 пъти е бил обиран. Според прокуратурата последният му заявителски материал за кражба в неговия гараж е през 2003 г.

Разследващи разкриха, че през 1996 г. срещу доктора се е водило досъдебно производство за хулиганство. Той е участвал в инцидент с още четирима души. В крайна сметка делото е било прекратено по давност.

За буйния нрав на д-р Димитров започват сега да говорят и негови колеги. Те не отричат, че той има репутация на добър специалист. Но от време на време си изпускал нервите и си позволявал да ругае. “Който се е обърнал към него за помощ, не му е отказал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ссср

    247 15 Отговор
    Не е изчезнал, крие се защото се страхува че циганите ще си отмъстят! Корумпираните полицаи не могат да то опазят
  • 2 бесният язовец на оня с коня

    54 107 Отговор
    Този доктор каза даже по телевизията не 6, а 9 пъти го били обирали. Лекарите, които го подкрепиха се чувстват излъгани и унизени. Той ги излъга!!! Никой не е на страната на циганина рецидивист. Но няма как да се очаква вече повечето да са настраната на доктора!!! Той излъга няколко пъти!!!
  • 3 българинъ

    182 10 Отговор
    Фейк нюз!Не се вързвайте,никъде не е изчезнал доктора,това е просто опит да се разколебаят тези,които поддържат доктора,защото видяха как цяла България се застъпи за него!

    Коментиран от #29

  • 4 Кънчо

    101 4 Отговор
    За да се успокоят циганите(да се гарантира правилният избор на следващите избори) трябва да има жертви.

    Коментиран от #7

  • 5 Иван Господинов

    36 73 Отговор
    Поредният който няма опасност да се укрие се укрива Хвала на българският съд. Така пускаха наред всевъзможни чужденци убили българи по пътищата или в пиянски свади. Сега за първи път пускат българин който няма мутренско досие а е някакъв обикновен доктор рентгенолог. Просто разграден двор. Изкарваш на улицата едно стадо баламурници и съда престава да съществува. Доктора си смени версията безброй пъти, извършил убийството с незаконно оръжие, чистил следи, манипулирал местопрестъплението, ползвал съучастници но няма проблем. Пускаме го и всичко е точно. Извода е трепете се както ви е кеф и с каквото можете, съда не бачка.

    Коментиран от #21

  • 6 ХФЗ

    133 9 Отговор
    Буен ще е ами доктора. Ако е някой охлюв от страх от "капацитета" на полицаите няма да из се обади, а камо ли да излезе очи в очи с гризача/влечугото.
    Не ви ли е ясно, че именно на хора като този доктор се крепи българщината. Да не би Бенковски да е бил мек, милосърден и почитащ законите. Нямало заявителски материали от него - и_д_и_о_т_и, първо не завеждат всичко с цел добра статистика, втора такива трудни престъпления не правят нищо и да ги разкрият, трето ако някой все пак може да разкрива такъв тип престъпления или ще му пречат или ще го уволнят.
    ИЗВОД - всеки трябва да си търси и купи оръжие.
    Държавата не ни пази - командированите и некомандировани полицаи, които пазят границата не носят автомати.
    В Германия патрула на границата им до Пасау имаше три полицая (две момичета и едно момче) и тримата имаха автомат или поне картечен пистолет, кола с камера и т.н.
    Сигурна граница, пречупен гръбнак на престъпността и тя от болка реве със сълзи.
    Ей, за това д-р Димитров си е взел оръжие и това е напълно оправдано. А и добре го е използвал.
    Да се призове в групата МЕЧ.
    НАПРЕД ДОКТОРЕ, зад нас са всички българи с българско национално самосъзнаие, без оглед на произход и майчин език.
    Като ви кацнат моджахедини, талибани и подобна паплач, тогава ще видите.
    Нямал подкрепа - манипулатори.
  • 7 гост

    76 11 Отговор

    До коментар #4 от "Кънчо":

    прав си точно циганите държат герб на власт защото българите не гласуват а циганетата не са малко и точно затова прокуратурата излезе с такива данни опитващи се да оличат доктора едва ли не в планувано умишлено убииство за да могат ГРОБ пак да са на власт сега на циганката ще и дадт апартамент и издръшка за да видят всички циганета че държавата се грижи за тях а не за нас...
  • 8 Петков

    25 80 Отговор
    Незаконно оръжие?! Защо му е на един лекар оръжие. Според мен човекът трябва да си получи заслуженото, не може да наблюдава половин час и след това да изпука целия пълнител. Ако ще го трепе да го трепе и да се предава в полицията като мъж, а не като мишка да крие следи, да чисти, да маже.... Не ми е жал за мангала, да ги избият всички, но не е това начинът.
    Поздрави!

    Коментиран от #11, #12, #14, #15, #18, #19, #20, #57, #58

  • 9 др Дулитъл

    57 1 Отговор
    Е и какво! Бил с буен нрав, похвално мъж е не е политкоректен пенделгейзер. Според мен по най-бързия начин да напусне страната и по-късно да изтегли семейстовото си, няма смисъл, България е отвратително корумпирано място негодно за живот, и тъпанарите ще го осъдят. Да направи като онова момче, което при неизбежна самозащита, утрепа двама пияни като кирки самозабравили се агресивни тъпи спортисти!
  • 10 SAAB

    49 2 Отговор
    Ми......доктора си е доктор даже и в ЮАР !
    :)
  • 11 поручик

    79 7 Отговор

    До коментар #8 от "Петков":

    Защо му е оръжие ли, пита един идиот от постовете! Защото живеем в бандитска псевдодържава! На всеки нормален българин му трябва оръжие! Бях военен и използвах момента да си закупя такова! И бих го използвал по същия начин!

    Коментиран от #28

  • 12 Бай Оня

    49 11 Отговор

    До коментар #8 от "Петков":

    Петков, ти трябва да си получиш заслуженото, гнида мръсна! Е това са българите, вместо да покажат съчувствие и солидарност, веднага се нахвърлят срещу сънародника си! Пожелавам ти в скоро време, неканени цигански гости, които да изнасилят жена ти, после и тебе, преди да ви оберат и убият!
  • 13 Илия

    75 3 Отговор
    Убийството е престъпление, а кражбата не е ли престъпление.
    Докато в България няма ефективни наказания за крадците, не трябва да има и наказания за убийците на крадци!
    Вместо да съдят доктора трябва да съдят съдийте които са го пускали при предишните му престъпления.
  • 14 България

    8 34 Отговор

    До коментар #8 от "Петков":

    Ето това е правилното мислене ,и аз съм на това мнение!
  • 15 плачков

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Петков":

    Ти да не си петко петков?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тодор

    59 6 Отговор
    Дори докторът да е убил умишлено,аз съм с него!

    Коментиран от #56

  • 18 плачков

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Петков":

    Ти да не си петко петков?
  • 19 плачков

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "Петков":

    Ти не сии ли петко минчев петков
  • 20 плачков

    22 2 Отговор

    До коментар #8 от "Петков":

    Ти ли си бе плъх.

    Коментиран от #27

  • 21 Мангодже

    35 5 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Господинов":

    Прав си трепете правосъдието не работи,но трепете само мангусти,за да има ефект от цялата работа.

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Иван Господинов

    20 12 Отговор

    До коментар #21 от "Мангодже":

    В интерес на истината на мен цял живот сериозните ми проблеми са причинявани от белите българи. Един циганин ще ти открадне нещо ако си оставил без надзор но няма да те уволни от работа защото ти е шеф интригант и да ти обърка целия живот заради едната мръсотия от която той не печели нищо освен временен кеф. Аз ако си направя лист с хора за трепане отгоре до долу ще е с българи. Циганин бих утрепал само ако по случайност ми се изпречи на пътя
  • 24 Темида

    37 2 Отговор
    Така е най лесно, чрез фалшиви новини да се управляват масите винаги при инциденти с голям обществен интерес се започва едно оплюване на жертвата с цел потушаване на напрежението.
    Но много по трудно е да се изгради истинска правораздавателна система и да се вземат превантивни мерки срещу престъпността както е в нормалните държави. Хората това искат и за това протестират.
    Докторът е невинен защитавал е животът си и собствеността.
    Напрежението спадна защото обещаха да променят закона в частта неизбежна отбрана.
  • 25 Смърт за мангала

    31 3 Отговор
    кеф ми е че е умрел дееба циганина
  • 26 вижся

    18 3 Отговор
    Направо ги убиваааа! Аре докторе с тебе сме 1 кил 0 умирания - ейсни ги!
  • 27 Петков

    10 21 Отговор

    До коментар #20 от "плачков":

    Плачков, ти си от този тип хора, които плюят и са много отворени пред компютъра, ако си срещу мен ще се смачкаш като малка гнида, по-скоро ти си дребната мишка. Моля да не ме плюете, не си налагам мнението и не искам, а го изразявам само. Не защитавам циганина, не съм на ничия страна, но не мисля, че на човек който убива и после с еопитва да заличи следите му е много чиста работата, иначе ок - да ги избиват циганите, нямам против
  • 28 Петков

    4 17 Отговор

    До коментар #11 от "поручик":

    Ти недей много да коментираш, същата мишка си, жалко че имаш пистолет, защото ако ти се наложи да го ползваш,знам че ще си глътнеш езика.
  • 29 OOF

    35 1 Отговор

    До коментар #3 от "българинъ":

    Много си прав, видяха че хората се застъпиха за него и решиха да го дискредитират за да не възникни прецедент. Ако го оправдаят утре хората ще започнат да си бранят имуществото и тогава къде отиват правата на малцинствата.
  • 30 Цар Вул

    7 36 Отговор
    Още в началото написах,ЧЕ ДОКТОРА Е ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ!!
    Прокуратурата следваше или да го остави в ареста или да му поиска сто бона гаранция!!Но нямаше кой да прочете написаното от трезвомислещите и го пуснаха с подписка,все едно е ударил шамар на някого!Предупредих,че може да се укрие и извърши друго престъпление!!Пак никой не чува или се прави,че не чува и не знае да чете!!!Хайде сега вървете и го търсете,за да доуточнявате всичко по случая!Ще го намерита при братя Галеви!
    И то друг път!Или както казва народа"На кукуво лято"!!Кри се когато уби!Крие се и сега и ще продължава да се крие!!Има си
    адвокати,които го учат на акъл,защото неговия е с два грама италиански с две гънки:Еданат да яде,другата да сере!!Жална му майка!!Трепери за ЖАЛКИЯ СИ животец,но има ГОСПОД!/Прости ми Господи,че си служа с твоето име!/ВСИЧКО ЩЕ МУ СЕ ВЪРНЕ!
    Ако влезе в затвора жална му майка!Да си носи вазелинец и да учи "Я надуй дядо кавала"!!!Но това е едната хипотеза:Другата е ,че роднинете му го крият,защото подозират какво го чака!! Циганска вендета!!А там прошка няма!!!Но няма къде да иде!Ще го намерят!!!!

    Коментиран от #31, #33, #42

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 дедо ви

    23 3 Отговор
    Въпреки всички грешки, подкрепям доктора!
  • 35 Кобрата

    29 3 Отговор
    Сега ще разбере къде зимуват раците...
    Щото държавата няма да го пази от циганите, ако той сам не се пази.
    Защото държава НЯМА. Ако беше убил българин, нямаше нищо да се разбере дори, ама нали е убил циганин, трябва да лежи сега, защото и без това са защитен вид и трябва да ги впишат в червената книга, пък нищо, че ще станат двойно повече от нас
  • 36 Пав

    9 1 Отговор
    Само дрънкане,действия никакви
  • 37 vasik atanasova

    4 1 Отговор
    ДУХНАЛ Е ПРЕЗ ГРАНИЦА
  • 38 ХАН КРУМ

    14 5 Отговор
    АЗ СЪМ ЗАД ДОКТОРА!!!!!Каквото и да е направил...ще бъда докрай с него...приветствам постъпката му....а на тези които се правят на по големи католици от папата,ще кажа-Бог вижда и наказва...според някой...подлага на изпитание...бъдете смирени и никога преднамерено, не и огорчени...................
  • 39 Respekt

    17 3 Отговор
    Подкрепям доктора! Тази циганска напаст няма оправия зганннн!
  • 40 българинъ

    12 0 Отговор
    Реве ми се,даже
    та чак ми се плаче
    защото накрая разбрах-
    имаме чувство за хумор,
    обаче
    нямаме повод за смях!
  • 41 баце ГоГИ

    18 2 Отговор
    Хората работят по цял живот,а паразитите ги крадат.Дори и да го е чакал с пистолета пак половин българия е с него. Дано на тия кретени гори им светне,че скоро ще има анархия ако няма закони.А линча си е изцяло за тях.
  • 42 Мари

    17 1 Отговор

    До коментар #30 от "Цар Вул":

    Всичко е такава игричка, заедно с журналистите...цяла България се застъпи за Доктора...а щом е така последствията са им ясни...още миг, той ще стане виновен, че се е защитавал от престъпник.....
  • 43 ИВАН

    16 6 Отговор
    Не е половим БЪЛГАРИЯ, ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ е зад доктора, Браво на този мъжкар, само така се постъпва, всички подкрепяме доблестната му постъпка .... дори и да има някаква грешка в действията му, тя е оправдана, предвид ситуацията в страната. ПОДКРЕПА за ДОКТОРА !!!
  • 44 Аз Варна

    8 5 Отговор
    Убийството,дори и неволно се наказва със затвор.Доктора е убил човек-какво следва сега, да се крие точно като плъх ли?Нека да застане достойно в това положение, а не да бяга от отговорност.Убиеца е рецидивист-един б.клук по-малко ,който вече е под земята ,но въпреки всичко доктора трябва да застане като мъж и да изчисти името си ,а не да се крие .Нарича с ДОСТОЙНСТВО и ЧЕСТ!

    Коментиран от #59

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Не е умно

    6 0 Отговор
    Не е умно да се дава информация за местоживеенето на човека или неговите близки. Ама от де толкова акъл...
  • 47 СИК

    7 2 Отговор
    ИДВА НОВОТО ВРЕМЕ, ЧОВЕК ДА ВЗИМА ПРАВОСЪДИЕТО В СВОЙ РЪЦЕ, ТОВА ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА, ПРОКУРОРИ И ШПИОНИ... БРАВО НА ДОКТОР ДИМИТРОВ - ТОЙ ИМ ПОКАЗА СМЕЛОСТ, ПРАВОТА И ДОСТОЙНСТВО КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И ДЪРЖАВА. ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА....
  • 48 кокакола

    2 5 Отговор
    расизъм, расизъм, расизъм- заден ход, страх, разпадане...
  • 49 Uflaf

    10 1 Отговор
    Буен бил ,излъгал бил... ама за това е жив. Защото оня дератизирания по-хубавец и от него ? Истината е една.. Защитавайте се сами защото няма кой друг . На никой на заплата или държавен служител не му пука за нас. Все им е малко и всичките по веригата само собствения си келепир гледат. От друга страна са бандитите с техния интерес. Нормалните трудещи се са оскубани от двете прослойки и се очаква още дълго само да тъжат за крадените си от домовете телевизори,телефони,печки животни и зеленчуци гледани с толкова труд , коли на по 7-10 години крадени за части , обрани и пребити стари хора до смърт ... и мъката на народеца няма край.

    Коментиран от #50

  • 50 Питащ

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Uflaf":

    Само питам-лекарите нали и те са на заплата?Значи и на тях не им пука за хората,както казваш.И още нещо да попитам,от лекарите кой да ни защитава,че не се наядоха и увеличение на потребителската такса искат ,да станела 5.90левчета,които за обикновения човек много болят,защото лекарят ги праща при специалист и там 5.90, който та праща на изследвания -5.90.Не ми се смята колко по толкова,лекарите изобщо за нищо ги нямат таксите,а в болница да влезеш-жив обир,по добре жив да не си.Беден доктор няма!Палати си направиха от човешкото„ОХ” и все реват за пари,да им приседнат дано.
  • 51 Грую

    4 1 Отговор
    Докторе, хващай пътя за ЮАР. Съвсем сериозно! И там имат нужда от доктори. Само не знам с дипломата как ще стане, защото там ще трябва да кажеш, че си изгубил документите и да си измислиш ново име за да не те екстрадират по някое време, като се задействат службите. След 10 години като изтече давността на случилото се се върни. Ще си спестиш много бели коси от разправии с кой ли не, а пък и от отмъщение разбира се.
  • 52 Факти

    3 6 Отговор
    Съвсем се оплеска лъжливият престъпен доктор, чуди се къде да се дене сега. Човек с чиста съвест не постъпва така. А този доктор - гузен негонен(гонен справедливо!) бяга...
  • 53 Иванов

    2 0 Отговор
    Докторът ще лежи в затвора, но циганите изобщо да не се успокояват. За тези от тях, които продадоха България ще има скоро Видов ден. Каквото са дробили, ще си го сърбат, сомо Ердо да иде при девиците. За катърите на дост иде реч.
  • 54 ИВАН

    2 1 Отговор
    Ами и да бяга човека, пак има право, като сме българско предателско племе - ще бяга я, да не е луд да го хвърлят при циганите ... има Бог и нека Той отсъди, след като на Земята няма справедливост и крадеца го защитават, а честния човек - обвиняват.
  • 55 впечатлен

    1 0 Отговор
    Общо взето българинът като всеки нормален човек не иска да е "буен". Когато един здрав психически човек започне да буйства, това означава, че се е почувствал уязвим. Когато те обират, тормозят, нахлуват в имота ти, а няма кой да те защити, не ти остава друго освен да се саморазправиш. Вместо да се правят злобни и нелепи обвинения към човека, по-добре да се вземат мерки и правоохранителните органи да разберат най-после за какво получават големите си заплати и за какво са привилегировани. Защото се превърнаха в една прослойка, неспазваща законите, стояща над тях и вечно недоволна. В замяна - нищо! Бездействие, цинизъм, безотговорност! Станаха пословични с простотията и некадърността си.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 незнайко

    3 1 Отговор

    До коментар #44 от "Аз Варна":

    Московски уби дете, Стависки уби човек и момиче е в кома , условна присъда за експарламентарния шеф Борислав Великов, убил човек при катастрофа, музиканта Маричков уби хора , да изброявам ли още такива, които не са били в затвора ?

    Коментиран от #60

  • 60 Аз Варна

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "незнайко":

    Значи говорим за двоен стандарт в държавата.Справедливостта на кое място е в случая.Ако е някой обикновен човек ,има да го влачат по съдилища и да изгние в затвора ,ама спокойно-има възмездие,все някога ще си го получат всички изброени от Вас по един или друг начин,защото има един простичък закон от физиката-на всяко действие има противодействие.Дай Боже!

    Коментиран от #65

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Боковгербер

    1 0 Отговор
    В "държавац като Булгарциган наркоманите могат да те заплашат че ще ти почупят колата. Ти обаче нямаш право да им направиш нищо. Могст да те нападнат на улицата ти обаче нямаш право да се защитаваш. На някой тоеа да му напомня на един стар филм? Шменти капели? Престъпността в тази "държава" е Държавна политика. Също както инфлацията, разпродажбатата на турци, чехи, поляци оргснизациите на картели и т. Н.
  • 63 Реалист

    1 3 Отговор
    Какво става бре:)Много рано пуснахте доктора:)Няма страшно вътре ше му баят на халката, да му мине по бърже:)
  • 64 ДОКТОРА УБИЕЦ

    2 4 Отговор
    Вкарваите го в затвора тои заслужава да изгние там няма това право да убива можел е да го простреля в крака въобще не го бавете деректно в затвора да му пръстнат халката
  • 65 незнайко

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Аз Варна":

    Точно за този двоен стандарт ми е думата !
  • 66 сталин

    2 0 Отговор
    ПОЛИЦИЯТА И ПРОКУРАТУРАТА НЕ ИСКАТ ВЪВ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА ИМА ОРЪЖИЕ.
  • 67 Slavoni Slav

    1 0 Отговор
    Откога е забранено ДА НЕ стоиш в къщата си? Комици медии!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.